*GRATIS LEVERING!
FÅ GRATIS LEVERING
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

Modetøj til drenge og piger

LES DEUX TØJ

Les Deux er fransk – men mærket er dansk. Les Deux betyder "de to" og henviser til de to iværksættere Kristoffer Haapanen og Andreas von der Heide. Med deres baggrund i Nordsjælland og en forkærlighed for Nørrebro, har de haft en vision om at forene den nordsjællandske elegance med den rå og ubekymrede storbystil. Det er lykkedes på fineste vis og Les Deux er i dag en stor spiller på den danske modescene, på trods af at mærket kun har små 10 år på bagen. De smarte styles fra Les Deux er blandt vores bestsellere og du kan se hele udvalget herunder. Vi sender indenfor 1-2 dage og tilbyder gratis ombytning – online som i butik.Mest populære varegrupper
< 1 2 3 4 5 6 7 >
< 1 2 3 4 5 6 7 >Les Deux er dansk modetøj med internationalt format

Den klassiske og samtidig afslappede stil hos Les Deux har også begejstret den internationale modescene. Så meget, at Les Deux i dag sælges i 150 forskellige lande verden over. Det er kombinationen af god kvalitet og unikt design, der har været med til at bane vejen for Les Deux. Samtidig besidder kollektionerne den klassiske, nordiske og enkle stil, som tiltaler mange. En stil som passer til det meste og kan være både afdæmpet og festlig på én gang. Afhængigt af, hvordan det samlede outfit styles.


De ikoniske romertal

Logoet hos Les Deux består af to romerske ettaller. De hentyder naturligvis til selve navnet, "de to". Romertallene er blevet signaturprintet på både T-shirts og hættetrøjer fra Les Deux og er letgenkendeligt i bybilledet. Tallene er nøje udvalgt til at udgøre Les Deux' logo. De signalerer nemlig noget klassisk og velkendt, men er anvendt på en ny måde. Dermed fortæller de samtidig historien om den nyskabende kombination af det klassiske udtryk og den smarte streetstyle. De to romerske ettaller står desuden rent visuelt skarpt på enhver baggrund og får således tøjet fra Les Deux til at fremstå yderst stilfuldt og elegant.


Bestsellere fra Les Deux

Blandt vores bestsellere fra Les Deux finder du netop de forskellige modeller med logoet prydende på fronten. Især de ensfarvede Les Deux Encore T-shirts i forskellige nuancer er populære. De er enkle i snittet, men logoet tilfører dem en smule kant. Især fordi det er præget i blødt velour, som efterlader et helt særligt udtryk. Det samme gælder Les Deux Carterton hættetrøjerne, som er lige så populære. Er du mere til et diskret logo, er hættetrøjerne i modellen French også blandt vores kunders favoritter. Her er logoet mindre og broderet på det ene bryst, som du måske kender det fra klassiske polo-T-shirts. Alle 3 styles er en del af det faste sortiment. Derudover leverer Les Deux sæsonkollektioner, der indeholder nyheder, nyfortolkninger og nye farver.


Les Deux på tilbud

Hos Kings & Queens har vi udvalgte styles fra Les Deux på tilbud. Vi har eksempelvis mængderabat på de smarte Les Deux Nørregaard T-shirts i 4 forskellige nuancer. Du må i øvrigt gerne mikse farverne – så har du flere forskellige at vælge imellem. Du kan også være heldig at finde udgåede styles eller modeller fra sidste sæson på udsalg. Vi har samlet alle varer fra Les Deux her på siden og det er derfor bare at gå på opdagelse og se, om der ligger nogle gode tilbud på Les Deux og venter på dig.


Bredt sortiment til mænd

Les Deux henvender sig til både unge fyre og voksne mænd. Stilen passer nemlig til de fleste og snittene er for mange modellers vedkommende klassiske og tidløse. Sortimentet tæller T-shirts med logo eller print og stilfulde skjorter til både hverdag og fest. Du finder også en række forskellige hoodies og sweatshirts med crewneck. Det hele kan kombineres med eksempelvis Les Deux' egne suit pants og track pants – eller med dine yndlingsjeans. Les Deux byder også på overtøj i form af jakker og frakker samt caps eller kasketter. Så hvad skal vi sende til dig? Dyk ned i sortimentet og find dine egen favoritter fra Les Deux.