FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

TOMMY JEANS SWEATSHIRTS TIL MÆND

En Tommy Hilfiger sweatshirt til mænd er altid praktisk. Den luner på en kold dag, kan gøre det ud for en jakke når mørket falder på i sommerhalvåret – og ikke mindst bruges til netop det, som sweatshirts i første omgang blev skabt til: En aktiv fritid. Vi har mange forskellige Tommy Hilfiger sweatshirts til herre i sortimentet og der er således også en model til dig. Hvad du er mest til, er dog op til dig selv. Måske er det en klassisk ensfarvet Tommy Hilfiger herre sweatshirt med et lille logo på brystet? Måske er det en logo sweatshirt fra Tommy Jeans med et mere iøjnefaldende print? Uanset hvilken type du er, har vi det hele – og vi sender allerede indenfor 1-2 dage, så du hurtigt kommer med på moden i din nye herre sweatshirt fra Tommy Hilfiger.


Mest populære varegrupper


Tommy Hilfiger eller Tommy Jeans?

Det er Tommy Hilfiger, der står bag mærket Tommy Jeans. Tidligere blev Tommy Jeans kaldt for Hilfiger Denim, og designlinjens formål var at skabe en mere moderne og lidt anderledes stil end det klassiske Tommy Hilfiger tøj. Inspirationen blev hentet i 90'ernes modestil, men fik i redesignet et mere moderne touch. Sådan er det stadig med Tommy Jeans, selvom navnet er et andet. Med en Tommy Hilfiger sweatshirt til herre fra denne designlinje får du derfor en smart trøje i en moderne stil. Samtidig med at genkendeligheden fra Tommy Hilfiger-brandet er intakt.

Altid stilfuld i en Tommy Jeans sweatshirt

Tommy Hilfiger er synonym med modebevidsthed og et afslappet, men stilfuldt udtryk. Når du trækker i en Tommy Jeans sweatshirt, er du derfor allerede et par skridt foran, i forhold til at udtrykke din personlighed gennem dit tøj. Særligt fordi designet hos Tommy Jeans er så alsidigt. Du kan nemlig enten vælge den klassiske Tommy Hilfiger stil med en ensfarvet sweatshirt til herre med det velkendte røde og hvide logo diskret placeret på det ene bryst. Eller trække i en lidt mere detaljerig model i form af en herresweatshirt med logobånd langs ærmerne. Vil du give dit outfit endnu mere udtryk, kan du også vælge en af de mere farvestrålende herre sweatshirts fra Tommy Jeans – med store print og applikationer på fronten eller i spændende farvekombinationer. Uanset hvilken trøje du vælger, er du sikker på at kunne hoppe i en herre sweatshirt af højeste kvalitet. Både hvad angår mode og kvalitet.


Sweatshirts fra Tommy Jeans på tilbud

De klassiske Tommy Jeans sweatshirts har vi altid i sortimentet, men ligesom alle andre store modebrands skiftes nogle modeller løbende ud fra kollektion til kollektion. Når der kommer nye Tommy Hilfiger sweatshirts på gaden, skal der gøres plads til disse på vores hylder – og så kan du være heldig at finde sweatshirts fra Tommy Jeans på tilbud. Du skal dog slå til med det samme, hvis du ser en trøje, du bare må eje. Tommy Hilfiger sweatshirts til herre er nemlig nogle af vores mest populære styles og bliver derfor ofte hurtigt udsolgt, når der er tilbud eller udsalg. Du kan altid se alle Tommy Hilfiger sweatshirts til herre på tilbud her på siden, og dermed nemt danne dig et overblik over, hvilke smarte modeller du kan købe på udsalg her og nu.


Gratis ombytning og fri fragt når du køber Tommy Jeans sweatshirts til mænd

Hos Kings & Queens tilbyder vi altid gratis ombytning til en anden størrelse, hvis du skulle komme til at bestille den forkerte hjem. Det fungerer på den måde, at du sammen med din pakke modtager en forudbetalt pakkelabel og en returseddel. Passer din Tommy Hilfiger sweatshirt til herre ikke i størrelsen, udfylder du blot retursedlen, lægger trøjen tilbage i den pose, du modtog dine varer i og klistrer din pakkelabel udenpå. Derefter afleverer du pakken med din Tommy Jeans sweatshirt i den nærmeste pakkeshop. Så sørger vi for at sende dig den rigtige størrelse, uden at det koster dig ekstra. Vi giver dig desuden gratis fragt på din Tommy Jeans sweatshirt til mænd, hvis du vælger at afhente dine varer som Click & Collect i en af vores 18 fysiske butikker. Bor du ikke i nærheden af sådan en, kan du også få gratis fragt ved køb over 499 kroner, hvis du vælger GLS som fragtmetode. Læs mere her.