FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

Modetøj til drenge og piger

NIKE SKO OG TØJ TIL MÆND

Just do it. Sådan lyder det velkendte slogan hos Nike. Det er vi sådan set enige i – især når det kommer til køb af Nike herretøj online hos os. Nike tøj og sko til herrer er nemlig altid af bedste kvalitet og kan bruges til det hele: Hverdag, sport, fest og afslapning. Vores sortiment af Nike tøj og Nike sko til herrer er bredt og nøje udvalgt, så vi altid har de mest populære modeller og styles på hylderne. Det betyder, at du både finder sneakers, T-shirts, hoodies, caps og sweatshirts i mange forskellige farver. Vi leverer dit nye Nike herretøj allerede indenfor 1-2 dage og tilbyder gratis ombytning – i både vores fysiske butikker og online. Skal du have noget med? Se hele udvalget af Nike tøj og sko til mænd her på siden.Mest populære varegrupper


MEN
< 1 >
< 1 >

Nike tøj til mænd i alle aldre

Nike tøj til mænd er stilfuldt og klassisk sportstøj uden de store dikkedarer. Det gør herretøjet fra Nike populært hos alle. Især de klassiske Nike T-shirts til mænd, med et lille logo på brystet, er en bestseller. Det afslappede udtryk lægger nemlig op til både hverdagen derhjemme, i skolen og på jobbet. Derudover kan de selvfølgelig også bruges til dét, der oprindeligt var Nikes fokusområde: Sport. Det behagelige og bløde bomuldsstof, som Nike Club Tee til mænd er lavet af, sørger nemlig for at opsuge overskydende fugt fra huden under træning eller på varme dage. Du kan også bruge din Nike T-shirt til herrer, når du skal i byen. Enten under en skjorte eller blot sammen med et par smarte jeans – og måske et flot par Nike herresneakers på fødderne.


Smarte Nike sko til herre

Nike sneakers til herre er nogle af de sko, der mest populære hos vores kunder. Det skyldes uden tvivl den høje kvalitet, men vi er også sikre på, at mange falder for det flotte design, som er både trendy og klassisk på én gang. Særligt populære er skoene Nike Grandstand og Nike Air Force. Begge typer sneakers har det tilfælles, at de har været på markedet i noget, der minder om en evighed. Nike Grandstand siden 1992, Nike Air Force siden 1982. Det gør dem til ægte klassikere, når det kommer til herresko fra Nike. Udover de klassiske Nike sko, er der naturligvis også flere andre sneakers og sportssko fra Nike at vælge imellem. Du kan endda være heldig at finde flere smarte Nike herresko på tilbud og dermed spare mange penge på dit nye fodtøj.


Historien om Nike herretøj

Nike har produceret herretøj siden 1961. I starten var tøjet udelukkende tiltænkt sport, men efterhånden skiftede moden og den afslappede stil vandt mere og mere indpas. Således begyndte det velkendte Nike tøj til herrer at blive en almindelig del af gadebilledet. Brandnavnet Nike er hentet fra den græske sejrsgudinde med samme navn og udtales "Nai-ki". Hun havde ifølge mytologien vinger på ryggen – og måske er det fra lyden af disse, navnet på Nikes logo skal hentes. Logoet hos Nike hedder nemlig "The Swoosh". Det er et lydord, som måske leder tankerne hen på hurtige vingeslag - måske på lyden af fart. Uanset hvilken af forklaringerne man læner sig op ad, er det dog et ganske passende navn til et logo hos et af verdens førende sportsbrands.


Nike tøj og sko til mænd med fri fragt – og gratis ombytning

Hos Kings & Queens vil vi gerne gøre det nemt at købe Nike til mænd online. Derfor tilbyder vi først og fremmest gratis fragt med Click & Collect. Bor du ikke i nærheden af vores Kings & Queens butikker, tilbyder vi også levering med enten GLS eller Post Nord. Dernæst har vi gratis ombytning, både online og i butik. Det betyder, at det ikke koster dig ekstra, hvis du er nødt til at sende dit nye Nike herretøj retur for at bytte det til en anden størrelse. Vi har i øvrigt gjort ombytningen nem ved at lægge en pakkelabel og en returseddel i din pakke. Det eneste du selv skal gøre, er derfor blot at aflevere pakken på posthuset. Vil du hellere bytte dit Nike tøj til mænd i en af vores butikker, er du naturligvis også velkommen til det.