FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

Just Junkies t-shirts til mænd

Hvis du ikke allerede kender de smarte Just Junkies T-shirts, er det ikke et sekund for tidligt, du får stiftet bekendtskab med de mange flotte modeller. Her er nemlig tale om T-shirtmode af høj kvalitet og masser af attitude. Spændende prints og applikationer samt skæve detaljer og dristige farvekombinationer medfører nemlig den ene fede Just Junkies T-shirt efter den anden – og mærket er meget populært. Gå på opdagelse blandt de mange forskellige Just Junkies T-shirts herunder og find dine egne favoritter. Vi sender indenfor kun 1-2 dage og har gratis fragt med Click & Collect.
Mest populære varegrupperJust Junkies T-shirts som en del af denimmoden

Da mærket bag de fede Just Junkies T-shirts blev introduceret på det danske marked, var det under et helt andet navn. Dengang hed det Denim Junkies, fordi kollektionerne primært bestod af denimstyles. Når man producerer fede jeans, er det imidlertid nærliggende også at designe smarte T-shirts og bluser som passer til. Derfor blev udvalget hurtigt udvidet til også at omfatte netop dét. Dermed skulle der samtidig et nyt navn til – og det blev Just Junkies. Et navn der passer perfekt til et brand, som med sine trendy kollektioner skaber en sand afhængighed af kvalitetsmodetøj hos kunderne.


T-shirts fra Just Junkies med kant og attitude

Visionen hos Just Junkies er at skabe modetøj, der passer ind i tidens modebillede, men alligevel er sit eget. Du skal nemlig ikke være i tvivl om, at det er en Just Junkies T-shirt, du holder foran dig. Derfor har en Just Junkies T-shirt unikke detaljer, der skaber en rå kant. Nogle modeller har masser af spræl der giver dig mulighed for at skabe et iøjnefaldende udtryk i kombination med et par Just Junkies bukser. Andre har diskrete detaljer, der passer perfekt til dig, der gerne vil have et stilfuldt outfit, men alligevel gerne vil skille dig ud fra mængden. Om du er til den eller anden type Just Junkies T-shirt er op til dig selv at vurdere – og et godt sted at starte er her på siden, hvor du finder hele vores udvalg af T-shirts fra Just Junkies.


Pas godt på dine Just Junkies T-shirts

Mange af de fede Just Junkies T-shirts har print eller applikationer på fronten. De er med til at gøre den enkelte style unik i forhold til de andre. Derfor er det vigtigt, du passer godt på din T-shirt, så farverne ikke falmer i vask. Det gør du først og fremmest ved at vaske din T-shirt fra Just Junkies med vrangen udad. På den måde slider vaskemaskinens tromle på indersiden af din trøje, fremfor ydersiden med print. Derudover bør du ikke vaske dine Just Junkies T-shirts ved højere temperatur, end vaskeanvisningen angiver. Det kan nemlig med tiden få applikationerne til at løsne sig eller farverne til at falme. Undgå i øvrigt tørring i tørretumbler, da dette slider på stoffet, kan få det til at krympe og ødelægger farver og print. Hæng i stedet dine Just Junkies T-shirts til tørre på en tørresnor – gerne i skyggen, så solen ikke med tiden bleger de flotte farver.


Just Junkies T-shirts i den rigtige størrelse

T-shirts fra Just Junkies fås fra størrelse S til XL. Generelt er Just Junkies almindeligt i størrelsen og som udgangspunkt bør du derfor vælge den størrelse, du plejer. Vær dog opmærksom på pasformen på den enkelte model. Nogle T-shirts fra Just Junkies har nemlig et loose eller regular fit, mens andre har slim fit. Det har ikke betydning for størrelsen, men betydning for pasformen. Hvis du ikke bryder dig om, at din T-shirt sidder tæt til kroppen, kan du med fordel gå efter de Just Junkies T-shirt der har regular fit eller gå en størrelse op, hvis du vælger en T-shirt med slim fit. Du kan under hver enkelt Just Junkies T-shirt se, hvilken type pasform der er tale om.


Hurtig levering og gratis ombytning

Når vi sender dine nye Just Junkies T-shirts til dig indenfor kun 1-2 dage, har vi sørget for at lægge en pakkelabel i posen. Den kan du bruge til at sende dine trøjer retur til os, hvis du alligevel skulle have behov for en T-shirt i en anden størrelse end den bestilte. Det er i øvrigt gratis og vi betaler således returfragten og sender en anden størrelse uden ekstra omkostninger. Du kan også bytte dine varer i en af vores fysiske butikker, som ligger fordelt over hele landet. Her har du også mulighed for at afhente din ordre og dermed få gratis fragt på dine nye Just Junkies T-shirts.