Fri levering til butik
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

Modetøj til drenge og piger

TOMMY JEANS TØJ TIL KVINDER OG MÆND

Det er amerikanske Tommy Hilfiger, der står bag det populære Tommy Jeans. Faktisk er Tommy Jeans et af vores mest populære brands. Det er nemlig "The Classic American Cool", som vi alle kender det. Uanset om det kommer til unge og gamle, mænd som kvinder. Det skyldes uden tvivl den høje kvalitet og det brede udvalg af stilfulde og enkle modeller, der passer til alle. Her har vi samlet alle styles fra Tommy Jeans til mænd og kvinder. Vil du gerne nøjes med at se henholdsvis dame- eller herremodellerne, kan du klikke dig videre via billederne i toppen. Tommy Jeans fører modetøj i størrelserne XS til XXL, afhængig af model - og udvalget er stort. Du kan i øvrigt hurtigt hoppe i dit nye tøj: Køber du Tommy Jeans hos Kings & Queens, får du nemlig levering indenfor 1-2 dage.< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >

Tommy Jeans - amerikansk mode i mere end 30 år

Historien om Tommy Jeans begyndte i New York i 1985. Her startede Tommy Hilfiger med at sælge bukser fra bagagerummet i sin bil og med sin gode sans for enkel mode, skabte designeren hurtigt et af det mest anerkendte og elskede brands indenfor amerikansk mode. Tommy Jeans var tidligere kendt under navnet Hilfiger Denim, men udover navnet har intet ændret sig. Den gode pasform og den høje kvalitet er den samme som altid. Det samme er stilen, som i alle 30 år har været definitionen af cool amerikansk mode. Særligt basislinjen er stilfuld, enkel og letgenkendelig. Tommy Hilfigers signaturmærke er det velkendte røde og hvide flag, som pryder alle de klassiske styles fra det verdenskendte tøjmærke. Udover disse kommer der også løbende nye kollektioner på markedet som alle har et twist, der matcher tidens trends og sæsonens farver.


Tommy Jeans på tilbud

Hvis du elsker Tommy Jeans og de mange flotte modeller, der er at vælge imellem, ved du at kvalitet koster en lille smule. Heldigvis er det også muligt at købe Tommy Hilfiger på tilbud. Vi har eksempelvis gode mængderabatter på flere T-shirts fra Tommy Jeans. Både de klassiske ensfarvede og sæsonens forskellige modeller med print på brystet. Du må i øvrigt gerne blande de forskellige modeller lige som du vil – også størrelsesmæssigt, hvis du gerne vil dele tilbuddet med en anden. Du kan derudover være heldig at gøre et godt køb blandt udgåede modeller eller styles fra sidste sæson. Du finder alt vores Tommy Jeans på tilbud her på siden – så det er bare at gå på opdagelse blandt de mange muligheder.


Klæd dig i Tommy Hilfiger fra inderst til yderst

Tommy Jeans er meget mere end denim. Tommy Hilfiger designer og producerer nemlig også undertøj og sko samt næsten alt i overdele og underdele. Som mand kan du derfor finde både T-shirts, polo, skjorter, sweatshirts, hoodies, jeans, jakker, sneakers, badesandaler, sokker og tights. Det samme gælder som kvinde, blot suppleret med nederdele, BH og tasker. Udvalget af Tommy Hilfiger er dermed et af de bredeste, du kan finde. Er du ægte Tommy Jeans fan, kan du således hoppe i tøj fra det populære brand fra top til tå.


Tommy Jeans i den rigtige størrelse

Måske har du allerede en T-shirt eller et par bukser fra Tommy Jeans i tøjskabet? Så har du sikkert allerede styr på, hvilken størrelse der passer til dig. Er du ny indenfor Tommy Hilfiger, kan du måske komme i tvivl. Især fordi der kan være forskel på pasformen fra det ene tøjmærke til det andet. Som udgangspunkt er Tommy Jeans normalt i størrelsen. Det betyder, at vi anbefaler du vælger den størrelse, du plejer. Undersøg dog gerne om din valgte T-shirt eller trøje har slim fit eller regular fit. Førstnævnte sidder nemlig tæt til kroppen og bryder du dig ikke så meget om dét, kan du overveje at gå en størrelse op – eller vælge en løsere model. Skulle du alligevel komme til at skyde forkert med hensyn til størrelsen, har vi hos Kings & Queens gratis ombytning. Du udfylder bare den vedlagte returseddel og sender tøjet retur til os. Så sørger vi for, at du i stedet får fremsendt dit Tommy Jeans i den rigtige størrelse. Du kan også ombytte varen i en af vores 17 fysiske butikker, som du finder i hele landet.