FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger
Kings & Queens Roskilde

Kings & Queens Roskilde

Åbningstider

Butikken er åben

Mandag-fredag
10.00-19.00
Lørdag:
10.00-17.00
Søndag:
10.00-17.00

Populært modetøj til drenge og piger i Roskilde

Kings & Queens i Roskilde er 700 kvadratmeter spækket med fedt modetøj til drenge og piger. Hos Kings & Queens finder du de nyeste og fedeste brands indenfor modetøj. Masser af fede modetøjs brands fra både Danmark og udlandet. Vi fører bl.a. Nike, Tommy Hilfinger, Just Junkies, Gabba og mange mange flere. Vi er hele tiden med på hvad der sker i forhold til mode, og vores imødekommende og opdaterede personale er altid klar til at give dig de sidste nye tips indenfor mode.


Vores unikke tilgang til modetøj i Roskilde

Kings & Queens i Roskilde står altid klar med nyeste mode. Vi står altid klar til at byde dig velkommen indenfor i et univers af modetøj og streetwear. Vi er ikke bange for at være trendsættere på moden i Roskilde, og derfor vil du altid opleve at Kings & Queens i Roskilde indeholder den nyeste mode og de nyeste trends. Når du shopper modetøj hos Kings & Queens i Roskilde er vores mission at du skal føle dig unik og en lille smule kongelig. Butikken er super rummelig og meget indbydende. Kom indenfor og oplev en kongelig fornemmelse indenfor modetøj.


Modetøj i Roskilde siden 2007

Kings & Queens har eksisteret i Roskilde siden 2007. Fra vores første åbningsdag har det været en mission at tilbyde banebrydende og populært modetøj til alle vores kunder. Vores sortiment favner bredt og indeholder masser af fedt modetøj til både drenge og piger.


Køb modetøj i fede omgivelser

Kings & Queens i Roskilde er placeret på ROS' Torv som er et flot indkøbscenter med rigtig mange fede butikker indenfor mode og fashion. 47.000 kvadratmeter toptrimmet shoppingcenter med rigtig gode parkeringsforhold. Der er ikke mindre end 60 forskellige special butikker indenfor shopping, og skulle sulten trænge sig på, så er der også altid et bredt udvalg i cafe'er og restauranter. Du kan parkere på en af de i alt 1.100 parkeringspladser, hvor de 2 første timer er gratis.