FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

Just Junkies jakker til mænd

Når du gerne vil være smart fra inderst til yderst, er de fede Just Junkies jakker svære at komme udenom. Her får du nemlig mulighed for - allerede når du træder ind i rummet - at signalere du skiller dig ud fra mængden og er med på moden. Samtidig er de trendy Just Junkies jakker af høj kvalitet og skabt til at holde til hverdagen. Udtrykket er afslappet, men samtidig stilfuldt og med en Just Junkies jakke får du derfor det bedste fra 2 verdener: En jakke der stilmæssigt kan bruges sæson efter sæson, men samtidig er moderigtig og oppe på beatet. Du finder alle Just Junkies jakker her på siden i størrelse S til XL – og vi leverer indenfor kun 1-2 dage, så du hurtigt kan komme ud og indtage hverdagen i din nye smarte jakke.Mest populære varegrupperSmarte jakker fra Just Junkies med en ung stil

Stilen hos Just Junkies er helt sin egen. Det gør det nemt at genkende de forskellige styles som ægte Just Junkies jakker. Snittet er ungt og friskt med overraskende detaljer, som giver hver enkelt jakke sit helt eget udtryk. Nogle gange er der tale om store iøjnefaldende applikationer og andre gange blot om små syninger, kontrastfarver eller strategisk placerede knapper eller lynlåse. Oprindeligt startede Just Junkies som et denimbrand. I dag er Just Junkies meget mere end det, men de oprindelige denimstyles er stadig bærende for hver enkelt kollektion. Derfor finder du helt naturligt en del fede Just Junkies denimjakker i sortimentet. I ægte Just Junkies stil med spændende detaljer, som gør en stor forskel for det samlede udtryk.


Flere forskellige slags jakker fra Just Junkies

Der findes dog flere forskellige jakker fra Just Junkies, så selvom du ikke er til denimjakker er der stadig god mulighed for at finde en model, der passer til dig. Vi har for eksempel stilfulde vinterjakker fra Just Junkies i uld, som på en gang fremstår klassisk og anderledes i sit udtryk. Er du til fede prints er der også mulighed for at finde en Just Junkies jakke, der skiller sig ud fra mængden på denne måde. Måske er du mere til en let jakke med et mere enkelt udtryk? Det kan vi også klare. Find netop din favorit blandt de forskellige Just Junkies jakker øverst på siden.


Just Junkies jakker på tilbud

Det behøver ikke være dyrt at forkæle sig selv med en af de smarte Just Junkies jakker. Af og til har vi nemlig tilbud på udvalgte jakker fra det danske brand. Din vej til at spare penge med en Just Junkies jakke på udsalg starter her på siden, hvor vi har samlet alle vores jakker fra det populære tøjmærke. Dermed kan du nemt finde et samlet overblik over de forskellige modeller. Så behøver du ikke sidde og lede efter de gode tilbud, men kan i stedet finde dem med det samme.


Nemt at købe Just Junkies jakker online

Når du køber din Just Junkies jakke online hos os, er det både nemt og hurtigt. Først og fremmest sørger vi for at afsende din pakke allerede samme dag eller den næstkommende hverdag. Det giver dig en leveringstid på kun 1-2 dage. Derudover sender vi din Just Junkies jakke i en genanvendelig pose, du kan benytte, hvis du har brug for at returnere din jakke. Vi har i øvrigt lagt en pakkelabel sammen med dine varer, der gør det endnu nemmere. Derudover tilbyder vi gratis ombytning til en anden størrelse, hvis du er kommet til at bestille den forkerte. Det betyder, at vi betaler returfragten og forsendelsen af den korrekte størrelse, hvormed ombytningen ikke medfører ekstra omkostninger for dig. Bor du i nærheden af en af vores 18 fysiske butikker, er du også meget velkommen til at bytte din jakke i en af disse. Her kan du også vælge at afhente din pakke som Click & Collect og opnå gratis fragt på din Just Junkies jakke. Læs mere her.