FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

Modetøj til drenge og piger

NA-KD TIL KVINDER

NA-KD udtales "Naked". Det betyder "nøgen" og referer til brandets identitet, som bygger på "The naked truth". Oversat til dansk betyder det "Den nøgne sandhed". Det dækker over, at du med NA-KD får præcis dét, du ser. Eller populært sagt: "What you see is what you get", når vi oversætter tilbage til engelsk. Med NA-KD får du med andre ord ærligt og gennemskueligt tøj, til lige så ærlige og gennemskuelige priser. NA-KD er faktisk et af vores billigste brands – men kun når det kommer til prisen. Kvaliteten er stadig høj og tøjet trendy. På trods af alle de engelske ord, er NA-KD dog svensk – og hvis der er noget svenskerne er kendt for, er det populært, skandinavisk, ukompliceret design. Her finder du alle vores varer fra NA-KD. Vi sender indenfor 1-2 dage og giver dig gratis fragt ved levering til butik. Skal du have noget med?


POPULÆRE VAREGRUPPER
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >NA-KD er et af de nyeste brands

NA-KD er med opstarten i 2015 et af de nyeste brands på den europæiske modescene. Samtidig er det også et af det hurtigst voksende. Det skyldes både det enkle design og de lave priser. NA-KD vil nemlig gerne gøre op med tankegangen om, at god mode og lækkert tøj skal koste en formue. På den måde bliver modetøj noget for alle. NA-KD forhandles i dag i hele verden og er allerede et velkendt brand hos de fleste. Ikke mindst på grund af brandets evne til at teame up med de største influencere og modebloggere på tværs af kloden. For danskernes vedkommende har eksempelvis Irina the Diva, Fie Laursen og Cecilia Demant talt varmt om NA-KD på både Instagram og YouTube.


Anderledes modetøj fra NA-KD

NA-KD vil gerne sprænge rammerne for traditionelt modetøj. Det sker gennem unikke designs, som tør prøve grænser af, men fortsat har noget genkendeligt over sig. På den måde kan du i NA-KD både skille dig ud fra mængden og følge de nyeste trends. Der kommer løbende nye styles til og farten, som de nye kollektioner udkommer med, betyder at NA-KD altid er med på de nyeste trends. Her får du derfor ikke bare smart modetøj, men også det mest trendy af slagsen, som markedet kan byde på lige nu.


Favoritstyles fra NA-KD

Hos vores kunder er især NA-KD's T-shirts populære. Det skyldes først og fremmest de lave priser, kombineret med det smarte design og de småskæve statements på trøjerne. Det gør udvalget varieret og unikt. Også signaturstylen med NA-KD-logo på fronten er en ny-klassiker hos dem, der elsker at flashe brandet på deres yndlingstøj. Der findes både hættetrøjer og T-shirts med det røde NA-KD logo på brystet – til nogle af branchens bedste priser. NA-KD er dog meget mere end afslappet streetwear. Du finder også feminine kjoler, smukke skjorter samt smarte nederdele og kjoler. Sortimentet indeholder også, afhængigt af sæsonen, jakker, shorts og forskellige accessories. NA-KD har desuden også en flot skokollektion, som vi håndplukker de fineste modeller fra og præsenterer for dig her på siden.


NA-KD til alle

NA-KD henvender sig til alle, der sætter pris på smart modetøj til overkommelige priser. Brandet har både ungdommelige styles til vores yngste kunder og feminine modeller, som passer til kvinder i alle aldre. Størrelserne starter, afhængigt af model, ved XS og går op til XL. Nogle enkelte styles har en anden størrelsesinddeling, nemlig 34-42. Sko fra NA-KD fås fra størrelse 36-41.


Vi gør det nemt at købe NA-KD online

Hos Kings & Queens tilbyder vi altid gratis ombytning til en anden størrelse, hvis du kommer til at ramme forkert. Uanset om det drejer sig om tøj eller sko. Vi har også gjort det nemt. Du udfylder blot retursedlen og sender de varer, der ikke passer, tilbage til os ved hjælp af den vedlagte pakkelabel. Så sender vi i stedet den rigtige størrelse til dig – helt uden ekstra omkostninger. Vi har også 17 fysiske butikker, du kan bytte dine varer fra NA-KD i, hvis du foretrækker dét. Se hvor de ligger her.