Levering: 1-2 hverdage
Fragtfrit ved 499,-
Kundeklub - optjen point

Vi afsender om: 00:00:00

Persondatapolitik på KingsQueens.dk

1. Generelt omkring persondatapolitik
1.1 Persondatapolitikken beskriver hvordan Kings & Queens ApS (CVR 32087299) ("Os", "Vores" eller "Vi" forholder, indsamler og behandler persondata og personoplysninger på webshoppen KingsQueens.dk (kaldet webshoppen)

1.2 Kings & Queens ApS er dataansvarlige i forbindelse med dine personoplysninger. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på e-mail: kundeservice@kingsqueens.dk eller via nedenstående adresse: KingsQueens.dk Skovsøvej 11A 4200 Slagelse

1.3 Politikken beskrevet i nedenstående ark er gældende for de personoplysninger som du giver os i forbindelse med dit køb på KingsQueens.dk eller hvis du på anden vis kontakter os vedrørende ordrer, tilbud eller lignende på KingsQueens.dk

2. Indsamling af oplysninger, til hvilket formål og retsgrundlaget for behandling af data

2.1 Når du besøger vores webshop indsamler vi automatisk nogle oplysninger omkring dig og din brug af vores webshop. Formålet med disse oplysninger er udelukkende at optimere webshoppen og hele tiden gøre den så præcis og relevant for dig som kunde. Oplysningerne bruges til at optimere siden ud fra vores besøgende adfærdsmønstre. Oplysningerne vi indsamler er eksempelvis dine søgeord for at lande på vores side, din IP adresse, interne søgeord på webshoppen og hvilken device (computer eller mobil) du kommer fra og hvilken type browser du har benyttet.

2.2 Vi indsamler ligeledes cookies via vores webshop. Der kan du læse mere i vores cookiepolitik. Men kort omkring cookies kan det siges at det er en lille tekstfil som placeres lokalt på din device. En cookie kan ikke indeholde virus, og du har altid mulighed for at slette cookies. Se vejledning i vores cookiepolitik.

2.3 Formålet med indsamling af sådanne oplysninger er at vi til enhver given lejlighed ønsker at optimere og målrette markedsføringen til vores kunder. Dette gøres bl.a. via begrebet retargeting på sociale medier (såsom Facebook + Instagram) og via nettjenesten Google. Oplysningerne indsamles og behandles i forhold til Persondataforordningen artikel 6, stk 1 litra f

2.4 Hver gang du handler via vores webshop angiver du en række personoplysninger såsom navn, email, adresse, telefonnummer, ønsket leveringsmetode, betalingsvalg m.m. Formålet med at indsamle disse oplysninger er for at kunne kunne levere dine bestilte varer, og for at kunne håndtere dine krav om returnering og reklamation. Ved afgivelse af ordre på webshoppen indsamlet ligeledes IP adresse. Denne bruges udelukkende til bekæmpelse af eventuelt svindel med betalingskort. Oplysninger omkring dit køb kan ligeledes behandles i henhold til vores forpligtelser til bogføring og regnskab. Retgrundlaget for disse oplysninger: Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra c-d, jf. databeskyttelseslovens § 6, stk. 1

2.5 Deltager du eventuelt i en konkurrence via vores webshop vil personoplysninger udelukkende være tilgængelige for os via dit eget samtykke. Vi indsamler oplysninger til konkurrencer (navn, e-mail, adresse og eventuelt telefonnummer) Det gør vi for at kunne idenficere en vinder og kontakte selvsamme.

2.6 Er du oprettet som kunde/medlem på vores webshop vil du blive bedt om at oplyse en række personoplysninger. Udover oplysningerne, navn, adresse og email som er obligatoriske, så er alle andre oplysninger frivillige. Oplysninger og godkendelse for fremsendelse af markedsføring i forbindelse med dit medlemsskab sker udelukkende på baggrund af et samtykke fra dig. Oplysningerne indsamles og sammenlignes med dine køb på webshoppen. Dette gøres for på korrekt vis at kunne give dig dine fordelspoint via kundeklubben.

3. Videregivelse af data

3.1 Dine data og oplysninger ekspederes videre til udvalgte samarbejdspartnere. Disse partnere er alle underlagt vores instrukser og under vores overvågning. Der er indgået databehandleraftaler med partnerne omkring behandlings af vores kunders oplysninger på vores vegne. Disse partnere må under ingen omstændingheder videregive oplysningerne. Eksempler på kommunikationer med samarbejdspartnere:

Fragt (GLS + PostNord) De forstår leveringer fra vores webshop, og modtager data om vores kunder med henblik på korrekt levering og korrekt ekspedering af din ordre på webshoppen

Brugeroplevelser (Trustpilot) Vi fremsender navn + email i henhold til bedømmelser omkring dit køb på vores webshop. Dette gøres i henhold til advisering og mulighed for oprigtigheden i bedømmelsen

Nyhedsbreve (Mailchimp): Behandler e-mailadresser, og eventuelt valg af præferencer i forbindelse med tilmelding (dreng eller pige)

Teknisk drift: Der varetages tekniske forbedringer, general drift og vedligeholdelse af webshoppen

Markedsføring / retargeting: Muligheden for at målrette kampagner og produkter til dig. Således at denne bliver mere specifik og præcis.

3.2 Nogle af vores samarbejdspartnere, herunder Google Analytics v/Google LLC. og Facebook Inc., er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU persondataforordningens art 45. Når og hvis disse samarbejdsparnere benyttes, og der behandles personoplysninger på vores vegne, så vil dette altid ske i henhold til gyldige garantier.
Du kan finde kopier af certificeringerne på de 2 virksomheder her:
Facebook certifikat: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0...
Google certifikat: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0...

3.3 I tilfælde af eventuelt salg eller frasalg af aktiviteter, så vil alle personoplysninger overdrages i henhold til gældende lovgivning.

4 Dine rettigheder i forbindelse med personoplysningerne

4.1 Som kunde på webshoppen så har du ret til at få indsigt i hvilke oplysninger webshoppen har registreret omkring dig, og i hvilken forbindelse disse data bruges.

4.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personlysninger og data som vi behandler omkring dig. Ønskes dette skal vi bede dig om en skriftlig anmodning på e-mail adressen: kundeservice@kingsqueens.dk Du kan i den forbindelse blive bedt om at dokumentere at du er den korrekte person.

4.3 Findes der u-rigtige personoplysninger omkring dig, så har du ret til at få disse rettet. Hvis dette er tilfældet og dette ønskes så skal der fremsendes en skriftlig anmodning på e-mail: kundeservice@kingsquuens.dk
4.3.1 Oplysninger og data i forbindelse med medlemsskab i kundeklub kan korrigeres via login på webshop og eller i tilhørende app.

4.4 Du kan tilbagekalde dit samtykke og derved få dine personoplysninger slettes af os hvis ikke vi har et kvalificeret grundlag til at beholde disse. Et kvalificeret grundlag kunne være vores pligt til at følge loven i henhold til eksempelvis regnskab og bogføring.

4.5 Retten til dataportabilitet betyder at du har ret til at få udleveret dine oplysninger på et struktureret og almindelig læsbart format. I dette tilfælde skal der fremsendes en skriftlig anmodning til denne e-mail: kundeservice@kingsqueens.dk

4.6 du har til enhver tid ret til at gøre indsigelser mod vores brug af data i henhold til markedsføring. Ønsker du ikke at vi bruger data med henblik på direkte markedsføring, så slet dine cookies. Du kan finde vejledning i vores cookiebeskrivelse.

4.7 Dit samtykke kan tilbagekaldes. Dette betyder at du altid kan tilbagekalde det sammentykke du har givet os i forbindelse med behandling af personoplysninger. Dog er denne tilbagekaldning af samtykke stadig underlagt vores retsforpligtelser.

4.8 Klage over behandling af personoplysninger. Du kan altid fremsende klage over behandling af dine personoplysninger direkte til e-mail adresse: kundeservice@kingsqueens.dk Datatilsynet kan kontaktes her: Datatilsynet, borgergade 28, 1300 København K. Telefon: 3319 3200 eller e-mail: dt@datatilsynet.dk

5 Sletning af persondata

5.1 Dine oplysninger afgivet i forbindelse med brug af webshoppen slettes automatisk efter in-aktiv periode på 1 år.

5.2 Sletning af oplysninger i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev, sms-tjenester, kundeklub eller lignende. Disse slettes på foranledning af at dit samtykke trækkes tilbage. Det kan du til enhver tid gøre, og det skal foregå via mail som fremsendes til kundeservice@kingsqueens.dk
Oplysningerne slettes så hurtigt så muligt, dog max. efter 6 måneder.

Bemærk, afmelding af nyhedsbrev og sms i vores kundeklub ikke er ensbetydet med sletning af data. Ønsker du da slettet, så skal du fremsende en mail til ovenstående e-mail.


5.3 Oplysninger vedrørende køb på webshoppen og som er omfattet af bogførings-loven vil blive opbevaret og gemt i op til 5 år efter det kalenderår som oplysninger er givet i. Oplysningerne kan hvis der forefindes et retslig eller saglig argument opbevares længere tid. Men normal procedure er at oplysninger vedrørende køb på webshoppen efter 5 år slettes eller anonymiseres.

6 Sikkerhed omkring personoplysninger

6.1 Vi har forsøgt gennemført og tilpasset alle tekniske foranstaltninger i henhold til at passe, opbevare og administrere dine personoplysninger. Detter er gjort med henblik på at personoplysninger misbruges eller på anden måde kommer til uvedkommendes kendskab.

7 Version og ændringer

7.1 Denne er version 1 af KingsQueens.dk persondata politik. Opdateret 30 maj 2018

7.2 Så fremt der gennemføres ændringer så vil du blive gjort opmærksom på dette via dine besøg på webshoppen