FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

Calvin Klein t-shirt til mænd


Med en Calvin Klein T-shirt eller to i tøjskabet kan du altid blive klædt stilfuldt på. Ligesom med de fleste andre T-shirts på markedet, kan hver enkelt model i øvrigt få flere forskellige udtryk alt efter, hvad du styler den med: Er par jeans, chinos, en skjorte eller en cardigan. På den måde kan du hoppe i en af de ikoniske T-shirts uanset om du skal i byen, til træning eller på job. Det er én af grundene til at Calvin Klein T-shirts er blevet en klassiker indenfor herremode: De kan bruges til det hele. Du kan se vores store udvalg af Calvin Klein T-shirts herunder og nemt bestille din egen favorit hjem.
Mest populære varegrupperSkal din Calvin Klein T-shirt være klassisk eller moderne?

Den mest kendte Calvin Klein T-shirt er den klassiske version med et stort logo midt på brystet. Logoet på denne T-shirt findes enten i en fritlagt version, hvor det ikoniske C og K ikke er rammet ind, men trykt direkte på trøjen – eller i en udgave hvor logoet er indrammet i en firkant. Begge T-shirts er stilfulde og letgenkendelige, men har alligevel hvert deres udtryk. Basismodellerne fås i farverne hvid, grå, sort og navy, alt efter hvilken style, du vælger. Nogle af dem fås desuden med lange ærmer til de kølige dage. Calvin Klein T-shirts er dog meget mere end de klassiske varianter og du finder således også trendy nyfortolkninger i smarte modefarver. Nogle gange er der leget med logo'et og brandnavnet, andre gange farverne. Det betyder at du blandt sæsonnyhederne kan gå op opdagelse i kontrastfarver, små logoer, store udgaver af brandnavnet – samt korte og lange ærmer.


Sådan passer du godt på din Calvin Klein T-shirt

De smarte Calvin Klein T-shirts er fremstillet af 100% bomuld. Stoffet er af en høj kvalitet, som holder formen godt. Selv efter mange vaske. Alle prints er desuden godt fæstnet og falder derfor hverken af eller krakelerer. Med andre ord: Din nye Calvin Klein T-shirt holder sig flot længe – især hvis du følger nedenstående nemme råd til at passe godt på den.


Følg vaskeanvisningen

Calvin Klein T-shirts tåler vask ved 40 grader, men i langt de fleste tilfælde er 30 grader tilstrækkeligt. De tåler til gengæld ikke at komme i tørretumbleren. Varmen heri vil få bomuldsfibrene til at trække sig sammen og T-shirten dermed krympe. Samtidig kan printet risikere at løsne sig fra stoffet af samme årsag. Du bør derfor lufttørre din Calvin Klein T-shirt. Gerne på en bøjle – så er den lige til at hænge i skabet, når den er tør.


Vask med vrangen ud

Den side der har kontakt med vaskemaskinens tromle er også dén, der bliver mest slidt. Derfor holder du overfladen på din Calvin Klein T-shirt pænest i længst tid, hvis du vasker den med vrangen ud. På den måde slider du på den usynlige inderside fremfor den flotte yderside.


Pas på, hvis du skal stryge

Hvis du skulle have brug for at stryge din Calvin Klein T-shirt, bør du gøre det på vrangen og ved lav temperatur. Undgå gerne området med print, hvis du kan. Varmen fra strygejernet kan nemlig ødelægge dette.


Find den rigtige størrelse

Vi har T-shirts fra størrelse XS til XXL, afhængigt af model. Generelt er Calvin Klein T-shirts en smule små i størrelsen, så ligger du mellem to størrelser, bør du vælge den største. Vær også opmærksom på, om din valgte T-shirt har regular fit (og dermed hænger en smule løst på kroppen) eller er slim fit (og sidder tæt til kroppen). Der findes nemlig bluser med begge typer pasform og nogle foretrækker den ene frem for den anden. Skulle du få bestilt den forkerte størrelse hjem, er problemet dog nemt løst. Vi har nemlig gratis ombytning til den rigtige størrelse – både i vores fysiske butikker og online. Du sender bare din Calvin Klein T-shirt retur til os, så fremsender vi i stedet den størrelse, du mangler i stedet. Vi betaler fragten. Læs mere her