FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger
Følg os på @kingsqueensdk

Modetøj til herre

I mere end 15 år har vi leveret modetøj til mænd i alle aldre. Det har bragt os helt i front, når det kommer til at have fingeren på pulsen indenfor modebranchen. De mange år med modetøj mellem hænderne har nemlig givet os masser af erfaring med alt fra kvalitet og pasform til materialer og farvesammensætninger. Vi tager således kun nøje udvalgte mærker og styles hjem, så du altid bliver præsenteret for det bedste udvalg af aktuelt modetøj til herre, branchen kan byde på. Derudover har vi også en god fornemmelse for, hvad der er vigtigt for vores kunder, når der skal shoppes herretøj online: Hurtig levering, mulighed for gratis fragt og nem returnering. Du kan derfor trygt gå på opdagelse blandt alt vores modetøj til unge mænd herunder og bestille præcis de styles hjem, der passer til dig. Hos os er du og din stil nemlig i gode hænder!

Tøj til mænd fra +22 spændende mærker

Hos os finder du et af de største og mest varierede udvalg af modetøj til herre fra mere end 22 forskellige mærker. Fra de prisvenlige til de mere eksklusive. Vi har derfor både alle de populære styles fra blandt andre Tommy Hilfiger på hylderne og gode hverdagsstyles fra eksempelvis Black Rebel. Du finder også smart modetøj til herre fra for eksempel Calvin Klein og Les Deux. Dyk ned i hele udvalget og lad dig inspirere til at matche de forskellige brands og styles på kryds og tværs. Eller find præcis den favoritmodel, du i forvejen er vild med.

Bliv klædt på i herre modetøj fra top til tå

Det er naturligvis ikke altid, du har brug for et komplet outfit – men når du har? Så er vi leveringsdygtige! Hos os finder du alt fra sokker og støvler til huer og caps. Du kan derfor shoppe tøj til mænd i vores webshop – eller en af de fysiske butikker - uanset hvilken beklædningsgenstand, du er på udkig efter. Vi har nemlig hylderne fyldt op med smarte jeans, lune sweatshirts, stilfulde skjorter, moderigtige T-shirts, fede bluser, praktiske jakker, lækre sko og trendy accessories. Vi har naturligvis også undertøj, badeshorts og habitter - samt slipset, der passer til. Hvad mangler du? Find det ved hjælp af menuen i toppen.

Billigt modetøj til herre

Det behøver ikke koste en formue at forny garderoben med nyt modetøj til herre. Især ikke hos os. Vi har nemlig masser af smart modetøj til mænd i den billige ende af prisskalaen, som bare venter på at lande hjemme hos dig. Vi har for eksempel gode mængderabatter på udvalgte modeller fra mange forskellige mærker. Du har især masser af muligheder for at købe billige T-shirts eller jeans, når du snupper et ekstra par med i kurven - nu du alligevel er på udkig efter smart herre modetøj. Derudover har vi også løbende gode priser på udvalgte styles fra alle vores brands. Du kan derfor også være heldig at finde billigt modetøj blandt sidste sæsons modeller eller restpartier. Alle vores udsalgsvarer ligger i hver enkelt kategori på siden og under Sale. Men skynd dig at slå til, hvis du finder en favoritstyle på udsalg! Vores mest populære modeller bliver nemlig som regel hurtigt udsolgt.

Nem bestilling, hurtig levering og gratis ombytning

Der er ingen grund til at gøre anskaffelsen af modetøj til mænd mere besværligt end højst nødvendigt. Vi har mange års erfaring med nethandel og vores medarbejdere praktiserer det i øvrigt også selv! Derfor ved vi, at det skal være nemt at finde de varer, man har brug for – og enkelt at returnere dem, hvis størrelsen er forkert eller pasformen ikke er et match. Samtidig er det også rart at få sine varer leveret hurtigt, så man hurtigt kan hoppe i det nye tøj og gøre sig klar til at erobre verden i en ny og velklædt version af sig selv. Vi har sørget for det hele. Når du køber modetøj til herre hos Kings & Queens, leverer vi nemlig i løbet af 1-2 hverdage. Vi har også lagt en returlabel i pakken, du kan bruge, hvis du har brug for at sende tøjet tilbage til os. Og det bedste af det hele? Det koster ingenting at ombytte dine varer til en anden størrelse. Du er også velkommen til at bytte dine varer i en af vores fysiske butikker, hvis du hellere vil dét. Så kan du prøve alt det herre modetøj du har lyst til og få hjælp af vores dygtige ekspedienter, hvis du har brug for det. Det er i øvrigt også i vores fysiske butikker, du kan afhente din ordre som Click & Collect. Vælger du denne leveringsform, betaler vi fragten. Læs mere her.