Fri levering til butik
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

Modetøj til drenge og piger

PAVEMENT SKO & STØVLER TIL KVINDER

Det danske skomærke Pavement leverer nogle af de smukkeste og mest trendy damesko, markedet kan byde på. Kollektionerne følger nemlig de øvrige trends i skoverdenen og lader sig inspirere af tidens tendenser. Nogle gange er Pavement også first movers og præsenterer helt nye kombinationer og materialer, som overrasker. Med Pavement er det derfor slut med kedeligt fodtøj. Her er nemlig masser af spændende og lækre detaljer, som gør skoene fra Pavement unikke og til små kunstværker i sig selv. Dog stadig uden at overdøve dit øvrige outfit, så dine sko bliver en naturlig forlængelse af din øvrige påklædning. Her kan du se alle vores Pavement sko og finde dine egne favoritter. Vi leverer indenfor 1-2 dage og giver dig gratis fragt med Click & Collect samt fra 499 kroner med GLS.< 1 >
< 1 >Bag om Pavement

Pavement er et af de nyere danske skomærker og har med sin urbane stil og fine sans for detaljer taget kvinder i alle aldre med storm. Pavement forener nemlig det smarte og moderne med det praktiske og behagelige. De smukke sko er derfor rare at have på i mange timer. Også når dagen bruges på spadsereture på byens gader og stræder. Brandets navn tager i øvrigt afsæt i det samme: Fortovslivet i storbyen, hvor der er plads til det hele. Det ordinære og det eksklusive - gerne i én skøn forening, så der skabes en unik stil. Pavement har hovedsæde i Aarhus og leverer modesko til mere 400 butikker på tværs af Skandinavien og det øvrige Europa. Skoene er produceret i Spanien og Portugal under ordentlige forhold og du er derfor garanteret et par sko, der overholder alle krav og love i forhold til både social ansvarlighed og miljø.


Pavement har sans for detaljer

Alle sko fra Pavement er håndlavede af de bedste materialer – og fordi hver eneste sko har været i hænderne på et levende menneske, får de en historie. Samtidig med at du får vished for, at kvaliteten en i top. Kollektionerne har et nordisk twist, som giver skoene fra Pavement et klassisk og stilrent udtryk – også selvom der er smæk på detaljerne. Det gør stilen helt unik og meget elsket af alle, der ligesom Pavement, har sans for de små detaljer. Her er loafers nemlig ikke blot en behagelige flad sko, men også et accessorie i sig selv med sine fine guldspænder eller sirlige sløjfer.


Smukke og behagelige loafers

Det er da også især de smukke Pavement loafers, der er mange kunders favoritter. Et par loafers er nemlig yderst behagelige at have på, fordi de ikke strammer om foden og i deres udformning minder meget om et par afslappede sneakers. De har dog noget ekstra feminint og lidt finere over sig. Det gør dem smukke i kombination med både kjoler, jeans, korte bukser og nederdele. Samtidig findes der mange forskellige modeller. Lige fra fine loafers med yndige flæser og eksklusive spænder til seje loafers med et rent udtryk uden dikkedarer. Hvilken model er din favorit?


Pavement har sko til alle anledninger

Udover loafers designer og producerer Pavement også smukke sneakers til kvinder. Igen er det detaljerne der er i højsædet: Blanke satinsnørebånd, smukke hulmønstre og dekorative applikationer giver alle skoene et feminint twist. Alle 3 ting noget, der tager dine sneakers til et lidt højere niveau, end du er vant til. Pavement laver derudover også sko med høj hæl, sandaler, støvler og klassiske damesko. Udvalget følger sæsonen og vi lægger løbende nyheder op, efterhånden som vi modtager dem i butikkerne og på vores lager. Du kan også være heldig at finde sko fra Pavement på tilbud. Vi har samlet alle modeller her på siden, så det er nemt at gå på opdagelse blandt både nyheder, faste modeller og Pavement på udsalg.


Køb Pavement online i den rigtige størrelse

Hos Kings & Queens sælger vi masser af sko og modetøj hver eneste dag. Også online. Derfor ved vi, at det nogle gange er nødvendigt at bytte sine varer til en anden størrelse, end den bestilte. Nogle gange kan både længde, bredde og pasform på et par sko nemlig overraske. Derfor har vi gjort det nemt at bytte dine varer, når du køber Pavement online – vi giver dig nemlig gratis ombytning til en anden størrelse. Du sender blot dine Pavement sko retur i den indpakning, du modtog dem i, ved hjælp af den vedlagte pakkelabel. Så sender vi den rigtige størrelse til dig i stedet – helt uden ekstra omkostninger for. Vil du hellere bytte dine sko i en af vores 17 fysiske butikker, er du også meget velkommen til det. Se en butiksoversigt her