FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger
Shorts til damer

Shorts til damer

Bliv klar til sommervejret med vores flotte shorts til damer. Så er du sikker på, du er både smart og moderne at se på – imens du er passende påklædt, når solen skinner og temperaturerne er lune. Vores shorts til kvinder egner sig i øvrigt til både vinterblege og solbrune ben. Mange modeller er nemlig så smarte i sig selv, at de stjæler al opmærksomheden. Herunder finder du alle vores dameshorts fra nogle af de bedste brands på markedet, som Dr. denim, MOSS Copenhagen og Vila. Vi har shorts fra størrelse XS til XL i mange forskellige farver. Du finder derfor nemt et par eller to, der passer ind i din egen garderobe.
< 1 2 3 4 5 6 7 >
< 1 2 3 4 5 6 7 >

Masser af shorts til damer

At anskaffe sig et par shorts er en nem måde at få opdateret sit tøjskab til sommeren på. Særligt hvis du vælger nogle af vores populære basisshorts. De kan nemlig styles med det meste – og dermed også de bluser, T-shirts og toppe, du allerede har derhjemme på hylderne. Blandt vores mest solgte shorts til damer finder du vores denim shorts. Denim er nemlig tidløst og nemt at matche med præcis dét, du har lyst til. Vi har i øvrigt mange forskellige modeller og du finder således både shorts med ripped effekter, opsmøg og trevlede kanter. Shorts med print er også højeste mode. De er fyldt med liv og glade farver – præcis som sommeren selv. Dameshorts med mønster er perfekte i kombination med matchende, ensfarvede bluser eller toppe. På den måde får de flotte prints nemlig lov til at komme til deres ret og opnår dermed maksimal opmærksomhed.


Vælg shorts til damer i de rigtige farver

De fleste kvinder drømmer om sommerbrune ben, men har samtidig besvær med at opnå farve. Særligt på starten af sommeren, hvor benene måske har været gemt væk hele vinteren. Heldigvis findes der nogle små tricks, der kan hjælpe med at fremhæve og understøtte den hudfarve, du fra naturens side er udstyret med. Du kan nemlig med fordel vælge nuancer på dine dameshort efter din hudtone. På den måde undgår du at blege ben fremstår endnu blegere – og får de sommerbrune ben til at stråle om kap med solen. Er din hud lys, kan du som udgangspunkt gå efter de blålige nuancer samt andre farver i den kølige ende af farveskalaen: Grå, mint eller pastel. På den måde understøtter du hudens naturlige glød og kan dermed få dine lyse ben til at fremstå knapt så blege. Undgå dog så hvidt muligt hvide shorts, da de nemt kan få dine ben til at fremstå endnu lysere i hudtonen. Her er sort et bedre valg, hvis du mangler et par basisshorts. Hvis din hud derimod allerede er smukt farvet af solen, kan du sagtens bære hvidt eller i stedet vælge shorts til damer i varme og dybe jordfarver. Kraftige farver som rød og gul er også gode til solbrune ben. Farver får nemlig din hud til at stråle endnu mere.


Nemt at finde kvinde shorts i den rigtige størrelse

Ligesom med alle andre typer bukser, er det vigtigt dine shorts til kvinder sidder perfekt. Både i livet og på bagdelen samt lårene. Det kan dog være svært at købe dameshorts online, fordi pasformen kan være forskellig fra model til model – og den størrelse du plejer at bruge, er måske ikke altid den rigtige. Derfor har vi gjort det nemt – og gratis – at få byttet dine dame shorts til den rigtige størrelse, hvis du kommer til at bestille den forkerte hjem. Du udfylder bare den vedlagte returlabel og sender dine shorts tilbage til os. Så sørger vi for at sende den rigtige størrelse til dig i stedet. Helt gratis. Du kan også bytte dine kvinde shorts i en af vores 17 landsdækkende butikker. På den måde kan du prøve de forskellige størrelser og dermed blive helt sikker på, du får den størrelse, der passer til dig. Du kan desuden vælge at få din ordre leveret som Click & Collect i butikkerne – så betaler vi fragten. Læs mere her.