FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

Tommy Jeans boxershorts til mænd


Du skal føle dig godt tilpas fra inderst til yderst. Derfor er det ikke lige gyldigt, hvilke tights du har på – og med et par Tommy Jeans boxershorts får du nogle af de absolut bedste underbukser til mænd. Her er nemlig ikke blot tale om almindelige boxershorts, som du kender det fra supermarkedet. I designet af de flotte Tommy Jeans boxershorts til mænd er der nemlig tænkt over det hele. Lige fra placeringen af syningerne, så de ikke generer, til længden på benene, så dine Hilfiger tights bliver siddende, hvor de skal. Har du endnu ikke prøvet de stilfulde Tommy Jeans boxershorts er det derfor på tide. Og er du allerede fan af dem, kan du finde alle vores tights fra Tommy Hilfiger herunder.


Mest populære varegrupper


Tommy Jeans boxershorts er Tommy Hilfiger tights som du kender dem

Tommy Jeans er det nye navn for det tidligere Hilfiger Denim. Dine Tommy Hilfiger boxershorts er dog helt som de plejer, selvom navnet er anderledes. Du får dermed stadig samme uforlignelige kvalitet og velkendte design med brandnavnet Tommy Hilfiger broderet på elastikkanten. Vores Tommy Jeans boxershorts sælges også stadig i pakker med enten 2 eller 3 par ad gangen. Dermed får du fortsat endnu mere undertøjsluksus i pakken, end hvis du bare modtog et enkelt par Hilfiger boxershorts ad gangen.


Tommy Jeans tights i mange farver

Du kan sagtens skabe alsidighed i din undertøjsgarderobe, selvom du sværger til Hilfiger undertøj og udelukkende går i Tommy Jeans boxershorts. De flotte tights fås nemlig i mange forskellige farver og kombinationer af disse. Er du mest til de rolige og afdæmpede farver, kan du vælge vores Tommy Jeans boxershorts i de klassiske farver hvid, grå og sort. Enten i en pakke med én af hver – eller en pakke med 3 ens, sorte Tommy Hilfiger tights. Elastikkanten har i alle tilfælde samme farve som selve stoffet og et par mere stilfulde boxershorts fås næppe. Vil du gerne have en lille smule mere farve på dine Tommy Jeans boxershorts, kan du vælge modellen i navy. Her får du samme klassiske udtryk, men med lidt mere spræl, fordi elastikkanten på disse Tommy Hilfiger tights har forskellige farver i form af hvid, rød og navy. Er du til fest og farver kan du også vælge Tommy Jeans boxershorts med elastikkant i så forskellige nuancer som gul, rød og koboltblå. Du kan se alle Hilfiger boxershorts modeller længere oppe på siden.


Find Tommy Hilfiger boxershorts i den rigtige størrelse

Boxershorts fra Tommy Jeans fås i størrelserne S, M, L og XL. De er fremstillet af en blanding af bomuld og elastan, som gør stoffet blødt og elastisk. Samtidig er der valgt stof af en høj kvalitet og vævning, så dine Tommy Hilfiger boxershorts ikke kryber ved almindelig vask. Når du skal vælge størrelse på dine Hilfiger tights skal du som udgangspunkt vælge den størrelse, du plejer. Er du vant til at tørre dit undertøj i tørretumbleren kan det dog være en fordel at gå en størrelse op. En tur i tørretumblerens varme vil nemlig få det meste tøj til at krybe en smule, uanset hvor høj kvalitet stoffet har. Vi anbefaler dog, at du lader dine Tommy Jeans boxershorts til mænd lufttørre. Så holder de sig flotte i stoffet længe.


Hurtig levering og gratis fragt

Når du køber Tommy Jeans boxershorts online hos os, får du altid hurtig levering. Vi sørger nemlig for at sende dine nye tights allerede indenfor 1-2 dage og vælger du GLS som fragtmetode, kan du endda få din pakke leveret om lørdagen. Vi tilbyder også gratis fragt med Click & Collect i en af vores 18 fysiske butikker – og har altid gratis ombytning til en anden størrelse, hvis det skulle vise sig, du er kommet til at bestille den forkerte størrelse. Du sender blot dine Tommy Jeans boxershorts retur ved hjælp af den vedlagte pakkelabel. Læs mere her.