Levering: 1-2 hverdage
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

Modetøj til drenge og piger

VILA TØJ TIL KVINDER

Stilen hos VILA passer perfekt ind hos Kings & Queens. Brandets kollektioner har nemlig altid et strejf af trend over sig. Både i de flotte prints, elegante snit og fine detaljer. Det skaber den perfekte balance mellem elegance og det yndefulde, som er helt centrale elementer i den kvindelighed som VILA repræsenterer. Samtidig følger kollektionerne tidens øvrige trends, så du altid kan være med på moden, når du hopper i de fine styles fra VILA. Her har vi samlet hele udvalget af VILA, så du kan gå på opdagelse blandt de mange smarte modeller og nemt finde dine egne favoritter. Falder du over noget, du ikke kan undvære, sørger vi for hurtig levering. Vi sender nemlig dine varer indenfor 1-2 dage - og vælger du af afhente din ordre i en af vores butikker, får du gratis fragt.< 1 2 3 >
< 1 2 3 >VILA er dansk mode siden 1994

VILA er en del af Bestseller og har været det lige siden starten i 1994. Med hovedkontor i Skanderborg, bliver der designet den ene fine style efter den anden. Alt sammen med målet om at skabe modetøj med den særlige, diskrete kant, som VILA er kendt for. VILA er henvendt til kvinder, der gerne vil følge moden, men samtidig ønsker at understrege deres personlighed. Tøjet kan derfor bæres af kvinder i alle aldre og giver masser af muligheder for at skabe en enten afslappet, personlig eller festlig stil. Mange styles er nemlig diskrete og lader sig nemt kombinere med andre. Er du til mere markante modeller, skuffer VILA heller ikke. Du finder nemlig også styles med overraskende og iøjnefaldende detaljer, som tiltrækker masser af opmærksomhed til dig og dén du er.


VILA er feminin mode med fokus på detaljerne

Kernen i stilen hos VILA er det feminine og lette. Der er tænkt over både materialevalg og snit for at frembringe den helt særlige kombination af det kvindelige afdæmpede og det lidt mere markante girl power. VILA har nemlig særligt fokus på det sammensatte i kvindeligheden generelt: Det søde og flinke, det lette og feminine, det rå og sensuelle. Alt sammen ud fra en filosofi om at "less is more". På den måde forbliver dit outfit stilfuldt, uanset hvilke modeller fra VILA, du forelsker dig i. Kollektionerne fra VILA kan derfor lidt af det hele og har du endnu ikke stiftet bekendtskab med brandet, er det ikke er sekund for tidligt. Vi er sikre på, du vil elske den helt særlige VILA-stil!


Et væld af skønne styles fra VILA

VILA skaber løbende en lang række smukke og smarte modeller, som følger både sæsonens behov og trends. Du kan derfor finde alt fra shorts og kjoler til lange bukser og skjorter. VILA producerer også forskellige smarte T-shirts og fede jakker til årstiden. Alt sammen i skønne nuancer, der kan kombineres på kryds og tværs med både VILA selv og andre trendy mærker indenfor modetøj.


Gratis ombytning og fri fragt

Det skal være nemt at købe VILA online. Derfor har vi gjort alt hvad vi kan, for at du får en god købsoplevelse, når du handler hos Kings & Queens. Først og fremmest ved vi, at man nogle gange kan blive overrasket over størrelse og pasform. Også selvom man måske allerede kender en masse til VILA. Derfor tilbyder vi gratis ombytning til en anden størrelse, hvis du skulle få brug for dét. Du sender blot dine varer tilbage til os, i den pose du modtog varen. Vi har endda vedlagt en pakkelabel, så det eneste du skal, er at udfylde retursedlen og efterfølgende aflevere pakken, hvor du hentede den. Så sender vi den rigtige størrelse til dig i stedet – helt uden ekstra omkostninger. Vil du hellere bytte dine varer fra VILA i en af vores fysiske butikker, er du også meget velkommen til dét. Vi har 17 af slagsen og de er fordelt over hele landet. Du kan se en butiksoversigt her. Måske er vi tættere på, end du tror? Er det tilfældet, kan du benytte muligheden for Click & Collect og afhente din online ordre i en af vores butikker. Så får du gratis fragt. Vil du hellere have dit tøj fra VILA leveret med GLS, får du fri fragt fra 499 kroner. Du har også mulighed for levering med Postnord. Se mere om alle leveringsmetoder her.