FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

Modetøj til drenge og piger

CALVIN KLEIN TØJ

< 1 2 3 4 5 6 >
< 1 2 3 4 5 6 >

Calvin Klein Inc. er et Amerikansk Fashion modehus fra år 1968 med hovedkontor, på Manhattan i New York. De er en af de førende, på modedesign- og på marketingsfronten i hele verden med frontfigurer som Justin Bieber, Mark Wahlberg, Kardashian family og mange flere kendte og store stjerner.

Det er ét unisex brand der indeholder flere linjer og mange forskellige produkter, vi har eksempelvis i vores sortiment både Calvin sokker, Calvin undertøj og Calvin tøj. Derfor finder du også hos Kings & Queens, både i vores fysiske butikker og på vores webshop, 3 forsekllige Calvin Klein Brands. Calvin Klien Underwear, Calvin Klein Socks og naturligvis Calvin Klein Jeans.

Calvin Klein er ejet af et stort firma der hedder: PVH. - og dét er et af verdens største beklædningsfirmaer. Under PVH Corp. er også et af vores andre store brands, nemlig mærket Tommy Hilfiger.

Calvin Klein står bag mange tidløse klassikere


Calvin Klein byder på masser af nye items med unikke detaljer, men de byder også på tidløse klassikere, der hitter sæson efter sæson. Klassikerne består bl.a. af deres logo t-shirts, der går rent ind hos både det kvindelige og det mandlige publikum. Det påtrykte logo på brystet kan være stort eller småt, men i alle tilfælde er du sikret en t-shirt, der både sidder pænt og rart på overkroppen.
En anden klassiker fra Calvin Klein er deres bløde og varme hættetrøjer, der bruges i stor stil af både mænd og kvinder. Disse hættetrøjer har været et hit i mange år og går næppe af mode lige foreløbigt. Hvilken klassiker fra Calvin Klein er din personlige favorit?Calvin Klein tøj er en fremragende gaveidé


Calvin Klein er ofte et af de mærker, der står højt på prioriteringslisten, når moderigtige mænd og kvinder ønsker sig tøj i fødselsdags- eller julegave. Vi forstår hvorfor, da Calvin Klein har haft afgørende indflydelse på og betydning for modeverdenen siden grundlæggelsen tilbage i 1968. Hvad end du selv er ved at lave en ønskeliste, eller om du skal forkæle en, som du holder af, så er bl.a. Calvin Klein nattøj og Calvin Klein undertøj oplagte gaveidéer. Komfortabelt og kvalitetsrigtigt nattøj og undertøj er noget, som man ikke kan få nok af, og derfor vil disse gaveidéer være sikre vindere.
Hos Kings & Queens fører vi et stort udvalg af tøj fra Calvin Klein, men har du svært ved at vælge, så kan du lade det være op til gavemodtageren. Det kan du gøre ved at forære ham eller hende et gavekort til Kings & Queens .