Levering: 1-2 hverdage
Fragtfrit ved 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

Modetøj til drenge og piger
Herre

Just Junkies modetøjDet er et dansk fashion brand der designer tøj til en casual dreng med attitude. Brand'et har eksisteret siden 2009 og har base i Odense, på Fyn.

Just Junkies startede op med at være et lille brand med store ambitioner, i dag er det et anerkendt brand der er repræsenteret i lande som Belgien, Holland, Norge, Sverige og Tyskland.
For at sikre en høj kvalitet bliver alle varer produceret i Europa. Trods en god kvalitet er priserne gode og Just Junkies ønsker at henvende sig til alle der kan identificere sig selv med stilen.

Tilbage i 2009 da Just Junkies blev lanceret, blev det kaldt Denim Junkies. Det gjorde det på baggrund af at Deres primære fokus var på jeans. Siden dengang er kollektionerne udviklet sig til at inkludere meget mere end kun jeans. Den dag i dag er kollektionerne bestående af bla. jakker, strik, sweatshirts, skjorter, t-shirts og selvfølgelig jeans
Det er derfor at navnet blev ændret til, Just Junkies. Stilen er casual, men med attitude og rå kant. Designet er simpelt med en masse små som store detaljer der gør forskellen. Tjek alle vores fede varer ud på siden - køb inden din favorit style bliver udsolgt - få leveret indenfor 1-2 hverdage.< 1 2 >
< 1 2 >