FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

Tommy Hilfiger t-shirts til mænd


Tommy Hilfigers slogan er "Classic, American, Cool" – og de smarte Tommy Jeans T-shirts til mænd er netop indbegrebet af det. Med de mange forskellige modeller, kan du desuden skrue op for henholdsvis det ene eller andet efter din egen stil. Her finder du således klassiske Tommy Hilfiger T-shirts til mænd i de velkendte navy, sorte og hvide nuancer med et lille logo på brystet. Du kan også vælge Tommy Jeans T-shirts til mænd med et større logo på fronten - eller særlige kollektionsmodeller i spændende farvekombinationer og med nyskabende logoformationer. Faktisk har vi så mange forskellige Tommy Hilfiger T-shirts til mænd, at det kan være svært at vælge. Derfor giver vi dig også mængderabat på nogle af vores modeller. Hvilke Tommy Hilfiger T-shirts til mænd skal vi sende til dig? Gå på opdagelse her!


Mest populære varegrupper


T-shirts fra Tommy Jeans eller Tommy Hilfiger?

Alle kender Tommy Hilfiger og i daglig tale er det da også netop dette navn, der bruges. Både når vores kunder efterspørger Tommy Hilfiger T-shirts og der snakkes om det populære amerikanske brand rundt omkring. Rent faktisk hedder selve tøjmærket dog Tommy Jeans. Tidligere hed det ganske vist Hilfiger Denim, men har nu skiftet navn. Det betyder dog ingenting for hverken kvalitet, modeller eller design. Vores Tommy Jeans T-shirts til mænd er således de samme, som du tidligere har kendt som Tommy Hilfiger T-shirts. Nu er der blot endnu flere modeller at vælge imellem.


Tommy Jeans T-shirts til mænd

Tommy Jeans T-shirts til mænd fås i mange forskellige styles. Vores absolutte bestseller er modellen Tommy Jeans Original Jersey. Den fås i farverne hvid, grå, navy og sort og modellen har et regular fit samt et lille diskret logo på brystet. Her er tale om en god basis T-shirt, der både egner sig godt til at bære under en skjorte eller cardigan eller som selvstændig style. Er du derimod mere til en klassisk Tommy Hilfiger polo T-shirt, er modellen Tommy Jeans Fine Pique uden tvivl oplagt for dig. Den er fremstillet i det velkendte polostof og har ligesom Original Jersey et lille logo på brystet. Kan du godt lide lidt mere gang i den rent visuelt, kan du vælge blandt de mange flotte Tommy Jeans T-shirts til mænd med stort logo på brystet. Enten i form af den smarte Essential Logo Tee, som fås i flere forskellige farvekombinationer – eller en af de mange andre spændende modeller med variation i både farver, mønstre, og snit.


Langærmede T-shirts fra Tommy Jeans

Du kan også finde Tommy Hilfiger T-shirts med lange ærmer til de kølige dage. Disse T-shirts adskiller sig i princippet ikke fra de traditionelle T-shirts fra Tommy Jeans. De er stadig syet af det samme, velkendte T-shirt stof. Ærmerne er blot lange. Langærmede T-shirts fra Tommy Jeans er nemme at kombinere med et par smarte jeans, hvis du godt kan lide det udtryk en langærmet trøje giver, men får det for varmt i for eksempel en sweatshirt. Tommy Jeans T-shirt med lange ærmer er også et godt alternativ til en skjorte, hvis du ikke bryder dig så meget om det formelle udtryk, men stadig godt kan lide den stil, som lange ærmer giver. Særligt modellen Tommy Jeans Classics LS er oplagt i denne situation.


Tilbud på Tommy Jeans T-shirts til mænd

Fordi vores Tommy Jeans T-shirts til mænd er så populære – og fordi det kan være svært at vælge mellem de mange flotte styles – har vi tilbud på forskellige Hilfiger T-shirts. På udvalgte modeller har vi for eksempel mængderabat. Det betyder, at du får dine Tommy Jeans herre T-shirts billigere, hvis du køber 2 ad gangen. Du må i øvrigt gerne blande både modeller, farver og størrelser som du har lyst til. Så længe der er tale om Tommy Hilfiger T-shirts til mænd, der har mængderabat angivet. Samtidig har vi også af og til udsalg, hvor du kan finde udvalgte herre T-shirts fra Tommy Jeans på tilbud. Ofte med besparelser på helt op til 50% - men du skal være hurtig! De flotteste modeller bliver lynhurtigt udsolgt.


Hurtig levering og gratis ombytning

Når du køber Tommy Jeans T-shirts til mænd hos os, sender vi dine varer indenfor 1-2 dage. Du får også mulighed for gratis fragt med Click & Collect til en af vores fysiske butikker. Samtidig tilbyder vi gratis ombytning, hvis du skulle have brug for en anden størrelse end den bestilte. Læs mere her.