FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

Retur informationer
Fortrydelsesretten:

Når du handler på KingsQueens.dk har du 14 dages fortrydelsesret. Dette betyder at fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter du har modtaget ordren. Består ordren af flere delleveringer med forskellige leveringsindikationer gælder fortrydelsesretten fra du har modtaget den sidste vare på din ordre.
Du har naturligvis også den mulighed at returnere/fortryde et køb ved at levere den tilbage til en af vores fysiske butikker. Her kan du både ombytte eller du kan få dine penge retur. Dette gælder også hvis du har købt en vare som kun er tilstede på vores webshop. Altså der er intet krav om at disse varer skal sendes retur til webshop lageret.
Hvis de 14 dages fortrydelsesret overskrides, forbeholder vi os retten til at afvise returneringen, og pakken vil derefter blive tilbagesendt (for købers regning)

I forbindelse med højtider, eksempelvis julen vil der være forlængede returnering og byttefrister. Nærmere information vil fremgå på siden.

Ved returnering i fysisk butik:
Når du returnere en ordre i en af vores fysiske butikker har du naturligvis både mulighed for at bytte til andre varer eller modtage penge tilbage for dit registrerede køb.
Varer kan dog ikke ombyttes eller give penge retur for dit køb i vores Outlet butikker: CDO, Svendborg, Aalborg Friis, Kolding og Fisketorvet Outlet.
Er købet på vores webshop foretaget med gavekort eller anden form for rabatkode forbeholder vi os ret til at godtgøre dit køb på et nyt gavekort eller tilgodebevis.

Du kan ikke altid være sikker på at alle varer som vi har på vores online shop også er tilgængelige i vores fysiske butikker. Vores butikker landet over kører med samme grund sortiment, men nogle har flere antal varer end andre. Men du kan naturligvis stadigvæk sagtens bytte dine varer. Vores flinke butikspersonale vil være behjælpelig med at skaffe varen hjem fra enten en anden butik eller fra webshop lageret til dig.
Du skal ved en refundering af pengene altid kunne fremvise en gyldig kvittering/købsbevis

Bemærk, at i vores butikker giver vi ikke penge tilbage i kontanter, så din refundering vil altid skulle gå tilbage til et betalingskort, ellers udstedes der et tilgodebevis.
Husk at medbringe fysisk kopi af kvittering til butikken.

Køber du en kampagne/tilbud/udsalgsvare online, så kan du naturligvis sagtens få dine penge retur for denne. Det skal blot foregå ved at du returnere ordren tilbage til KingsQueens.dk. Du kan altså ikke få penge tilbage for tilbudsvare købt online i vores fysiske butikker.

Når du modtager en vare:
Når du modtager en vare fra KingsQueens.dk har du mulighed for at håndtere varen således at du kan anslå varens art, egenskaber og måden varen måtte fungere på. Det vil sige at du ligesom i en fysisk butik har mulighed for at prøve varen på, uden at tage den egentlig i brug. Dette skal gøres i henhold til varens opretholdelse af værdi.
Ved returnering skal varen fremstå som da du modtog den fra os. Det vil sige så vidt det er muligt skal varen returneres i original emballage og alle mærker/hangtags skal stadig sidde på varen og være intakte. Du må naturligvis gerne bryde plast omslag da dette kræves for at kunne prøve en vare, men du må ikke påklistre eventuelle fragtlabels direkte på emballage, såsom en skotøjsæske. Emballagen har en afgørende værdi for varen i forhold til videresalg.

Forringelse af returvare: Varen kan ikke tages retur ved følgende:

- At varen reelt har været taget i brug
- Varen er blevet beskadiget mens du havde ansvaret for den
- Forkert håndtering af varen i forhold til at bestemme art, egenskaber og egentlig brug.
- Hvis mærker/hangtags er afmonteretRetur:

VIGTIGT - Vedlagt returlabel i ordrebekræftelse:
Den vedlagte returlabel som sendes med i din ordrebekræftelse er forberedt til den enkelte transportør. Det vil sige at den transportør du valgte at få leveret med er ligeledes den transportør du skal returnere med.
- Er din ordre leveret med GLS - så returnere du med GLS.
Hvis du er i tvivl vil det fremgå af din fragtlabel hvortil du skal returnere den - enten i form af grafisk logo eller tekst.

Vælger du at benytte vores fortrykte returlabel så modregnes et gebyr på 39,- hvis din ordre ønskes helt eller delvist krediteret (pengene retur)

Ønsker du at returnere, SKAL du udfylde den returformular som du finder på bagsiden af den faktura som var med i din pakke

Indlevere du en returvare til forkert transportør vil du opleve væsentlige forsinkelser, da forsendelser skal igennem langt flere og besværlige procedure. Vi hos KingsQueens.dk har ikke mulighed for at fremskynde denne proces. Kings & Queens kan ikke gøres erstatningsansvarlig i forbindelse med denne procedure. Det er kundens eget ansvar at få indleveret til korrekt transportør.

HUSK, at få en kvittering for indlevering af din returpakke.

Tilbagebetaling af købsbeløb (online):
En tilbagebetaling vil til enhver tid gå tilbage til det kreditkort som var anvendt ved bestilling. Er der benyttet gavekort eller anden rabatkode i forbindelse med købet så ville denne del af betalingen blive refunderet i form af en rabatkode og eller gavekort.
Returnere du i vores butikker overføres betaling til kort som du har med, og reglerne for gavekort og rabatkoder er stadig gældende.

Returnering/ombytning af Viabill ordre
Når du handler gennem Viabill så har du naturligvis muligheden for at levere din ordre tilbage. Skal ordren ombyttes kan dette gøres både online og i vores fysiske butikker. Ønsker du pengene retur for en ordre, handlet med Viabill så SKAL denne sendes tilbage til webshoppen.

Vare fra 2 eller 3 stk. tilbud:
Som udgangspunkt skal disse tilbud leveres samlet tilbage. Vælger du at "skille tilbuddet" ad, og derved beholde enkelte vare fra fler stk. tilbuddet, skal du være opmærksom på at rabatten frafalder ved tilbagebetaling af dine penge. Således at du betaler fuld pris for den eller de varer du beholder.
Eksempel: 3stk. t-shirt til 200,- pr. stk. Sælges som samletilbud til 450,- (altså 150,- pr. stk) Sender du 1 stk. t-shirt retur til kreditering, vil din tilbagebetaling lyde således:
De 2 t-shirt du vælger at beholde udgør nu en værdi på 400,- Så din tilbagebetaling vil herefter lyde på 50 kroner minus administrationsgebyr på 39,- Din tilbagebetaling er 11,-

Delvis returnering af ordre:
Hvis du eksempelvis har købt 4 varer på din oprindelige ordre og du vælger at returnere 1 vare til kreditering/penge retur. Så vil din returordre blive fratrukket de 39,- for anvendelse af den fortrykte fragtlabel (hvis du har benytte vores retur-fragt label til tilbageleveringen)Returnering af pakker:

På vores for-trykte fragtlabels vil vores returadresse naturligvis fremgå. Vælger du selv at stå for returneringen til vores webshop skal den sendes til:

KingsQueens.dk
Skovsøvej 11a
4200 Slagelse.

VIGTIGT - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt uden omdeling.

Uanset hvilken form for retur du vælger er det meget vigtigt at du som forbruger kan dokumentere at pakken er gået retur. Det er dig som kunde der står med bevisbyrden for en returneret pakke hos den respektive transportør. Og det er uanset om du benytter vores tilbudte returfragt eller du selv forestår returneringen. Så sørg altid for at få en kvittering for indlevering af din pakke på den respektive forsendelses destination.
Du har ansvaret for at pakken er pakket forsvarligt ind inden returnering. Beskadiges pakken på vej til vores lager kan KingsQueens.dk ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader og værdiforringelse.

Hvis du ikke afhenter din pakke hos transportør (eksempelvis GLS pakkeshop) så afregnes der et behandlingsgebyr på 39,- ved tilbagesending, modtagelse og håndtering på vores lager. Det vil sige at din ordre behandles som en returvare til kreditering, så du modtager dine penge retur minus et håndteringsgebyr på 39,-


Ombytning:


Ombytning generelt:
Vi tilbyder gratis ombytning af varer købt på KingsQueens.dk. Hvis du ønsker at ombytte din ordre til en anden størrelse så kan du frit sende dine varer retur til os med den fortrykte fragtlabel. Vi bytter din vare til en anden størrelse og fremsender den uden beregning til dig.
Bemærk at gratis ombytning kun er muligt én gang. Ønsker du at returnere mere end en gang, så er efterfølgende ombytninger på egen regning.

Ombytning online:
Hvis du vil ombytte dine varer kan du gøre det via den returseddel som du modtog sammen med din ordrebekræftelse (vedhæftet som PDF) eller som er trykt på bagsiden af din faktura som du modtog med ordren. Har du mistet denne kan der rekvireres en ny via vores kundeservice. Du kan bytte til anden størrelse. Hvis du ønsker en *anden vare så skal du bestille den på ny i webshoppen, og sende den oprindelige varer retur til kreditering

Ønsker du at returnering eller ombytning, SKAL du udfylde den returformular som du finder på bagsiden af den faktura som var med i din pakke

*Ombytning til en anden vare
Hvis du ønsker at ombytte dit køb til en anden vare, så skal du sende den oprindelige ordre retur til kreditering, og så købe den nye vare via vores webshop. Vi kan desværre ikke administrere ombytning af forskellige varer grundet begrænset adgang til oplysninger og betalingsinfo.

Ombytning i fysisk butik:
Du har mulighed for at ombytte din ordre i en af vores fysiske butikker. På den måde slipper du for at sende ordren retur til vores webshop lager. I butikken har du mulighed for at bytte til samme varer eller til en anden vare, og samtidig modtage hjælp fra vores flinke og kompetente personale.

Du skal ved ombytning i fysisk butik altid kunne fremvise gyldig kvittering/købsbevis

**BEMÆRK, du kan ikke returnere, bytte eller få pengene tilbage i vores outlet-butikkerAndre informationer

Du kan også læse endnu mere om vores generelle betingelser i vores Handelsbetingelser - dem finder du HER
Og skulle der mod forventning stadig være spørgsmål, så sidder vores behjælpelige kundeservice altid klar til at hjælpe dig.
Mail: [email protected]
Tlf: +45 7030 1676 (alle hverdage fra 9.00 til 15.00)