FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

WOODBIRD TRØJER

En Woodbird sweatshirt er et must have i enhver mands garderobe. De lækre styles er en lun og behagelig tilføjelse til et flot outfit, og kan både passes sammen med f.eks. jeans eller et par klassiske pants, alt afhængig af anledningen. Woodbird er kendt for deres minimalistiske og tidløse design, hvilket tydeligt skinner igennem i vores udvalg af trøjer. De enkle nuancer og afslappede snit, som er genkendelige hos brandet, klæder de fleste, og sikrer dig et trendy look. Med en Woodbird trøje er du altså garanteret et stilfuldt produkt, som samtidig har et højt niveau af både kvalitet og komfort. Find din nye sweatshirt fra Woodbird lige her hos Kings & Queens.


Mest populære varegrupper
< 1 >
< 1 >
En Woodbird sweatshirt til alle sæsoner

I de kolde måneder er der intet bedre end en varm og hyggelig trøje, som du kan gemme dig i. Men bare fordi de lækre sweatshirts fra Woodbird er gode om efteråret og vinteren, betyder det ikke, at de skal pakkes væk om sommeren! Til en strandfest under høj sol kan det måske godt være et lidt for lunt valg om eftermiddagen, men når festen bevæger sig ud på de kølige nattetimer, er din Woodbird trøje en sikker måde at holde både varmen og den gode stil på. Og fordi brandet producerer styles i forskellige farver, har du tilmed mulighed for at variere dit look alt efter sæson, humør eller måske noget helt tredje. Du kan derfor sagtens shoppe de lækre sweatshirts fra Woodbird hele året rundt.


Nem styling af din Woodbird trøje

Enkle og alsidige designs er i fokus hos Woodbird. Og på grund af dette, har du mulighed for at style din trøje på et utal af forskellige måder, alt efter hvilken lejlighed, dit outfit skal bruges til. Skal du til fest, eller en tur i byen? Sæt din sweatshirt sammen med et par stilfulde bukser og nogle lækre sneakers. Er det en almindelig dag på arbejdet? Så er et par jeans måske bedre. Eller leder du efter items til et afslappet festivaloutfit? Kombiner i stedet trøjen med et par trackpants og en hat. Her hos Kings & Queens kan du finde både den rigtige Woodbird sweatshirt til dit behov, og alle de items, du kunne drømme om at sætte den sammen med.