FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

LEVI'S® TIL MÆND OG KVINDER

< 1 >
< 1 >

Levi's® er en af verdens mest kendte brands indenfor herre- og damemode. Brandet står bag nogle af de mest kendte jeans-modeller til både mænd og kvinder – og det ikoniske røde og hvide logo er genkendeligt for alle. Levi's® er synonym med kvalitet, tidløshed og amerikansk charme indenfor særligt denimmode. Derfor er brandet meget populært. Også hos os! Vi har opdelt vores modetøj fra Levi's® i to afdelinger: Levi's® til kvinder og Levi's® til mænd. Du kommer nemt videre til den afdeling, der passer til dig ved hjælp af billederne i toppen.

Levi's – kvalitet siden 1853

Faktisk starter Levi's historie slet ikke i USA. Den begynder i Tyskland. Historien om Levi's tager sin begyndelse, da den tyskfødte købmand Levi Strauss flytter fra sin fødeby Buttenheim i det sydlige Tyskland, til San Fransisco. Her åbner han en butik, der sælger blandt andet denimstof til lokale systuer. En lokal skrædder, der i forvejen fremstiller cowboybukser, får en idé om at påsætte kobbernitter på de områder af bukserne, der ellers hurtigst bliver slidt under det hårde arbejde i særligt minerne. Herunder side- og baglommerne. Han vil gerne tage patent på opfindelsen, men mangler en investor. Levi Strauss står klar og under navnet Levi Strauss & Co. kommer de første denimoveralls under navnet Levi's til - og i 1890 fik de klassiske jeans modelnavnet 501. En model der stadig er blandt de mest solgte Levi's jeans. Senere fik bukserne påsyet det velkendte røde tag med Levi's logo på baglommen. Det blev gjort for at der kunne skelnes mellem et par ægte Levi's og de mange kopier der opstod på markedet i kølvandet af Levi's succes.


Klassiske denimstyles fra Levi's

Levi's er indbegrebet af tidløse denimstyles og du finder naturligvis alle de populære jeans, cowboyjakker og denimskjorter på hylderne. Både til mænd og kvinder. I dag er der dog langt flere jeans på hylderne end den klassiske model 501 og dermed også en lang række flotte modeller at vælge imellem. Sortimentet følger de øvrige tendenser i modeverdenen og indeholder derfor naturligvis både Levi's jeans med slim fit og mere rummelige tapered jeans. Samtidig er der også flere andre klassiske styles i denim på hylderne. Fra jakker og skjorter til shorts og nederdele. Er du ægte denimfan, er Levi's derfor svær at komme udenom. Også hos os. Vi har nemlig et fint og særligt udvalgt sortiment af de smarte denimmodeller fra Levi's.


Levi's er meget mere end denim

Selvom denim stadig er et bærende element i Levi's sortiment, er mærket i dag er meget bredere og et klassisk modebrand med nye kollektioner flere gange om året. Udtrykket stiler fortsat mod at være afslappet, casual og hverdagsorienteret – med et strejf af noget klassisk amerikansk. Levi's er dog ikke forbeholdt hverken særlige aktiviteter eller lejligheder og der er styles til nærmest alle lejligheder. Du kan således både trække i en hoodie, når du skal slappe af derhjemme eller en T-shirt når du skal træne – men også i en stilfuld polo, hvis du skal i byen.


Levi's er for alle

Levi's laver tøj til både børn, unge, kvinder og mænd. Hos Kings & Queens fører vi Levi's voksenkollektioner fra størrelse XS til XL, afhængigt af lagertilgængelighed og de enkelte modeller. Jeans og bukser fra Levi's har dog en lidt anden størrelsesinddeling end de øvrige styles. Størrelserne herpå er inddelt efter livvidde og benlængde. Hos Kings & Queens starter livvidden ved 24 og slutter ved 36 – afhængigt af om der er tale om dame- eller herremodeller. Benlængden spænder fra 30 – 32. De individuelle muligheder for kombination af livvidde og benlængde sikrer, at bukserne har en god pasform hos alle og dermed sidder perfekt.


Vi gør det nemt at shoppe Levi's online

Hos Kings & Queens vil vi gerne gøre det så nemt som muligt at købe Levi's online. Derfor har vi flere forskellige muligheder for fragt – herunder også Click & Collect i vores fysiske butikker. En fragtform der i øvrigt er gratis. Vi tilbyder desuden hurtig levering i løbet af kun 1-2 dage. Derudover ombytter vi gratis til den rigtige størrelse, hvis det skulle vise sig, du har brug for en anden, end du troede. Du kan læse mere om vores ombytningsservice her