Fri levering til butik
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

Modetøj til drenge og piger

MADS NØRGAARD MODETØJ

Danske Mads Nørgaard designer modetøj med afsæt i klassiske snit og tidløst design. Visionen er nemlig at træde et par skridt tilbage i den ellers hurtige modebranche og i stedet tænke langsigtet. Målet er modetøj, der ikke hele tiden mister sin relevans i form, farver og snit, fordi modeverdenen skifter humør eller favoritfarver. I stedet ønsker Mads Nørgaard at satse på gode klassiske modeller, der ikke mister deres relevans – men derimod kan bruges igen og igen. År efter år. Derudover vil Mads Nørgaard gerne levere styles, der kan kombineres på kryds og tværs med både hinanden og andre brands. Her ser du hele vores udvalg af styles fra Mads Nørgaard, som med deres enkle og afdæmpede udtryk passer til mænd i alle aldre.< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >Mads Nørgaard er dansk mode siden 1986

Modehuset Nørgaard er en gammel spiller i modebranchen. Allerede i første halvdel af 1900-tallet fandtes den første Nørgaard-butik på Strøget i København. I 1958 blev butikken overdraget til sønnen Jørgen Nørgaard, som omdannede foretagendet til en større modebutik, der henvendte sig til kvinder. I 1986 trådte tredje generation af familien, Mads Nørgaard, ind på modescenen og åbnede sin egen modebutik med sit eget tøjbrand lige ved siden af. I dag er butikkerne fusioneret og Nørgaard på Strøget sælger i dag både tøj til mænd, kvinder og børn. Her hos Kings & Queens har vi valgt at fokusere på herrekollektionen fra Mads Nørgaard, som med sine enkle snit og klassiske farver er perfekt i enhver basisgarderobe.


Mads Nørgaard er især kendt for sine T-shirts

Når de fleste hører navnet Mads Nørgaard, falder tankerne automatisk på de næsten ikoniske Nørgaard på Strøget T-shirts til kvinder, som blev designet af Jørgen Nørgaard i 1968. De er stribede og kendt for deres ribkanter i kontrastfarver. Faktisk er de blevet en lille ny designklassiker indenfor dansk modetøj. Det er derfor ikke så mærkeligt, det er indenfor T-shirts Mads Nørgaard især brillerer. Det er da også denne type tøj, vi har allermest af, når det kommer til Mads Nørgaard. Her findes naturligvis Mads Nørgaard T-shirts med striber til mænd i flere forskellige farver og farvekombinationer – men også ensfarvede basis T-shirts, som både kan bæres alene eller i kombination med andre styles. Du kan også hoppe i T-shirts fra Mads Nørgaard med print på brystet eller langærmede T-shirts af det blødeste, økologiske bomuld. Mads Nørgaard T-shirts fås fra størrelse XS til XXL og passer dermed de fleste.


Andre styles fra det danske modehus

Mads Nørgaard er dog mere end T-shirts. Sortimentet indeholder også sweatshirts med rund hals og hættetrøjer i en lang række smarte farver. Lige fra afdæmpet navy og klassisk sort til frisk forårsgrøn og varm sommergul. Er du vild med farver, kan du også gå på opdagelse blandt de smarte Mads Nørgaard sweatshirts i spændende kontrastfarver, der overrasker og giver dit outfit en smule kant. Derudover byder Mads Nørgaard også på huer, halstørklæder, sokker og jakker.


Mads Nørgaard på tilbud

De gode klassiske T-shirts fra Mads Nørgaard kan bruges til det meste og er behagelige at have på hele dagen. Uanset om du sidder stille på kontoret eller er aktiv på cyklen. Derfor kan du sagtens bruge et par stykker i tøjskabet. Det er også grunden til, vi giver dig en god mængderabat på udvalgte Mads Nørgaard T-shirts. Du kan også være heldig at finde udvalgte styles fra tidligere Mads Nørgaard kollektioner på udsalg og dermed spare penge på netop dine designfavoritter. Vi har samlet alle Mads Nørgaard tilbud her på siden, så du nemt kan gå på opdagelse blandt de mange smarte modeller.


Hurtig levering og gratis ombytning

Når du køber Mads Nørgaard online hos Kings & Queens sørger vi for, du hurtigt har dine varer i hænderne. Vi afsender nemlig din ordre allerede indenfor 1-2 dage. Skulle dit nye tøj fra Mads Nørgaard ikke passe i størrelse, tilbyder vi desuden gratis ombytning til den rigtige. Du udfylder blot retursedlen og sender tøjet retur ved hjælp af den vedlagte pakkelabel. Vil du hellere bytte dit Mads Nørgaard i en af vores 17 fysiske butikker, er du også meget velkommen til dét. Du kan se en butiksoversigt her.