FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

TOMMY HILFIGER TIL DAMER

Tommy Hilfiger til damer byder på masser af smart modetøj og er ifølge brandet selv "The Classic American Cool", når det kommer til at klæde kvinder verden over stilfuldt på. Stilen hos Tommy Hilfiger er afslappet – med rene linjer og et let sporty udtryk. Noget der både gør sig godt til hverdag og fest. Den store alsidighed i de forskellige styles hos Tommy Hilfiger til damer gør det også nemt at sammensætte sin T-shirt eller skjorte med både en nederdel eller et par bukser. Du kan også trække i dine jeans og kombinere disse med en sweatshirt eller en smuk bluse, alt efter hvilken lejlighed, du skal klædes på til. Kort fortalt: Tommy Hilfiger til damer hører hjemme i enhver kvindes garderobe og har du endnu ikke prøvet det lækre amerikanske brand, har du en masse til gode. Du finder hele vores udvalg af Tommy Hilfiger til damer her – med hurtig levering, mulighed for fri fragt samt gratis ombytning.Mest populære varegrupper
WOMEN
< 1 2 3 >
< 1 2 3 >

Tommy Hilfiger til damer i mere end 30 år

Modesuccesen Tommy Hilfiger begyndte i 1985 i New York. Med en særlig sans for enkel mode med rene linjer, udvidede Tommy Hilfiger hurtigt sortimentet fra de klassiske jeans til også at omfatte andre styles: Sweatshirts, T-shirts, jakker og skjorter. I starten var modetøjet henvendt til mændene, men kvinderne tog hurtigt brandet til sig – og inden længe var Tommy Hilfiger til damer et af de største amerikanske tøjbrands. Selvom der er sket meget indenfor modebranchen gennem de sidste 30 år, er Tommy Hilfiger til damer stadig bygget på det samme fundament af stilfuld, enkel og letgenkendelig mode. Brandet er således fortsat definitionen af klassisk amerikansk mode. Det samme er det ikoniske røde og hvide flag, som på en diskret måde pryder alle modeller indenfor Tommy Hilfiger til damer. Sortimentet af dametøj fra Tommy Hilfiger spænder fra bluser, sweatshirts, kjoler og jeans til jakker, nederdele, tasker og undertøj. Du kan således som kvinde blive klædt på i Tommy Hilfiger fra top til tå.

Klassisk Tommy Hilfiger til damer - og sæsonaktuelle styles

Tommy Hilfiger til damer byder på både en klassisk linje, der altid indeholder gode basisstyles, som er stilfulde og nemme at matche med den øvrige garderobe. Særligt de ensfarvede basis T-shirts og logo T-shirts er populære styles til hverdagen. Det er samtidig nogle af vores bestsellers indenfor Tommy Hilfiger til kvinder. Det skyldes både den gode pasform og den høje kvalitet, som altid er den samme. Ligesom stilen og snittet, som er letgenkendeligt. Udover de klassiske styles fra Tommy Hilfiger til damer, kommer der også løbende nye kollektioner på markedet. Her bliver der leget med både snit og prints – men nogle gange også blot med farverne, som følger det øvrige modebillede. Derfor er det nemt at kombinere sit tøj fra Tommy Hilfiger til damer med resten af sin garderobe.

Tilbud på Tommy Hilfiger tøj til damer

Når der kommer nye kollektioner fra Tommy Hilfiger dametøj, skal der gøres plads til de nye styles på hylderne. Derfor kan du være heldig at finde rester fra de tidligere sæsoner til en særlig nedsat pris. Du kan derfor med fordel gå på opdagelse i sortimentet her på siden. Måske er du heldig at finde netop din favoritstyle fra Tommy Hilfiger på tilbud eller udsalg. Derudover har vi altid mængderabat på udvalgte basisstyles fra Tommy Hilfiger. På den måde kan du spare penge ved at købe for eksempel 2 T-shirts på én gang. Og du må naturligvis gerne blande farverne, så du får mest mulig variation for pengene!

Dametøj fra Tommy Hilfiger i den rigtige størrelse

Tommy Hilfiger til damer er generelt en smule til den lille side størrelsesmæssigt. Størrelserne spænder, afhængigt af model, fra XS til XXL og som udgangspunkt bør du vælge en størrelse større, end du plejer. Du kan dog også lege med pasformen på især de forskellige Tommy Hilfiger T-shirts til damer ved at gå endnu en størrelse op eller ned. De enkelte modeller kan nemlig sagtens både bæres som slim fit og et mere løst boyfriend snit, afhængig af, hvad du foretrækker. Skulle du ende med at vælge den forkerte størrelse, får du nemt fat i den rigtige i stedet. Vi tilbyder nemlig gratis ombytning til de korrekte størrelser – både online og i butik. Du kan således enten vælge at returnere dine varer i en af vores fysiske butikker eller benytte den vedlagte returseddel og pakkelabel og sende dine styles fra Tommy Hilfiger til damer retur til os. Så sender vi i stedet den rigtige størrelse til dig. Helt uden at det koster dig ekstra. Du kan læse mere her.