FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

Leverings informationer


Ordrer der er lagt på via KingsQueens.dk på helligdage og i weekenden vil blive behandlet de førstkommende hverdage.
Du vil på alle varer kunne se en forventet leveringstid - typisk 1-2 hverdage - men nogle varer kan have en længere leveringstid, og er dette tilfældet vil det fremgå tydeligt af ordren. I det tilfælde hvor der bestilles både lagervare (1-2 hverdage) og en eventuelt bestillingsvarer (2-6 hverdage) så forbeholder Kings & Queens sig ret til at levere ordren samlet.
Du vil altid blive adviseret når din pakke forlader vores lager, og har du spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Kingsqueens.dk har et lagersystem som hele tiden opdateres med hensyn til tilgængeligheden af de varer som vises på sitet. Skulle der mod forventning opstå fejl, så bestræber vi os altid på at kontakte dig eller på anden måde give dig besked hurtigst muligt

GLS - Pakkeshop levering (35,-)
En yderst fleksibel leveringsform som består af et stort antal butikker og udleveringssteder over hele landet. Vores system sørger for ved bestilling at tilbyde dig en række udlveringssteder nærmest dig (vurderet ud fra indtastet postnummer i bestilling) Kendetegnende for denne leveringsform er at den er yderst fleksibel og den tilbyder levering af dine pakke i på et udleverings-sted som passer godt ind i den travle hverdag, da det typisk er steder hvor åbningstiden er lidt længere.
Når du vælger af få leveret med GLS Pakkeshop levering vil du modtage en advisering på sms eller e-mail når din pakke er klar til afhentning i den lokale pakkeshop. Henliggefristen i en GLS pakkeshop er 10 dage.
En ordre med en GLS Pakkeshop levering kan du forvente bliver leveret dagen efter - der tages dog forbehold for forsinkelser hos transportører, ligesom der vil kunne opstå forsinkelser i forbindelse med spidsperioder, såsom Jul, Black Friday etc.
Gratis levering ved køb over 599,-

Lørdags levering til GLS Pakkeshop:
Som et nyt tiltag, så er GLS pr 1/8-2019 begyndt at levere pakker til deres pakkeshops om lørdagen, uden ekstra beregning for dig. Det betyder, at bestiller du en ordre hos os om fredagen, og vælger GLS Pakkeshop som leveringsmetode, så leveres den som *GLS lørdags levering i din lokale pakkeshop

* GLS lørdagslevering indebærer levering til 95% af Danmark. Der kan være yderområder som ikke kan forvente at få leveret pakker til deres lokale pakkeshop om lørdagen. Er du i tvivl er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. De vil være behjælpelige med en vurdering.

GLS - Erhvervs levering (35,-)
En leveringsform som du med fordel kan vælge hvis du har mulighed for at få din ordre leveret på din arbejdsplads. GLS prioritere erhvervsleveringer højt, og prøver så vidt det er muligt at levere dem om formiddagen på din arbejdsplads.
En ordre med en GLS Erhvervs levering kan du forvente bliver leveret dagen efter - der tages dog forbehold for forsinkelser hos transportører, ligesom der vil kunne opstå forsinkelser i forbindelse med spidsperioder, såsom Jul, Black Friday etc.

Click & Collect - Standard - (Gratis)
Du kan få gratis levering ved at vælge vores Click and Collect levering standard. Denne metode er billig og fleksibel for dig som ikke nødvendigvis vil modtage din ordre i morgen. Vi har interne kørsler mellem vores netværk af butikker, og vælger du Click and Collect standard vil din ordre blive leveret til din lokale Kings & Queens butik med denne kørsel.
Herunder kan du se hvornår vores kørsler er planlagt på landsdele:

SJÆLLAND:
(Levering i butikken: Tirsdag og Torsdag)
- Slagelse
- Næstved
- Fields (KBH)
- Ballerup
- Roskilde
- Hillerød
- Waves (Greve)
- Køge
- Vanløse
- Fisketorvet (KBH)

FYN:
(Levering i butikken: Onsdag)
- Svendborg
- Odense

JYLLAND:
(Levering i butikken: Onsdag)
- Sønderborg
- Kolding
- Esbjerg
- Horsens
(Levering i butikken: Fredag)
- Aalborg
- Århus

Click & Collect standard eksempler:
Du bestiller en ordre i vores webshop i løbet af weekenden da du først skal bruge den weekenden efter. Ordren bliver leveret med vores interne varekørsel i løbet af ugen til din lokale butik (Den du har valgt da du færdiggjorde ordren) Når ordren lander i butikken vil du modtage en advisering på sms således at du kan afhente din ordre.
Du bestiller en ordre i vores webshop torsdag aften med henblik på levering i Kings & Queens Esbjerg. Ordren vil være til afhentning i Esbjerg onsdagen efter. Du modtager naturligvis stadigvæk advisering omkring afhentning. Som udgangspunkt skal du regne med at en click and collect ordre er klar til afhentning i din lokale butik efter 14.00 på de respektive dage. Du er naturligvis altid velkommen til at ringe og høre den lokale butik. Du finder oplysninger omkring vores butikker her.

Click & Collect - Express (35,-)
Du kan også vælge at få leveret din ordre som Click and Collect Express. Samme metode som standard, men her vil din ordre blive sendt afsted på normal vis i henhold til vores leveringsbetingelser (læs mere under levering) Ordren vil blive leveret som erhvervslevering til din lokale Kings & Queens butik og du vil modtage advisering når denne er klart til afhentning.
En ordre med en Click and Collect express levering kan du forvente bliver leveret dagen efter den har forladt vores hovedlager - der tages dog forbehold for forsinkelser hos transportører, ligesom der vil kunne opstå forsinkelser i forbindelse med spidsperioder, såsom Jul, Black Friday etc. Du modtager advisering fra butikken når de har modtaget og scannet din pakke

Click and Collect i vores butikker

Via vores netværk af butikker landet over tilbyder vi denne fantastiske Click and Collect service. Du kan se oversigten over vores butikker og deres åbningstider HER

Fordele ved at vælge Click and Collect:

  • Du kan opnå en billig levering
  • Du kan afhente varer i forbindelse med andet indkøb
  • Du opnår muligheden for at prøve, bytte og spørge til varen i butikken. Dette indebærer dog at butikken har varen på lager. Men skal varen(e) returneres kan du gøre det med det samme uden at skulle afsted på posthuset eller i pakkeshop med din returpakke.

Sådan bruger du Click and Collect når du bestiller:

  • Bestil dine vare
  • Vælg Click and Collect som leveringsform (standard eller Express)
  • Gennemfør købet
  • Modtag advisering når pakken er på vej til butikken
  • *********Modtag advisering når du kan hente pakken i butikken*********
  • Hent pakken - ved udlevering skal du kunne fremvise gyldig dokumentation i form af ordrebekræftelse med tilhørende gyldigt ID (Pas, kørekort eller sygesikring) Hvis du har en anden til at hente din pakke skal der følge en fuldmagt med.
BEMÆRK - er en Click & Collect pakke ikke afhentet i butikken indenfor de 14 dage (du vil modtage 3x reminder) så sendes pakken tilbage til vores hovedlager og bliver behandlet derfra. Der er gebyr forbundet med denne handlingDu kan også læse endnu mere om vores generelle betingelser i vores Handelsbetingelser - dem finder du HER
Og skulle der mod forventning stadig være spørgsmål, så sidder vores behjælpelige kundeservice altid klar til at hjælpe dig.

Mail: [email protected]
Tlf: +45 70 30 16 76 (alle hverdage fra 9.00 til 15.00)