FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

WOODBIRD

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Woodbird er moderne tøj med en selvsikker skandinavisk stil, som er tidløs og alligevel rammer de fedeste trends i modebilledet samtidig. Stilen i det smarte Woodbird tøj er med andre ord helt sin egen – og inspirerer og udfordrer den eksisterende herremode på en stilfuld måde. Tøjet fra Woodbird har nemlig en smule kant, men på en måde der er tilpas afmålt, så det kan bæres af alle. Gå på jagt efter en ny fed T-shirt eller et andet lækkert stykke tøj fra det danske brand og kombinér den med dine yndlingsjeans eller en anden favoritstyle fra din garderobe. Vi leverer dit nye Woodbird tøj indenfor 1-2 hverdage og tilbyder nem og gratis ombytning, hvis du har brug for det.

Woodbird med luft under vingerne

Tekstilvirksomheder i Midtjylland har i Danmark en lang tradition for at designe, producere og levere modetøj til hele verden. Ligesom nogle af de stærkeste danske brands indenfor modetøj, har Woodbird også sine rødder i det jyske. Nærmere betegnet i Herning. Her så Woodbird dagens lys i 2010 og har siden da vokset sig fra en nyudklækket fugleunge til en smuk, fuldvoksen og flyvefærdig fugl. Visionen har været at genfortolke klassiske styles og gøre dem til Wood Birds egne. Det er lykkedes og i dag forhandles mærket i flere lande og vingefanget hos Woodbird vokser sig hele tiden større.


Woodbird er håndplukkede trends

Grunddesignet hos Wood Bird er enkelt og minimalistisk men for at tilføje noget særligt, er hver kollektion tilføjet nøje udvalgte detaljer. Inspirationen til disse findes i det øvrige modebillede og tidens trends generelt. Woodbird følger dog på ingen måde branchens dikterede trends slavisk. Alt udvælges nøje, så det passer til præcis den stil som Woodbird tøj skal udstråle: Herremode med et tvist, der er unikt for Woodbird, men tilpas minimalistisk til, at tøjet kan bæres af de fleste. Inspirationen til de nye kollektioner findes over hele verden og de dygtige designere har et godt øje for, hvad der hitter og fungerer indenfor herremode. Det skaber den ene populære style efter den anden og hos Kings & Queens spår vi Woodbird en spændende fremtid på vores hylder.


Stilfuldt herretøj til alle

Den skandinaviske stil som Woodbird repræsenterer, er elsket af mange. Rent faktisk er det nordiske og minimalistiske en sikker vinder på den internationale modescene. Måske fordi de enkle snit byder på en masse muligheder. Når tøjet er stilrent, får bæreren nemlig mulighed for fuld fokus på andre dele af outfittet – eller sig selv. Der er samtidig også mulighed for at understrege sin individuelle personlighed i den måde, tøjet bæres på. Måske er du til vilde jeans med masser af detaljer i kombination med for eksempel din Woodbird T-shirt? Det kan også være, du er til et mere klassisk udtryk og foretrækker et par chinos. Uanset hvad findes der et stykke tøj fra Woodbird til dig. Også selvom dit tøjbudget er beskedent. Priserne ligger nemlig på et niveau, hvor de fleste kan være med.


Køb Woodbird online hos os

Vi har samlet et nøje udvalgt sortiment af det fedeste tøj fra Wood Bird og finder du en favorit blandt de viste styles, har du hurtigt tøjet hjemme hos dig selv. Vi afsender nemlig din pakke allerede indenfor 1-2 dage. Du får samtidig mulighed for gratis og nem ombytning, hvis du har brug for en anden størrelse, i stedet for den du har bestilt. Du udfylder bare retursedlen og benytter den vedlagte pakkelabel til at sende dine varer retur til os. Herefter fremsender vi i stedet den rigtige størrelse til dig. Helt uden at det koster dig noget. Vil du hellere bytte dit Wood Bird tøj i en af vores fysiske butikker, kan du naturligvis også det. Vi har butikker over hele landet og du kan se hvor de ligger her. Det er også i vores butikker, du kan afhente din online ordre som Click & Collect. Vælger du denne leveringsmetode, betaler vi fragten. Læs mere om de forskellige leveringsmuligheder på denne side.