FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

Tommy Hilfiger trøjer til mænd

Du kan finde Tommy Hilfiger trøjer til mænd, som passer til enhver lejlighed. Her er således lune bluser i lækkert sweatshirtstof til de kolde dage - og tyndere trøjer til når vejret viser sig fra den mere lune side. Vores sortiment tæller også flotte Tommy Jeans trøjer, som kan bruges til både hverdag og fest. Du finder desuden smarte sporty bluser, der egner sig godt til både et aktivt liv og hverdagen derhjemme, på jobbet eller i skolen. Her på siden har vi samlet alle vores Tommy Hilfiger trøjer til mænd i størrelserne XS til XXL. Dermed kan du nemt finde præcis de bluser fra Tommy Jeans, du står og mangler – og med hurtig levering indenfor 1-2 dage behøver du ikke engang vente længe på din nye Hilfiger trøje. Så: Hvilken model skal vi sende hjem til dig?


Mest populære varegrupper


Trøjer fra Tommy Jeans og Tommy Hilfiger

Tommy Jeans og Tommy Hilfiger er to navne for i princippet den samme ting: Klassisk, stilfuldt modetøj med et afslappet og lækkert amerikansk udtryk. Hvor Tommy Hilfiger er det grundlæggende brandnavn, er Tommy Jeans navnet på den pågældende designlinje. Tidligere hed designet Hilfiger Denim, men kaldes altså i dag for Tommy Jeans. Der er dog ingen forskel på hverken kvalitet eller design på de flotte Tommy Jeans trøjer – det er blot navnet, der er anderledes. Du behøver derfor ikke spekulere over, om du er havnet det rigtige sted. Tommy Hilfiger trøjer og Tommy Jeans bluser er således nøjagtigt det samme.


Klassiske Tommy Hilfiger bluser

I sig selv er Tommy Hilfiger indbegrebet af klassisk modetøj, men nogle modeller er mere stilfulde og strømlinede i designet end andre. Især trøjen Tommy Classics LS er en bestseller og har været det i årevis. Der er tale om en langærmet bluse fra Tommy Jeans i det klassiske T-shirt-stof, som har en flot, glat overflade. Det gør modellen til et oplagt alternativ til en skjorte, hvis påklædningen skal være pæn og stilfuld, men knapt så formel som skjorteudtrykket. Denne Tommy Hilfiger bluse er samtidig en god basisstyle, som både kan bæres alene med et par jeans eller som ekstra lag under for eksempel en skjorte. En anden klassisk Tommy Jeans trøje er modellen Tommy Jeans Waffle Tee. Stilen og snittet minder meget om Classics-modellen. Stoffet har dog en anden og lidt grovere struktur, som stadig er meget stilfuld men har en smule mere kant.


Sporty trøjer fra Tommy Jeans

Er du til det mere afslappede og let sporty udtryk, er der også mange muligheder blandt vores udvalg af Tommy Jeans trøjer. Her er nemlig mange forskellige trøjer og bluser fremstillet af det lidt tykkere og klassiske sweatshirtstof. Både med og uden hætte og lynlås. Modellerne spænder fra Tommy Hilfiger trøjer i et enkelt design med et lille flaglogo på brystet til de mere iøjnefaldende styles med stort logo på fronten. Samtidig fås bluserne i flere forskellige farver og kombinationer af disse, som matcher præcis det udtryk og den stil, som netop du kan lide. Trøjerne passer særdeles godt til et par jeans og kan bruges til de fleste lejligheder.


Tommy Jeans trøjer på tilbud

Mange er fan af de flotte Tommy Jeans trøjer og derfor går det stærkt, når vi engang imellem har udsalg eller tilbud på bluser fra Tommy Hilfiger. Vil du gerne holde dig opdateret på, om vi har Tommy Jeans trøjer på tilbud, kan du altid smutte forbi netop denne side. Her har vi nemlig alle vores Hilfiger trøjer og bluser samlet – også dem, der er på tilbud. Dermed kan du nemt danne dig et overblik over, om netop din favorit er på udsalg. Du skal dog slå til med det samme, hvis du vil være sikker på at blive den heldige ejer af en specifik style. Det går nemlig stærkt, når prisen er ekstra god!


Den rigtige størrelse – ellers har vi gratis ombytning

Når du handler hos Kings & Queens tilbyder vi altid gratis ombytning til den rigtige størrelse, hvis du skulle få bestilt den forkerte hjem. Vi har desuden gjort det nemt for dig. Du benytter blot den vedlagte returlabel - og posen som du modtog din Tommy Jeans bluse i – til at sende varen retur. Så sørger vi for at sende din nye Hilfiger trøje i den rigtige størrelse i stedet. Helt uden ekstra omkostninger. Du kan også altid bytte dine varer i en af vores fysiske butikker, som du finder her.