FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

BLACK REBEL

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Black Rebel tøj henvender sig til kvinder og mænd, der holder af ukomplicerede hverdagsstyles, som alligevel har en smule kant, der gør tøjet anderledes. Siden 2014 har Black Rebel designet og produceret tøj af god kvalitet til prisen og som for mange styles vedkommende kan bruges sæson efter sæson. Black Rebel tøj er nemlig sikkert i sin stil og de rene snit passer til de fleste skiftende modetendenser. Samtidig har Black Rebel tøj en pris, hvor de fleste kan være med og de forskellige styles er således gode supplementer til en velassorteret basisgarderobe. Vi har inddelt vores Black Rebel tøj i to afdelinger – Black Rebel tøj til kvinder og Black Rebel tøj til mænd. Du kommer videre ved at klikke på billederne herunder. Du kan også gå på opdagelse i vores fulde sortiment af Black Rebel tøj. Det finder du direkte her på siden. Falder du over noget, du ikke kan leve uden, kan du i øvrigt hurtigt hoppe i dit nye Black Rebel tøj. Vi leverer nemlig indenfor 1-2 dage – og giver dig endda mulighed for gratis fragt!Black Rebel tøj er mode til gode priser

Der er ingen grund til, at smart modetøj skal koste en formue. Derfor starter priserne på vores Black Rebel tøj allerede ved 100 kroner. Sortimentet dækker for mændenes vedkommende over alt fra T-shirts og hoodies til skjorter og støvler. Du finder naturligvis også sko og accessories som slips og tørklæder. Til kvinderne er især de forskellige Black Rebel jeans populære og også disse fås til en god pris. Det gør det nemt at træffe beslutningen om at bestille et ekstra par hjem til tøjskabet med rabat.


Gode tilbud på Black Rebel tøj

Vi har gode mængderabatter på meget af vores Black Rebel tøj. Det betyder, at du kan opnå store besparelser ved at bestille 2 eller 3 bluser eller jeans hjem på én gang. Du må i øvrigt gerne mixe de forskellige tilbud, så længe der er tale om samme mængderabat og antal. Det betyder, at du sagtens kan vælge 3 forskellige T-shirts i hver sin farve eller med hvert sit print – eller to forskellige par Black Rebel jeans og stadig opnå rabat. Samtidig kan du blande størrelserne og på den måde dele tilbuddet med din ven, roomie, søster eller studiekammerat. Med andre ord: Du bestemmer faktisk helt selv, hvordan du blander vores tilbud på Black Rebel tøj. Udover vores faste tilbud på Black Rebel tøj, kan du også være heldig at finde udvalgte styles på udsalg. Vi har samlet alle modeller fra Black Rebel her på siden og ved at sortere på pris ved hjælp af filterfunktionen, kan du nemt finde vores udsalgsvarer.


Her er det nemt at købe Black Rebel tøj online

Hos Kings & Queens er vi vilde med at gøre modetøj tilgængeligt for alle. Vi er samtidig tilhængere af, at det skal være nemt at klæde sig smart på – også selvom man måske ikke bor lige omkring hjørnet i forhold til den nærmeste Kings & Queens butik. Derfor har vi hurtig levering med kun 1-2 dages leveringstid samt gratis ombytning, hvis dit Black Rebel tøj ikke passer i størrelsen. Med i pakken har vi lagt en pakkelabel, som du sammen med retursedlen, bruger til at sende varen tilbage til os. Når vi har modtaget din pakke, sørger vi derefter for at sende dig dit nye Black Rebel tøj i den ønskede størrelse i stedet. Helt uden, at det koster dig ekstra. Vil du hellere kigge forbi i en af vores fysiske butikker, er du naturligvis også velkommen til at bytte dit Black Rebel tøj her. Du skal bare huske din følgeseddel, der gælder som din kvittering. Du finder vores butikker i hele landet og kan se en oversigt her.