FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

GABBA TIL MÆND

< 1 2 >
< 1 2 >

Gabba er lig med denim. Det er udgangspunktet, for alt de gør.
Deres kerne i denim havde sin start tilbage i 1983 i en kælder i Kolding. Gabba er i dag et af de ældste denimmærker i Danmark.
Så hvad er det, de elsker ved denim? Et par velsiddende jeans giver dig muligheden for både at skille dig ud eller passe ind.
Denim lader dig udtrykke lige dét, du føler for.
Og så er der det faktum, at denim er kendt for dets holdbarhed. Det er ikke kun et holdbart materiale, men også på grund af den vedvarende kærlighed, du føler for dine yndlingsjeans. Det er en følelse, som vi alle kender.
I dag er de vokset til at lave mere end blot denim, men et strejf af denim er syet ind i hvert eneste stykke Gabba tøj.
Gabba – Relatable since 1983
Gabba – Dedicated to denim

Gabbas slogan er "Dedicated to denim". Det afspejles i enhver kollektion, der har sæsonens jeans som centralt element. Gabba designer og producerer ganske vist også andre styles – men altid med afsæt i jeans- og shortmodellerne.Passionen for denim har været central siden starten og selvom Gabba efterhånden er eksperter i denimmode, stopper jagten på det perfekte design aldrig. Der arbejdes således fortsat i at få allermest ud af alt fra vævninger, stof, vaske, farver og applikationer.Alt sammen med målet om, at ethvert par jeans tager sig så godt ud som muligt. Samtidig med at de er behagelige at have på og holder længe.Gabba henter inspiration til nye kollektioner i både ind- og udland. Med et par Gabba jeans får du således ikke bare en metervare, men et par jeans med historier og eventyr gemt i hver eneste model.


Gabba er mere end jeans

Selvom denim er omdrejningspunktet for brandets identitet og historie, er der også en række andre smarte styles på hylderne. De kan både bruges til at understrege stilen i et par Gabba jeans, men også bæres separat i kombination med andre mærker.Med Gabba er der således både mulighed for "shop the look" og "shop the style".Kollektionerne fra Gabba består altid af en række denimjeans, men du finder også chinos og shorts. Derudover tæller sortimentet også hættetrøjer, sweatshirts, strikbluser, T-shirts og skjorter i sæsonens modefarver.


Basisstyles fra Gabba

Der er også gode muligheder for at shoppe basisstyles med Gabba. Mærket byder nemlig på både langærmede og kortærmede basis T-shirts i forskellige farver.De har en fantastisk pasform og kan bruges både alene eller under en anden style. Eventuelt i kombination med en skjorte – åben som lukket.Vi har gode mængderabatter på basismodellerne fra Gabba, så du kan roligt lægge en ekstra i kurven. Vi lover dig, at du bliver glad for dem!


6 grundmodeller

Sortimentet af Gabba jeans består grundlæggende af 6 forskellige modeller:


Rey – med straight slim fit

Denne model har et lige, afslappet slim fit. Benene er lige og baglommerne er placeret lavt – ligesom skridtstykket – hvilket giver et tilbagelænet og afslappet udtryk.


Nerak – med regular slim fit

Gabbas signaturmodel med et tidløst udtryk. Fittet er regular og benene lige, samtidig med at modellen sidder relativt tæt til kroppen. Leder du efter et par klassiske Gabba jeans, er Nerak modellen for dig.


Iki – med skinny fit

Iki har skinny fit og lav talje. De sidder tæt til både ben og i livet og giver dig en skarp profil. Iki er ofte detaljerig med iøjnefaldende ripped effekter.


Jones – med slim tapered fit

Endnu en slim fit jeans, men såkaldt tapered. Det betyder at benene er brede ved lårene og smallere forneden. Det giver en meget behagelig jeansmodel med plads til bevægelse.


Alex – med relaxed tapered fit

Alex fra Gabba er også tapered – men modellen adskiller sig fra Jones ved at have relaxed fit. Her er således tale om gode rummelige jeans, der snævrer sig ind ved anklerne.


Nico – med regular tapered fit

Vil du gerne have et par jeans, der ikke stikker for meget ud, men stadig er noget særligt, er Gabba Nico stylen for dig. Modellen har tapered fit som de to ovenstående, men mere plads ved underbenene end de andre modeller. Det medfører, at benene næsten er lige.

Gabba tøj på tilbud

Ønsker du at gøre en god handel på Gabba tøj?Så skal du tjekke vores mange tilbud ud. På denne underside vil vi jævnligt præsentere dig for gode tilbud på tøj fra Gabba. Det kan være tilbud på alt fra bukser og t-shirts til jakker og striktrøjer. Med vores mange gode tilbud har du rig mulighed for at give din garderobe en overhaling uden at skulle tømme bankkontoen.Ønsker du at holde dig up-to-date med de nyeste tilbud, så kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her giver vi dig bl.a. besked, når noget af det populære Gabba tøj kan erhverves til reducerede priser.

Gratis ombytning

Det skal være nemt at shoppe Gabba online.Hvis dine nye jeans ikke sidder som de skal, tilbyder vi derfor gratis ombytning til en anden størrelse. Både online og i butik.Læs mere her.