FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger
Kings & Queens Svendborg

Kings & Queens Svendborg

Åbningstider

Butikken er åben

Mandag - fredag:
10.00-17.30
Lørdag:
10.00-14.00
Søndag:
Lukket

Fedt modetøj til drenge og piger i Svendborg

Kings & Queens i Svendborg tilbyder en kongelig, inspirerende og unik tilgang til modetøj og streetwear. Vores indbydende og specielt indrettede modetøjs butik placeret midt i Svendborg tilbyder masser af fedt modetøj til drenge og piger. Vores modeafdeling tilpasser sig hele tiden efter tidens trends og hvad der er populært. Vi har et bredt udvalg af alle de fede modebrands, du finder i Kings & Queens Svendborg bl.a. modetøj fra Nike, Le Coq Sportif, Calvin Klein, Tommy Hilfinger, GABBA og mange mange flere. Vores flinke og altid mode-opdaterede personale står klar til at give dig et kongeligt velkommen og hjælper dig hellere end gerne med at vælge det rigtige modetøj efter tidens trends.


Den nyeste mode til drenge og piger i Svendborg

Kings & Queens har intet imod af være trendsættere. Derfor vil du altid kunne finde de nyeste trends og det nyeste modetøj til både drenge og piger i vores butik i Svendborg. Når du træder ind i vores åbne, unikke og indbydende modetøjs butik så vil du blive ramt af en kongelig tilgang til mode og modetøj. Kings & Queens i Svendborg tilbyder både modetøj til drenge og piger. Butikken er delt op i en afdeling til både ham og hende, og vores dygtige indkøbere gør hvad de kan for at gøre dig klar til festen, hverdagen eller noget helt tredje. Det du kan være sikker på, det er at du handler de nyeste mode-trends hos Kings & Queens.


Modetøj i Svendborg siden 2006

Vi har siden år 2006 været en del af butikshandlen i Svendborg. Siden 2006 har vi tilbudt masser af fedt modetøj til vores kunder i Svendborg. Kings & Queens er placeret på Møllergade i Svendborg. Kings & Queens i Svendborg er stolt af at være en del af det utrolig hyggelige shoppingmiljø som Svendborg er kendt for.