FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

TOMMY JEANS TØJ TIL MÆND

Det amerikanske brand Tommy Hilfiger er "The Classic American Cool", når det er bedst. Kollektionerne tager afsæt i den klassiske collegestil, som er både tidløs og nærmest ikonisk med sit stilfulde udtryk.
Tommy Hilfigers signaturmærke er det velkendte røde og hvide flag, som i varierende størrelse pryder alle de flotte styles fra det verdenskendte tøjmærke.Mest populære varegrupper
MEN
< 1 2 3 4 >
< 1 2 3 4 >

Gode basisstyles fra Tommy Hilfiger

En af de sikre vindere, når det kommer til Tommy Hilfiger, er den afdæmpede Original Jersey Tee i enten navy, grå, sort eller hvid. Den er enkel i sit udtryk med sit lille diskrete logo på venstre bryst og derfor en gennemgående basisstyle i mange mænds garderobe. T-shirten kan både bæres alene med et par jeans, shorts eller knickers, eller benyttes under en skjorte eller sweater på de køligere dage. Fordi modellen er så alsidig, kan du sagtens bruge et par stykker – og derfor giver vi dig en god mængderabat, når du køber 2 ad gangen. Så kan du få fyldt din basisgarderobe op og samtidig spare penge. En anden populær bestseller er de klassiske Tommy Hilfiger boxershorts. De fås i en pakke med 3 styk i én – enten i samme nuance eller med logoprægede kantbånd i forskellige farver. Prisen er god og de populære tights meget behagelige at have på. Selv på lange og varme dage. Tommy Hilfiger trunks holder desuden både formen og farven længe og er derfor alle pengene værd. Du finder også Tommy Hilfiger sokker på hylderne, så du kan supplere dit øvrige outfit med et par matchende strømper i samme farve som din trøje eller t-shirt.


Stil og komfort på én gang

Tommy Hilfiger er imidlertid meget mere end behagelige og klassiske basisstyles. 4 gange årligt udkommer nemlig en ny kollektion, som byder på friske modeller, andre farvekombinationer og moderne snit. Fælles for alle kollektioner gælder, at de som udgangspunkt tager afsæt i det klassiske farveskema, som er næsten ikonisk for Tommy Hilfiger: Hvid, rød, navy og sort. De samme farver, som logoet består af. Det skaber en god sammenhæng de enkelte kollektioner imellem, som sørger for at du nemt kan matche dine styles fra den foregående sæson med de nytilkomne modeller. Det er tidløst – og ganske praktisk.


Et bredt udvalg af Tommy Hilfiger til mænd

Hos Kings & Queens har vi sammensat vores udvalg af Tommy Hilfiger til mænd, så det indeholder de mest klassiske modeller. Samtidig har vi også gjort plads til lidt af hvert, så du kan finde præcis den type tøj fra Tommy Hilfiger, du leder efter. Vi har derfor meget mere end t-shirts, tights og sokker på hylderne. Vi fører også de meget populære Tommy Hilfiger jeans, som med et lille logo på den ene baglomme tilfører dét ekstra skud stil, du har brug for. Sortimentet tæller naturligvis også de klassiske, holdbare skjorter, du kan bruge utallige gange, før de er slidt op. Du finder også de velkendte Tommy Hilfiger sko, der fuldender dit udtryk - samt lækre, bløde sweatpants til de dage, hvor det hele gerne må være en smule casual. Derudover er der naturligvis også flere forskellige slags trøjer og sweatshirts på hylderne, som enten kan styles sammen med de øvrige Tommy Hilfiger styles eller andre spændende brands. Det er i øvrigt netop dét, der i vores øjne er så fantastisk ved Tommy Hilfiger: Alsidigheden kombineret med det stilrene.


Nem retur og gratis ombytning

Hvis din garderobe allerede består af enkelte elementer fra Tommy Hilfiger, er du måske helt sikker på, hvilken størrelse du skal bruge. Er du til gengæld ny indenfor brandet, kan det derimod være svært helt at vurdere, hvilken størrelse, du skal bruge. Særligt når det gælder skjorter og jeans, hvor pasformen kan være forskellige afhængig af kropsbygning. Tommy Hilfiger til mænd er generelt almindeligt i pasformen, så vi anbefaler du vælger den størrelse, du plejer. Skulle du alligevel have brug for en anden størrelse, har vi hos Kings & Queens gratis ombytning. Du udfylder blot den vedlagte returseddel og benytter den medfølgende pakkelabel, når du sender tøjet retur til os. Så sørger vi for, at du i stedet modtager den størrelse, der passer dig. Du kan også ombytte varen i en af vores 17 fysiske butikker, som du finder i hele landet.