FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

DR. DENIM

< 1 2 3 >
< 1 2 3 >

Dr. Denim er et svensk tøjbrand, der har specialiseret sig i denimmode. Deraf navnet. Mærket har både en herre og damelinje, men hos Kings & Queens er det damekollektionen, der er i fokus. Dr. Denim producerer nemlig nogle af markedets bedste jeans, når det kommer til pasform, finish og ikke trends. Dr. Denim er nemlig altid med på den nyeste mode og her på siden finder du derfor tidens mest smarte fits og vaske. Her er således både momfit jeans, slimfit jeans og midwaist-modeller. Du finder også nederdele og shorts i denim – fra mørke farver til lyse nuancer. Hver kollektion byder som regel også på jeans i sæsonens øvrige modefarver, som er nemme at kombinere med sæsonnyhederne fra de andre brands på markedet. Du kan se hele udvalget af Dr. Denim herunder og forelsker du dig i et par jeans, sørger vi for at levere dem til dig allerede indenfor 1-2 dage.

Dr. Denim siden 2004

Historien om Dr. Denim startede i Göteborg, hvor to brødre gik rundt med ønsket om at skabe en designlinje indenfor jeans. Målet var, at de både skulle matche tidens modetendenser og samtidig give bæreren noget ekstra kvalitets- og stilmæssigt. De ville være med andre ord være eksperter i jeans. Deraf navnet Dr. som er en forkortelse for Doktor. Samtidig skulle det hele gå op i en højere enhed hvor både pasformen, kvaliteten og prisen hang sammen. På dét fundament blev Dr. Denim bygget og i dag, næsten 15 år senere, er det hele blevet indfriet. Dr. Denim er således blevet et af de mest foretrukne jeansmærker på den skandinaviske modescene og hos Kings & Queens klæder vi dagligt tilfredse kunder på i de smarte og prisvenlige jeans fra svenske Dr. Denim.


Dr. Denim i flere størrelser

Dr. Denim fremstiller jeans med klassisk tommeinddeling, som du sikkert kender fra dine øvrige denimbukser. Størrelsen spænder fra 24-32 i livvidde og 28-30 i benlængde. Eneste undtagelse er modellerne med slim fit. De er inddelt i størrelserne XS – XL. Generelt er Dr. Denim helt almindelige i både størrelse og pasform, men når du køber jeans, bør du altid være opmærksom på, at de fleste denimbukser giver sig, når du har brugt dem et par gange. En god tommelfingerregel er, at dine nye Dr. Denim jeans skal sidde en lille smule stramt til i livet, så du er nødt til trække lidt i stoffet for at knappe dem. Du skal dog stadig kunne sidde ned og bevæge sig i dem uden ubehag. Efter et par ganges brug vil stoffet have givet sig tilpas meget til, at de sidder perfekt på din krop. Hvis dine nye Dr. Denim jeans derimod sidder som syet på dig, når du prøver dem, bør du således overveje at gå en størrelse ned i stedet. Et par jeans, der sidder som de skal i købsøjeblikket, kan nemlig risikere at blive for store, når du har brugt dem i et par dage, fordi stoffet strækker sig. Det gælder, uanset om stoffet er med eller uden stretch.


Find din rigtige størrelse i Dr. Denim

Som udgangspunkt bør du vælge den størrelse i Dr. Denim, som du er vant til fra dine andre jeans. Vi er dog klar over, at man kan blive overrasket over både pasform og generelt fit, når man prøver et nyt jeansmærke. Derfor har vi sørget for gratis ombytning til en anden størrelse, hvis du kommer til at ramme forkert. Du udfylder blot retursedlen og benytter den vedlagte pakkelabel til at sende dine Dr. Denim jeans retur til os. Så kvitterer vi med et par i den rigtige størrelse i stedet. Helt uden ekstra omkostninger for dig. Du er også velkommen til at bytte dine Dr. Denim jeans i en af vores 17 fysiske butikker, som du finder over hele landet. Her kan du prøve dig frem og få personlig rådgivning i valg af jeans. Se butiksoversigt her.