FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

Modetøj til drenge og piger

Nike sneakers til herrer


Sneakers er noget af det mest populære fodtøj og modellerne fra Nike er ingen undtagelse. De flotte sko fås nemlig i et væld af flotte farver og modeller. Dermed kan du finde et par Nike sneakers til enhver lejlighed – og ethvert outfit. Kan vi måske friste med et par klassiske sorte herre sneakers fra Nike som passer til dit modetøj, næsten uanset hvad du vælger at tage på? Eller et par sporty Nike sneakers til hverdagens aktiviteter, som udover at være flotte at se på også støtter din fod på en god måde? Vi har det hele og du kan se det store udvalg herunder.
Mest populære varegrupper
Lydløse Nike sneakers

Nike sneakers har fået sit navn fra det engelske ord "to sneak". Det betyder, måske ikke så overraskende, "at snige". Gummisålerne på et par sneakers gør det nemlig muligt at komme næsten lydløst snigende – i modsætning til eksempelvis træsko og støvler, der ellers var det mest almindelige fodtøj, inden de første sneakers så dagens lys. Det gjorde de omkring 1920 og de behagelige sko blev hurtigt populære. Der er naturligvis sket meget siden dengang. Men sålerne på Nike sneakers til mænd er stadig af gummi og skoene er i dag blevet hverdagsfodtøj for rigtig mange mennesker verden over.


Et væld af herre sneakers fra Nike

Produktsortimentet er bredt, når det kommer til herre sneakers fra Nike. Der findes mange forskellige modeller og hver enkelt style har sine egne fordele og finesser.


Klassiske og stilfulde herre sneakers fra Nike

Er du på udkig efter et par klassiske Nike sneakers til herrer, som egner sig til både hverdag og pænere brug, kan du kigge nærmere på modellerne Nike Air Force 1 eller Nike Grandstand. Begge modeller har et klassisk udtryk og minder meget om de allerførste Nike sneakers på markedet. De er med andre ord en smule retro, samtidig med at designet er diskret. Skoene gør sig derfor også fint til brug i byen, når dit outfit skal være i den pænere ende af skalaen.


Sporty sneakers fra Nike

Er du mere til det sporty udtryk, og leder du efter et par Nike sneakers til mænd som er behagelige at have på hele dagen, er Nike Cortez Basic måske skoen for dig. Her får du stadig et enkelt design, med strømlinede detaljer – men en blødere bund og god støtte omkring foden. Nike Airmax 270 er også et godt valg, hvis du foretrækker denne type Nike sneakers.


Nike sneakers med masser af spræl

Hvis du godt kan lide at dine Nike sneakers til herrer er mere iøjnefaldende og har mange detaljer, kan du også finde et par sko der hører til i denne kategori. Eksempelvis Nike Air Max serien, der har synlige Airpuder og en mere markant sål end de andre modeller. Denne type Nike sneakers kan i øvrigt også anvendes til sport og løb, da den giver en god stødabsorbering og er fremstillet af gode og robuste materialer.


Nike sneakers til herrer med fri fragt

Det er altid dejligt at shoppe online med fri fragt – og det er netop muligt, når du køber dine Nike sneakers til herrer hos Kings & Queens. Vi tilbyder altid fri fragt, når du vælger at få leveret din ordre som Click & Collect i en af vores 17 fysiske butikker – men også med udvalgte fragtformer, når du handler for mere end 499 kroner. Du kan læse mere om fragtpriser og betingelser her Vi tilbyder desuden ombytning til den rigtige størrelse, hvis dine nye herre Nike sneakers er for små eller for store. Du sender bare skoene tilbage til os og udfylder den vedlagte returlabel. Så sender vi det rigtige par afsted til dig efterfølgende. Aldrig har det været nemmere at købe Nike sneakers til herrer online – og det eneste du skal tage stilling til, er derfor hvilket par, du bedst kan lide.