FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

Modetøj til drenge og piger

UNDER ARMOUR

Under Armour er et brand med et mål om at skabe komfortabelt og stilfuldt sportswear, som er perfekt at være aktiv i, og samtidig moderigtigt og alsidigt nok til hverdag eller afslapning derhjemme. Brandet står bag en masse innovative teknologier, som forbedrer deres produkter på forskellige måder, og de bruger altid holdbare materialer i høj kvalitet. For hvert produkt gælder at mode og funktionalitet går hånd i hånd, og her hos Kings & Queens har du mulighed for at shoppe en masse af de lækre styles. Uanset om du er på jagt efter en varm hættetrøje eller en casual t-shirt, så er du kommet til det rette sted - og hvis du mangler noget at kombinere dit nye Under Armour tøj med, har vi helt sikkert det perfekte match i vores brede udvalg af både tøj og sko!


< 1 >
  • -50% Ønskeliste Størrelser på lager
    • ONESI
    Under Armour - Elements neck gaiterUnder Armour - Elements neck gaiter
    Under Armour Elements neck gaiter DKK 250,- DKK 125,-
< 1 >Stadig nytænkning i Under Armour tøj

Under Armour blev grundlagt i 1996 af Kevin Plank, som drømte om at skabe den perfekte t-shirt. Brandets første produkt blev derfor en basic tee, kaldet "The Shorty", der både var blød, sad ordentligt på kroppen og absorberede sved hurtigt. Siden har virksomheden udviklet sig hurtigt, og Under Armour har stået bag mange specielle teknologier, heriblandt UA TECH og HeatGear: Altid med henblik på at skabe behagelige produkter, som kan bruges til meget, men som især er fordelagtige til sport og aktiv livsstil.


Under Armour hæver niveauet med HeatGear

Den innovative HeatGear-teknologi, som du finder i mange af vores Under Armour-produkter her hos Kings & Queens, er voldsomt populær – og med god grund: Det lækre materiale er nemlig super svedabsorberende og ekstra åndbart, og samtidig kan det regulere din kropstemperatur, når det er varmt. På den måde kan du blive holdt tør og kølig, selvom du opholder dig ude på en solrig dag. Der er en masse gode grunde til at købe de attraktive HeatGear-produkter, og du kan gøre det lige her på siden.

Shop Under Armour uden besvær

Vi har gjort det let at shoppe Under Armour-tøj her hos Kings & Queens. Derfor får du hurtig levering, når du bestiller dine køb hjem fra vores webshop. Du kan selvfølgelig også komme forbi én af vores butikker, hvor du har mulighed for at prøve de lækre varer på, inden du beslutter dig. Hvis du vil vide mere, kan du læse om vores levering her, eller finde ud af, hvilken butik der ligger tættest på dig på vores oversigt over Kings & Queens-butikker.