Levering: 1-2 hverdage
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

Modetøj til drenge og piger
  • mbym modetøj og accessories

MBYM MODETØJ

Danske mbyM blev grundlagt i 2003 som en del af et allerede eksisterende brand, nemlig Message. Deraf navnet mbyM: "Lille m by Message" Det nye brand blev lanceret med ønsket om at skabe modetøj med en lille smule mere kant, end hoveddesignlinjen – og det blev en succes. I dag er mbyM et selvstændigt og anerkendt brand i hele Europa, men tilknytningen til Message er stadig intakt. Tøjet forhandles i 15 europæiske lande og den rå femininitet kombineret med den skandinaviske tøjstil imponerer flere og flere. Heriblandt vores kunder. Her finder du alle vores styles fra mByM, som er nøje udvalgt af vores indkøbere for at give dig det bedste udvalg af de fedeste modeller fra det danske tøjmærke. Finder du netop dine favoritter, sørger vi for at sende dem til dig indenfor 1-2 dage. Så er du hurtigt smart i tøjet!Mest populære varegrupper
< 1 >
< 1 >Stilen hos mbyM

mbyM har fra den spæde begyndelse fokuseret på at forene det feminine med det rå og selvstændige. Tøjet har samtidig tætte bånd til den minimalistiske og stilrene skandinaviske modeverden. Farverne er ofte i den kølige ende af farvespekteret – kombineret med enkelte styles i spændende kontrastfarver, som følger sæsonens tendenser. mbyM finder nemlig også inspiration i de nyeste trends indenfor modeverdenen. Visionen er dog altid at være en smule på forkant. På den måde kan du med mbyM altid føle dig et lille skridt foran alle de andre. Tøjet er af høj kvalitet og syet med omhyggelighed og sans for detaljen. Uden at koste en formue. Derudover er der også fokus på, at tøjet skal være behageligt at have på. Alle 4 ting noget, der får mbyM til at tiltale de fleste. mbyM definerer selv deres målgruppe som værende den sejeste kvinde i rummet, der elsker at klæde sig efter sit humør og samtidig ved, hvad hun vil have. Er det dig? Så gå på opdagelse i sortimentet fra mbyM ovenfor.


mbyM har 4 årlige kollektioner og et stort udvalg

Når man gerne vil være forrest indenfor trends og tendenser, handler det om at være hurtig. Det ved mbyM og derfor byder brandet på hele 4 nye kollektioner om året. På den måde går du med mbyM aldrig glip af en tendens indenfor snit, farver eller mønstre. Kollektionerne indeholder sæsonaktuelle styles som eksempelvis shorts og korte nederdele om sommeren og striksweatere og tykke frakker om vinteren. Derudover er der altid smarte T-shirts og sweatshirts med print, smukke kjoler og feminine skjorter på hylderne. Mange styles kan mikses på kryds og tværs. Også med vores andre spændende brands.


mbyM i den rigtige størrelse

mbyM bruger generelt samme størrelsesinddeling, som de fleste andre mærker på markedet. Afhængig af model fås de forskellige styles derfor fra størrelse XS til XL. mbyM er generelt normalt i størrelsen, men nogle T-shirts har slim fit. Her kan du med fordel gå en størrelse op, hvis du foretrækker en mere rummelig bluse. Enkelte modeller fremstilles i dobbeltstørrelser som XS/S, S/M og M/L – eksempelvis sweatshirts og jakker. Er du i tvivl om, hvilken størrelse der passer dig, anbefaler vi at du vælger den største af de to. Især hvis du er høj og har lange arme – eller generelt er vild med et lidt mere rummeligt udtryk. Skulle du alligevel skyde forkert, har vi gratis ombytning. Både online og i butik. Det koster dig med andre ord ikke noget at returnere din vare og få tilsendt en anden i den rigtige størrelse i stedet. Så læg trygt dine varer fra mbyM i kurven – vi er med dig hele vejen.


Køb mbyM online med fri fragt

Hos Kings & Queens vil vi gerne give dig så meget mode for pengene, som muligt. Derfor tilbyder vi gratis fragt, hvis du afhenter dine varer i en af vores 17 fysiske butikker. Det kalder vi Click & Collect. Du kan se en butiksoversigt her. Vil du hellere havde din ordre tilsendt giver vi dig mulighed for fri fragt med GLS, når du handler for mere end 499 kroner – eller 699 med PostNord. Se alle fragtpriser her.