FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger
Kings & Queens Slagelse

Kings & Queens Slagelse

Åbningstider


Mandag-Fredag:
10:00-18:00
Lørdag:
10:00-16:00
Søndag:
10:00-15:00


Modetøj i Slagelse

Kings & Queens er en butik placeret i Slagelse midtby. Galleriet danner ramme for vores meget åbne facade hvor du kan se ind i en inspirerende modetøjs butik der er bygget op i et råt og banebrydende design. Butikken er indrettet med rigtige tæpper, fede møbler og generel en indretning som er en royal værdig. I butikken finder du masser af fedt modetøj fra bla. Tommy Hilfinger, Calvin Klein, RÅ, Black Rebel m. fl. Vores altid søde og imødekommende personale holder sig altid up to date med de sidste nye tendenser indefor modetøj til drenge og piger.

Streetwear og modetøj til drenge og piger i Slagelse

Vores butikker er altid delt op i både en pige og en drenge afdeling. Så du finder altid masser af fedt modetøj til både "kongen" og "dronningen" Vores butik i Slagelse står klar til at modtage din forespørgsel med åbne arme.


Modetøj i Slagelse siden 2004

Kings & Queens i Slagelse er ved at være en rutineret modetøjs butik i Slagelse. Den har mange år på bagen og har eksisteret siden 2004. Vi har haft forskellige placeringer rundt omkring i handelsbyen Slagelse, men er altså nu placeret i Galleriet som er en passage med mange spændende butikker.


Stort moderne butikscenter med modetøj

Kings & Queens i Slagelse har en meget central placering og butikken er meget nem at finde. Vi er placeret lige i orkanens øje for salg af modetøj. Kings & Queens har til huse i Galleriet som ligger i umiddelbart forlængelse af det meget velkendte Vestsjællandscenter i Slagelse. Et mekka for indkøb af modetøj, sko, tasker og lignende. Der er gode parkeringsforhold i forhold til at handle hos Kings & Queens Slagelse. Vælger du at benytte Vestsjællandscenteret parkeringsplads så har du 900 gratis parkeringspladser at vælge imellem.