FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

WOODBIRD JAKKER

Med en lun Woodbird jakke er dit outfit sikret på dage, hvor det er nødvendigt med overtøj. De trendy styles fra det populære brand har nemlig det genkendelige minimalistiske Woodbird-udtryk, som gør, at de kan passes sammen med næsten alt i din garderobe - det er kort sagt et stilsikkert item at toppe dit outfit med. Når du køber en jakke fra Woodbird, køber du et produkt i god kvalitet, som du kan være sikker på, holder længe. Og fordi brandet har fokus på at skabe tidløse designs, kan du trygt shoppe løs, velvidende at dit indkøb stadig vil passe ind i gadebilledet om et par år. Shop din nye Woodbird jakke med ro i maven, lige her hos Kings & Queens.


Mest populære varegrupper
< 1 >
< 1 >En Woodbird jakke til alle looks

En af de klare fordele ved en Woodbird jakke er, at den er stilfuld og enkel nok til, at den sagtens kan bæres for sig selv til et minimalistisk look, men også stadig kan tilføjes andre elementer, hvis du vil fremhæve din egen stil i højere grad. Skal det være småt med dekorationen, så sæt din jakke sammen med et par jeans og sneakers, og ellers kan du med fordel toppe den op med et lækkert tørklæde eller måske en cool taske for at skabe et look med lidt kant. Her hos Kings & Queens har du mulighed for at finde både den perfekte jakke fra Woodbird, og de accessories, du kunne tænke dig at style den med – og hvis du vil se, hvor hurtigt vi kan sende varerne hjem til dig, kan du læse om dette under vores leveringsbetingelser.


Brug din Woodbird jakke i mange år

Det gode skandinaviske håndværk går hånd i hånd med et højt kvalitetsniveau, når det kommer til jakkerne fra Woodbird. Og samtidig med et holdbart produkt, har brandet fokus på at holde designet trendy og tidløst på én gang. Det betyder at du kan købe din Woodbird jakke nu, og vide at den kan bruges i lang tid fremover, fordi den stadig vil passe ind i gadebilledet om en del år, og ikke er helt slidt op til den tid. Du kan altså vente længe, før du behøver at bruge penge på en ny jakke, og hvem kan ikke lide det? Shop din nye jakke fra Woodbird i dag, og hold varmen i de næste mange år.