FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

Tommy Hilfiger skjorter


Du kommer ikke udenom de klassiske Tommy Hilfiger skjorter, når du gerne vil være klædt stilfuldt på i et af de største og mest kendte brands indenfor herremode. Skjorterne fra Tommy Jeans har været velkendte på både arbejdspladser og til fester i årevis og succesen er på inden måde aftagende. Det skyldes, at designet et tidløst og holdbarheden lang, hvilket har gjort de flotte Hilfiger skjorter til et populært valg og kært eje hos mænd hele verden over. Også vores kunder er begejstrede for de strømlinede Tommy Hilfiger skjorter og vi sørger derfor altid for at have lageret godt fyldt op. Så kan du nemt blive klædt flot på – og endda også hurtigt. Vi sender nemlig din ordre allerede indenfor 1-2 dage.


Mest populære varegrupper


Skjorter fra Tommy Jeans er skjorter fra Tommy Hilfiger

Kært barn har mange navne, og det er også tilfældet, når det kommer til Tommy Hilfiger. Selvom mange kender brandet som netop Hilfiger i daglig tale, kaldes det tidligere Hilfiger Denim i dag for Tommy Jeans.Der er ikke noget, der har ændret sig udover navnet. Du får således stadig samme høje kvalitet og flotte design, når du køber Tommy Jeans skjorter, som du har været vant til. Det er blot navnet, der er anderledes.


Klassiske Tommy Hilfiger skjorter

De klassiske Tommy Hilfiger skjorter er styles, som de fleste modebevidste mænd kender. Med et regular fit og skjorter syet i det traditionelle end-on-end skjortestof, fås næsten ikke en mere klassisk skjorte end med Tommy Jeans.Afhængig af modellen fås de stilfulde Hilfiger skjorter i de grundlæggende klassiske farver, når det kommer til skjorter: Hvid og forskellige nuancer af lyseblå.De klassiske Tommy Jeans skjorter fås desuden i forskellige designs, hvor der er små forskelle i udformningen af ærmer og flip. Vores mest solgte – og den vel nok mest velkendte model – er skjorten Tommy Jeans Classics.


Tommy Jeans skjorter med stretch

Skjorter fra Tommy Hilfiger egner sig til både fest, job og hverdag. Hvor de traditionelle Tommy Jeans skjorter er syet af såkaldt fastvævet stof, der ikke giver sig, er modellerne med stretch derimod anderledes.Pasformen er slim fit, men det elastiske stof gør, at denne type Tommy Hilfiger skjorter stadig sidder flot på kroppen og gør det nemt at bevæge sig. Tommy Jeans stretch skjorter er derfor et oplagt valg, når du gerne vil være stilfuldt klædt på, men samtidig kunne bevæge dig frit.Hilfiger skjorter med stretch fås både i modellerne Oxford og Original.


Tommy Jeans skjorter med mønster

Skjorter fra Tommy Jeans behøver ikke være ensfarvede - og udover de traditionelle styles, findes der også Tommy Hilfiger skjorter med mønster. Du kan derfor også trække i en stribet skjorte med det velkendte røde og hvide logo på brystet. Sortimentet tæller også ternede skjorter i sæsonens moderne farvekombinationer, som gør sig perfekt til især et par jeans.Udover skjorter fra Tommy Hilfiger i det traditionelle glatte stof, kan du også finde Tommy Jeans skjorter i andre materialer som fløjl og denim. Disse skjorter fås samtidig i nogle lidt anderledes farver end de klassiske lyseblå variationer, som er perfekte til at skabe et nyt udtryk i din garderobe.

Tommy Hilfiger skjorter går til de fleste chinos, jeans m.v.

Ja, selvfølgelig er Tommy Hilfiger skjorter populære, idet skjorterne byder på en god pasform og en rigtig god kvalitet, men der er også andre fordele ved skjorterne fra amerikanske Tommy Hilfiger.En anden god grund til at købe skjorter fra dette mærke er, at skjorterne er enormt lette at style. Det skyldes, at skjorterne passer til langt de fleste moderigtige chinos og jeans. F.eks. vil et par mørke chinos passe til både de ensfarvede, stribede og mønstrede skjorter fra Tommy Hilfiger. I princippet vil skjorterne også kunne styles med et par shorts eller sweatpants, hvis du ønsker at nedtone dit outfit lidt. Grundet de mange muligheder for styling, så vil du kunne bruge din Tommy Hilfiger skjorte til både hverdag og fest. Skal det være ekstra festligt, så kan du sætte prikken over i'et ved at finde en blazer frem (og evt. et slips eller en butterfly). Og da kvaliteten er i top, så vil du kunne bruge din skjorte igen og igen.

Vi har altid gode tilbud på herre skjorter fra Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger skjorter burde måske være dyrere, end de er, når man tager skjorternes høje kvalitet og den gode pasform med i betragtning, men vi mener, at alle skal have mulighed for at kunne købe en kvalitetsskjorte. Derfor forhandler vi skjorter til mænd fra Tommy Hilfiger til priser, hvor alle kan være med. For at skrue ekstra op for forkælelsen disker vi ofte op med gode tilbud på Tommy Hilfiger skjorter. Med disse tilbud kan du gøre en ekstraordinært god handel på en moderigtig skjorte fra et af tidens mest populære modebrands. Du kan med fordel udforske vores sortiment og se, hvilke skjorter vi har på tilbud lige nu. Du er også velkommen til at besøge vores outlet, hvor du også finder tilbud på mange andre varekategorier og brands.

Skjorter fra Tommy Hilfiger i den rigtige størrelse

Afhængig af model fås de flotte Tommy Hilfiger skjorter fra størrelse XS til XXL. Generelt er skjorterne en smule til den lille side. Er du bred over brystet eller skuldrene, kan du derfor med fordel vælge en størrelse større, end du plejer.Det er dog altid en god idé at tjekke vores størrelsesguide under den enkelte model og vælge størrelse ud fra dét. Er der ikke harmoni mellem de forskellige mål, så vælg altid størrelse efter dit brystmål.Skulle du alligevel ende med en Tommy Hilfiger skjorte i den forkerte størrelse, har vi heldigvis gjort det nemt – og gratis – om bytte til en anden størrelse. Også når du handler online.Du sender blot din Tommy Jeans skjorte retur til os ved hjælp af den vedlagte returlabel. Så sørger vi for at sende den rigtige størrelse til dig i stedet, uden ekstra omkostninger.Du er også altid velkommen til at bytte din nye Hilfiger skjorte i en af vores fysiske butikker. Dem finder du her.