Fri levering til butik
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

Modetøj til drenge og piger

PIECES TØJ TIL KVINDER

Mange tænker umiddelbart på accessories, når de hører ordet Pieces. Pieces er dog meget mere end det - og dykker du først ned i sortimentet, vil du opleve en hel verden af modetøj, sko, smykker, tasker og en masse andet lækkert tilbehør. Herunder finder du alle vores varer fra Pieces og kan derfor nemt finde præcis de styles, du er på udkig efter. Ser du noget, du forelsker dig i, sørger vi for, du hurtigt har de fine sager i hænderne. Vi sender nemlig din ordre indenfor 1-2 dage. Vi betaler også fragten, hvis du vælger at afhente din ordre som Click & Collect i en af vores fysiske butikker. Hvilke styles fra Pieces skal vi finde frem til dig?

Pieces siden 2003

Pieces blev grundlagt i 2003 og er en del af den anerkendte, danske modegigant Bestseller. Målet var at skabe en linje af enkeltstående tøjstykker – deraf navnet – som nemt lod sig kombinere med resten af garderoben. Sådan er det stadig og sortimentet er blevet endnu bredere siden dengang. I dag er Pieces et bredt tøjbrand med mange forskellige styles. Lige fra vanter og halstørklæder til kjoler og bukser. Det hele kan bæres på kryds og tværs eller i kombination med andre mærker. Designet følger nemlig generelt moden øvrige tendenser indenfor farver, materialer og snit og er derfor let at matche med sæsonens andre styles.


Simpel og afslappet stil

Stilen hos Pieces passer perfekt til den skandinaviske, lyse afdæmpethed og i valget af farver og mønstre er der også taget højde for netop dét. Her er masser af enkelthed, som på sin egen feminine måde er både roligt i sit udtryk og stilfuldt på én gang. Samtidig giver Pieces dig mulighed for at skille dig ud fra mængden, hvis du har lyst til det. Den perfekte neutrale stil gør det nemlig muligt at kombinere hver enkelt style med præcis dét, der markerer din personlighed: Store smykker, iøjnefaldende sko eller et andet stykke tøj i vilde kontrastfarver. Elsker du en mere afslappet stil, er Pieces ligeså nemt at arbejde med. Her kombinerer du blot dine yndlingsmodeller med dine favoritjeans eller leggins.


Pieces på tilbud

Pieces er i forvejen kendt for sine gode priser, som gør smart modetøj opnåeligt for de fleste. Her finder du derfor masser af fine styles til under 150 kroner – og mange varer er endda endnu billigere. Selvom du i forvejen kan shoppe Pieces online billigt, har vi samtidig en række forskellige Pieces tilbud her på siden. Vi giver dig eksempelvis mængderabat på udvalgte T-shirts – og du må gerne blande de forskellige farver og størrelser, hvis du har lyst til dét. Du kan også være heldig at finde modeller fra sidste sæson til en lavere pris, end normalt. Du finder alle tilbud på Pieces længere oppe på siden blandt alle vores andre spændende varer fra det danske tøjmærke.


Masser af favoritstyles fra Pieces

Vores kunder elsker Pieces lige så meget som os. Især de smarte T-shirts med prints og statements er blandt vores bestsellere. Uden tvivl fordi de har en god pris og kan bruges til det meste. Du kan for eksempel kombinere dem med både nederdele og jeans på jobbet eller i skolen – eller bruge dem til sportsaktiviteter. De kan ligeledes gøres festlige, når du skal i byen, hvis du kombinerer dem med en fin cardigan, flotte smykker eller et par smarte bukser. Derudover er de forskellige basisstyles fra Pieces også populære, fordi vores kunder til en lav pris kan få fyldt garderoben op. Det samme gælder de forskellige accessories. Hvilke styles fra Pieces kan vi friste dig med?


Køb Pieces online i den rigtige størrelse

Hos Kings & Queens har vi gjort det nemt at købe Pieces online. Vi ved nemlig, at man nogle gange kan blive overrasket over både størrelse og pasform. Derfor giver vi dig gratis ombytning til en anden størrelse. Du sender bare dine varer tilbage til os sammen med den vedlagte returseddel. Vi har endda lagt en pakkelabel med i posen, så du ikke skal gøre andet end at aflevere din pakke dér, hvor du hentede den. Vi betaler returfragten og sender den rigtige størrelse til dig i stedet. Du er også velkommen til at bytte dine varer fra Pieces i en af vores 17 fysiske butikker. Du kan se oversigt her.