FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

Calvin Klein underbukser til mænd


De stilrene Calvin Klein underbukser er en klassiker indenfor herreundertøj – og det er ikke uden grund. De ensfarvede tights er bløde, holder faconen længe og er behagelige at have på. Selv på lange, varme dage. Kombineret med de enkle tanktoppe i samme lækre kvalitet, kan du således være moderigtigt klædt på allerinderst, samtidig med at du føler dig godt tilpas. Uanset om du skal dyrke sport, udføre fysisk arbejde eller slappe af sammen med familien eller vennerne. Calvin Klein underbukser er perfekte til det hele.
Mest populære varegrupperEt godt tilbud på Calvin Klein underbukser


Uanset om du er studerende, fuldtidsansat eller direktør: Du har brug for undertøj – og ideelt set meget af det.Der skal nemlig være underbukser nok i skabet til, at du ikke løber tør, selvom du ikke har nået at vaske. Samtidig er det også rart at have Calvin Klein boxershorts nok til, at du kan skifte ekstraordinært, hvis du har behov for dét.Heldigvis kan du finde underbukser fra Calvin Klein til en god pris. Vi sælger nemlig de smarte tights i samlede pakker af enten 2 eller 3 par.Den bedste stykpris får du, hvis du vælger en 3-pak. Den indeholder 3 par sorte Calvin Klein underbukser med kantbånd i 3 forskellige farver. Så behøver du ikke have helt ens tights på hver dag.Er du mere til lyse farver, er vores 2-pak sagen. Her får du 2 par flotte Calvin Klein tights i hver deres farve, med et stilfuldt hvidt kantbånd. De står perfekt til de hvide undertrøjer eller tanktoppe.

Calvin Klein herre undertøj er en fremragende gaveidé

Underbukser i høj kvalitet er – og har altid været – en glimrende gaveidé til mænd. Det hænger selvfølgelig sammen med, at bløde og velsiddende underbukser ikke er noget, man kan få for mange af. Dette kan alle mænd nikke genkendende til. Hvad end du derfor er på jagt efter en god gave til din far, kæreste, bror eller en helt fjerde mand i dit liv, så overvej, om ikke en pakke Calvin Klein underbukser kunne være noget for ham. Underbukserne har et meget klassisk fit, der gør, at de vil passe til og behage de fleste mænd. Og så fås underbukserne som nævnt i mange størrelser. Ikke alle mænd er begejstrede for bløde pakker, men når pakken indeholder Calvin Klein herre undertøj, så vækkes begejstringen hos de fleste mandlige gavemodtagere.

Calvin Klein Underwear leverer altid den højeste kvalitet

Calvin Klein Underwear Men er et sikkert valg af brand, hvis ønsket er at købe komfortabelt, kvalitetsrigtigt og moderne undertøj til mænd. Fælles for de lagerførte Calvin Klein tights og Calvin Klein boxershorts er, at de er fremstillet af hovedsageligt bomuld og elastan. Bomuld er både blødt og fugtabsorberende, hvilket er med til at forklare, hvorfor undertøj i bomuld er så populært. Calvin Klein underbukser er stort set ikke til at slide op, så vil du gerne slippe for at skulle ud og købe en ny stak underbukser lige foreløbigt, så gør du klogt i at vælge et kvalitetsmærke som dette. Måske ender Calvin Klein Underwear med at blive dit nye foretrukne undertøjsmærke, når du har oplevet den høje komfort og kvalitet på egen krop.

Køb stort ind af Calvin Klein underbukser til mænd og opnå gratis fragt

Ønsker du at spare fragten ved køb af Calvin Klein herre undertøj, herunder underbukser, så kan du gøre én af to ting.Du kan enten vælge Click & Collect, hvor du henter din ordre i en af vores mange butikker. Vi har butikker over hele landet, så vi har sandsynligvis også en butik nær dig. Du har også mulighed for at returnere og ombytte undertøj i vores fysiske butikker.Den anden mulighed er at købe stort ind. Køber du Calvin Klein herre undertøj for minimum 499 kr., så leverer vi nemlig kvit og frit. Ikke nok med, at du kan spare penge på selve undertøjet ved at købe stort ind, så kan du også slippe for at betale et fragtgebyr. Leveringstiden afhænger af den valgte leveringsform, men vi sørger altid for hurtig levering, så du kan stole trygt på, at du snart har dit nye herreundertøj fra Calvin Klein i hænde.

Vask af herre undertøj fra Calvin Klein

Du gør altid klogt i at læse vaske- og tørreanvisningerne, inden du vasker dit Calvin Klein undertøj for første gang. Undertøjet kan nemlig tage skade, hvis det ikke vaskes og tørres efter anvisningerne.Calvin Klein underbukser til mænd er typisk fremstillet af 95 % bomuld, hvilket betyder, at underbukserne uden problemer kan vaskes i maskinen. Typisk anbefales der maskinvask ved 30-40 grader, men da anvisningerne kan variere fra produkt til produkt, så anbefaler vi at følge de konkrete anvisninger for undertøjet. Ligeledes kan det meste undertøj fra Calvin Klein klare en tur i tørretumbleren, men der er ingen regler uden undtagelser.

Calvin Klein undertrøjer

For at kunne give dig den bedste pris, sælges de populære Calvin Klein undertrøjer også samlet i pakker á 2. Og vi lover dig: Du bliver så glad for dem, at du kommer til at ærgre dig over, der ikke er en ekstra i pakken.Heldigvis sørger vi for at holde vores lager så fyldt som muligt, så du altid kan bestille flere hjem. Uanset om du bruger størrelse S, M, L eller XL.Calvin Klein undertrøjer fås i 4 modeller: Med eller uden ærmer, i enten en intens sort eller en sprød hvid.Undertrøjerne med ærmer bruges i øvrigt ikke kun som dét. Mange anvender dem også som en stilfuld T-shirt til et par jeans. Pasformen får dig nemlig til at stå skarp og trendy.Andre bruger modellen under en skjorte. Den opfanger både den værste fugt fra armhulerne, så du undgår skjolder på skjorten og luner på kølige dage.

Gratis ombytning og mulighed for fri fragt

Måske kender du allerede de fantastiske Calvin Klein underbukser og er derfor klar over, hvilken størrelse du skal bruge. Så er det bare at bestille.Køber du for mere end 499 kroner, kan du få gratis fragt med GLS. Har du kun brug for en enkelt pakke tights eller undertrøjer, kan du i stedet vælge Click & Collect i en af vores 17 fysiske butikker. Så er fragten også gratis.Er du ny indenfor Calvin Klein underbukser og undertrøjer kan du måske være en smule i tvivl om, hvilken størrelse, du har brug for.Generelt er Calvin Klein boxershorts almindelige i størrelsen. Samtidig er de fremstillet af blødt stretchstof og sidder derfor godt på de fleste. Vælg derfor som udgangspunkt den størrelse, du plejer at bruge.Undertrøjerne er også størrelsesmæssigt pålidelige – men er du slank og høj, med en lang overkrop, kan du have glæde af at gå en størrelse op. Så risikerer du ikke at din nye tanktop bliver for kort på maven.Skulle du alligevel ramme forkert i forhold til størrelsen, har vi gratis ombytning. Du udfylder bare den vedlagte returseddel og benytter den medfølgende pakkelabel, når du sender tøjet retur til os. Så sender vi dig i stedet den korrekte størrelse.Du kan naturligvis også ombytte varen i en af vores 17 fysiske butikker, som du finder i hele landet. Husk blot din kvittering, som ligger i pakken.