FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

JUST JUNKIES TIL MÆND

Mest populære varegrupper
Det er et dansk fashion brand der designer tøj til en casual dreng med attitude. Brand'et har eksisteret siden 2009 og har base i Odense, på Fyn.

Just Junkies startede op med at være et lille brand med store ambitioner, i dag er det et anerkendt brand der er repræsenteret i lande som Belgien, Holland, Norge, Sverige og Tyskland.
For at sikre en høj kvalitet bliver alle varer produceret i Europa. Trods en god kvalitet er priserne gode og Just Junkies ønsker at henvende sig til alle der kan identificere sig selv med stilen.

Tilbage i 2009 da Just Junkies blev lanceret, blev det kaldt Denim Junkies. Det gjorde det på baggrund af at Deres primære fokus var på jeans. Siden dengang er kollektionerne udviklet sig til at inkludere meget mere end kun jeans. Den dag i dag er kollektionerne bestående af bla. jakker, strik, sweatshirts, skjorter, t-shirts og selvfølgelig jeans
Det er derfor at navnet blev ændret til, Just Junkies. Stilen er casual, men med attitude og rå kant. Designet er simpelt med en masse små som store detaljer der gør forskellen. Tjek alle vores fede varer ud på siden - køb inden din favorit style bliver udsolgt - få leveret indenfor 1-2 hverdage.

Just Junkies hed tidligere Denim Junkies

Tilbage i 2009, da Just Junkies blev lanceret, kaldte brandet sig for Denim Junkies. Det gav god mening dengang. Da mærket sendte sine første kollektioner på gaden, var det primære fokus nemlig på jeans. Kollektionerne voksede sig dog hurtigt større og i dag er Just Junkies meget mere end denim. Derfor skulle der et nyt navn til. Junkies refererer til ordet modejunkies – eller med andre ord: Det at være afhængig af smart modetøj. Stilen er casual, men med attitude og rå kant. Designet er grundlæggende simpelt, men alligevel med en masse små som store detaljer, der får modellerne til at skille sig ud fra hinanden. Det giver gode muligheder for at skabe sin egen individuelle stil.


Masser af modetøj fra Just Junkies

Just Junkies sender 2 nye kollektioner på gaden om året og modellerne følger generelt de øvrige trends i modeverdenen. Alligevel er de helt sine egne. Just Junkies har ligesom i starten gode denimstyles i form af jeans og jakker på hylderne - men er også meget mere end det. Du finder derfor samtidig et væld af smarte T-shirts med print eller statements samt gode basismodeller, der egner sig til det meste. Brandet byder desuden på hættetrøjer, sweatshirts og skjorter – og om sommeren kan du naturligvis også finde fede shorts. Sortimentet tæller også jakker og tasker, der matcher den øvrige ungdommelige og afslappede stil, som Just Junkies er kendt for.


Gode tilbud på Just Junkies

Her på siden har vi samlet alle vores styles fra Just Junkies. Også dem, der er på tilbud. Vi har altid gode mængderabatter på udvalgte T-shirts – og du må gerne mikse de forskellige modeller i farve og størrelse. Derudover kan du være heldig at finde Just Junkies på tilbud, hvis du kigger efter sidste sæsons modeller eller udgåede varer. Her er ofte gode penge at spare på både jeans, T-shirts og trøjer. Du findes alle tilbud på Just Junkies længere oppe på siden.


Just Junkies med hurtig levering

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt, når du skal købe Just Junkies online. Derfor har vi sørget for hurtig ekspedition, når du handler hos os. Vi afsender således din ordre indenfor 1-2 dage og giver dig flere forskellige leveringsmuligheder. Så kan du vælge den, der passer dig bedst. Vi tilbyder eksempelvis afhentning af din online ordre i vores 17 fysiske butikker. Det kalder vi Click & Collect. Vælger du denne leveringsform, når du shopper Just Junkies, får du gratis fragt. Det gør du i øvrigt også, hvis du handler for mere end 499 kroner og vælger levering med GLS. Du kan se alle leveringsmuligheder her. Derudover tilbyder vi gratis ombytning til en anden størrelse, hvis dine bestilte styles ikke passer. Du udfylder bare retursedlen og sender dine varer fra Just Junkies retur til os ved hjælp af den vedlagte pakkelabel. Så sørger vi for at sende den rigtige størrelse til dig i stedet. Du er naturligvis også velkommen til at bytte dine varer i vores butikker. Se om der ligger en i nærheden af dig her.