FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

WOODBIRD BUKSER

De populære Woodbird bukser er en eftertragtet vare – og med god grund: det enkle og selvsikre skandinaviske design, som kendetegner brandet, skinner tydeligt igennem, og giver dig mulighed for at sætte dine bukser sammen med næsten alt, samt bruge dem ved alle lejligheder. Her hos Kings & Queens forhandler vi forskellige modeller, lige fra de trendy Woodbird jeans til de elegante pants med et flot snit. Du kan både finde styles i neutrale farver, og lidt mere kulørte udgaver, og fordi Woodbird overordnet har holdt sig til klassiske nuancer, kan du med fordel kombinere farverne på kryds og tværs, og skabe et mere livagtigt og unikt outfit, som perfekt indfanger din stil. Udforsk sortimentet og find dine nye yndlingsbukser fra Woodbird lige her.


Mest populære varegrupper
< 1 2 >
< 1 2 >Woodbird bukser til enhver lejlighed

Fordi Woodbird er et brand med stort fokus på at producere simple designs med et højt niveau af funktionalitet, har du mulighed for at bruge ét par Woodbird pants eller jeans til en masse forskellige ting. Du kan nemlig style dem op eller ned som du lyster. Så om der står arbejde, fest eller måske en date på en fin restaurant på dit skema, er et par bukser fra Woodbird et sikkert valg. Og så er de tilmed behagelige nok til også at bruge til et afslappet outfit på en hyggedag derhjemme. Shop derfor trygt dit nye par Woodbird bukser lige her hos Kings & Queens.


Style dit outfit med Woodbird pants

Din garderobe er godt tjent med et par af de lækre pants fra Woodbird; de kan nemlig kombineres med næsten alt hvad du ellers har. Hvis du skal sammensætte tøj til et afslappet og casual look, kan du kombinere dem med en basic t-shirt – og skal du bruge samme outfit ved en finere lejlighed, kan du smide en blazer udover. Går du i stedet efter et mere klassisk og elegant hverdagslook, passer bukserne også godt sammen med både langærmede skjorter eller en lækker strik på grund af det enkle design. Og hvis du er mere til jeans end pants, kan du stadig med fordel bruge disse tips. Prøv dig frem, og find ud af, hvordan du bedst kan lide at style dine bukser fra Woodbird.