Levering: 1-2 hverdage
Fragt til døren | 20,-

Vi afsender om: 00:00:00

Modetøj til drenge og piger

GABBA TIL MÆND

Det Danske jeans brand startede op i 1995. Hovededesigner Karen og Ole Madsen har arbejdet i tekstil branchen i mere end 20 år. Med en stor forkærlighed for denim, lagde de grundstenene for Gabba. Lige fra Deres første kollektion har det været en nøgleting for Dem, at alle styles er blevet designet med et personligt touch. Karen og Ole vil appelere til folk med en personlig stil, som ikke nødvendigvis bare følger den nyeste trend. En af tankerne fra starten, var også at skabe et brand der ville være tilgængelig for alle forbrugere der kunne lide stilen. Samtidig men at kvaliteten samtidig er rigtig god. Heraf kommer Gabba's slogan: Personal clothes for Personal people. Gabba er et generelt stort mærke over hele Europa, hvor de er repræsenteret i mere end 14 forskellige lande og har mere end 450 fashion butikker på cv'et.


< 1 2 >
< 1 2 >Gabba – Dedicated to denim

Gabbas slogan er "Dedicated to denim". Det afspejles i enhver kollektion, der har sæsonens jeans som centralt element. Gabba designer og producerer ganske vist også andre styles – men altid med afsæt i jeans- og shortmodellerne. Passionen for denim har været central siden starten og selvom Gabba efterhånden er eksperter i denimmode, stopper jagten på det perfekte design aldrig. Der arbejdes således fortsat i at få allermest ud af alt fra vævninger, stof, vaske, farver og applikationer. Alt sammen med målet om, at ethvert par jeans tager sig så godt ud som muligt. Samtidig med at de er behagelige at have på og holder længe. Gabba henter inspiration til nye kollektioner i både ind- og udland. Med et par Gabba jeans får du således ikke bare en metervare, men et par jeans med historier og eventyr gemt i hver eneste model.


Gabba er mere end jeans

Selvom denim er omdrejningspunktet for brandets identitet og historie, er der også en række andre smarte styles på hylderne. De kan både bruges til at understrege stilen i et par Gabba jeans, men også bæres separat i kombination med andre mærker. Med Gabba er der således både mulighed for "shop the look" og "shop the style". Kollektionerne fra Gabba består altid af en række denimjeans, men du finder også chinos og shorts. Derudover tæller sortimentet også hættetrøjer, sweatshirts, strikbluser, T-shirts og skjorter i sæsonens modefarver.


Basisstyles fra Gabba

Der er også gode muligheder for at shoppe basisstyles med Gabba. Mærket byder nemlig på både langærmede og kortærmede basis T-shirts i forskellige farver. De har en fantastisk pasform og kan bruges både alene eller under en anden style. Eventuelt i kombination med en skjorte – åben som lukket. Vi har gode mængderabatter på basismodellerne fra Gabba, så du kan roligt lægge en ekstra i kurven. Vi lover dig, at du bliver glad for dem!


6 grundmodeller

Sortimentet af Gabba jeans består grundlæggende af 6 forskellige modeller:


Rey – med straight slim fit

Denne model har et lige, afslappet slim fit. Benene er lige og baglommerne er placeret lavt – ligesom skridtstykket – hvilket giver et tilbagelænet og afslappet udtryk.


Nerak – med regular slim fit

Gabbas signaturmodel med et tidløst udtryk. Fittet er regular og benene lige, samtidig med at modellen sidder relativt tæt til kroppen. Leder du efter et par klassiske Gabba jeans, er Nerak modellen for dig.


Iki – med skinny fit

Iki har skinny fit og lav talje. De sidder tæt til både ben og i livet og giver dig en skarp profil. Iki er ofte detaljerig med iøjnefaldende ripped effekter.


Jones – med slim tapered fit

Endnu en slim fit jeans, men såkaldt tapered. Det betyder at benene er brede ved lårene og smallere forneden. Det giver en meget behagelig jeansmodel med plads til bevægelse.


Alex – med relaxed tapered fit

Alex fra Gabba er også tapered – men modellen adskiller sig fra Jones ved at have relaxed fit. Her er således tale om gode rummelige jeans, der snævrer sig ind ved anklerne.


Nico – med regular tapered fit

Vil du gerne have et par jeans, der ikke stikker for meget ud, men stadig er noget særligt, er Gabba Nico stylen for dig. Modellen har tapered fit som de to ovenstående, men mere plads ved underbenene end de andre modeller. Det medfører, at benene næsten er lige.


Gratis ombytning

Det skal være nemt at shoppe Gabba online. Hvis dine nye jeans ikke sidder som de skal, tilbyder vi derfor gratis ombytning til en anden størrelse. Både online og i butik. Læs mere her.