HJEMMELEVERING 25,-
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

Modetøj til drenge og piger

Persondatapolitik på KingsQueens.dk

1. Generelt omkring persondatapolitik
1.1 Persondatapolitikken beskriver hvordan Kings & Queens ApS (CVR 32087299) ("Os", "Vores" eller "Vi" forholder, indsamler og behandler persondata og personoplysninger på webshoppen KingsQueens.dk (kaldet webshoppen)

1.2 Kings & Queens ApS er dataansvarlige i forbindelse med dine personoplysninger. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på e-mail: kundeservice@kingsqueens.dk eller via nedenstående adresse: KingsQueens.dk Skovsøvej 11A 4200 Slagelse

1.3 Politikken beskrevet i nedenstående ark er gældende for de personoplysninger som du giver os i forbindelse med dit køb på KingsQueens.dk eller hvis du på anden vis kontakter os vedrørende ordrer, tilbud eller lignende på KingsQueens.dk

2. Indsamling af oplysninger, til hvilket formål og retsgrundlaget for behandling af data

2.1 Når du besøger vores webshop indsamler vi automatisk nogle oplysninger omkring dig og din brug af vores webshop. Formålet med disse oplysninger er udelukkende at optimere webshoppen og hele tiden gøre den så præcis og relevant for dig som kunde. Oplysningerne bruges til at optimere siden ud fra vores besøgende adfærdsmønstre. Oplysningerne vi indsamler er eksempelvis dine søgeord for at lande på vores side, din IP adresse, interne søgeord på webshoppen og hvilket device (computer eller mobil) du kommer fra og hvilken type browser du har benyttet.

2.2 Vi indsamler ligeledes cookies via vores webshop med det formål at optimere og målrette markedsføringen. Ved besøg på hjemmesiden bliver du præsenteret for et cookiebanner, hvor du kan afgive samtykke til placering af cookies. Du er velkommen til at trække dit samtykke tilbage og kan Se vejledning i vores cookiepolitik.

2.3 Hver gang du handler via vores webshop angiver du en række personoplysninger såsom navn, email, adresse, telefonnummer, ønsket leveringsmetode, betalingsvalg m.m. Formålet med at indsamle disse oplysninger er for at kunne levere dine bestilte varer, og for at kunne håndtere krav om returnering og reklamation. Ved afgivelse af ordre på webshoppen indsamles ligeledes IP adresse. Denne bruges udelukkende til bekæmpelse af eventuelt svindel med betalingskort. Oplysninger omkring dit køb behandles i henhold til vores forpligtelser til bogføring og regnskab. Retsgrundlaget for disse oplysninger: Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b-d, jf. databeskyttelseslovens § 6, stk. 1

2.4 Deltager du eventuelt i en konkurrence via vores webshop vil personoplysninger udelukkende være tilgængelige for os via dit eget samtykke. Vi indsamler oplysninger til konkurrencer (navn, e-mail, adresse og eventuelt telefonnummer) Det gør vi for at kunne identificere en vinder og kontakte selvsamme.

2.5 Er du oprettet som kunde/medlem på vores webshop, vil du blive bedt om at oplyse en række personoplysninger. Ud over oplysningerne, navn, adresse og e-mail som er obligatoriske, så er alle andre oplysninger frivillige. Oplysninger og godkendelse for fremsendelse af markedsføring i forbindelse med dit medlemsskab sker udelukkende på baggrund af et samtykke fra dig. Oplysningerne indsamles og sammenlignes med dine køb på webshoppen. Dette gøres for på korrekt vis at kunne give dig dine fordelspoint via kundeklubben. Retsgrundlaget for fordelsklubben er dit samtykke jf. persondataforordningens artikel 6 stk. 1 litra a.

3. Videregivelse af data

3.1 Dine data og oplysninger ekspederes videre til udvalgte samarbejdspartnere. Disse partnere er alle underlagt vores instrukser og under vores overvågning. Der er indgået databehandleraftaler med partnerne omkring behandling af vores kunders oplysninger på vores vegne. Disse partnere må under ingen omstændigheder videregive oplysningerne.

Eksempler på kommunikationer med samarbejdspartnere:

Fragt (GLS + PostNord) De forestår leveringer fra vores webshop, og modtager data om vores kunder med henblik på korrekt levering og korrekt ekspedering af din ordre på webshoppen

Brugeroplevelser (Trustpilot) Vi fremsender navn + e-mail i henhold til bedømmelser omkring dit køb på vores webshop. Dette gøres i henhold til advisering og mulighed for oprigtigheden i bedømmelsen

Nyhedsbreve (Mailchimp): Behandler e-mailadresser, og eventuelt valg af præferencer i forbindelse med tilmelding (dreng eller pige)

Teknisk drift: Der varetages tekniske forbedringer, general drift og vedligeholdelse af webshoppen

Markedsføring / retargeting: Muligheden for at målrette kampagner og produkter til dig. Således at denne bliver mere specifik og præcis.

3.2 Nogle af vores databehandlere er etableret uden for EU/EØS. Alle overførselsgrundlag til 3. lande er i overensstemmelse med persondataforordningens krav, hvilket vi på opfordring gerne dokumenterer.

3.3 I tilfælde af eventuelt salg eller frasalg af aktiviteter, så vil alle personoplysninger overdrages i henhold til gældende lovgivning.

4 Dine rettigheder i forbindelse med personoplysningerne

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, bedes du kontakte os på kundeservice@kingsqueens.dk. Du vil i den forbindelse blive bedt om at dokumentere, at du er samme person, som vi har indsamlet oplysninger om.

4.1 Som kunde på webshoppen så har du ret til at få indsigt i hvilke oplysninger webshoppen har registreret omkring dig, og i hvilken forbindelse disse data bruges.

4.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personlysninger og data som vi behandler omkring dig.
4.3 Findes der ukorrekte personoplysninger omkring dig, så har du ret til at få disse rettet.
4.3.1 Oplysninger og data i forbindelse med medlemsskab i kundeklub kan korrigeres via login på webshop og eller i tilhørende app.

4.4 Du har ret til at få dine personoplysninger slettes af os, medmindre vi er forpligtet til at beholde oplysningerne. Et eksempel er vores pligt til at følge loven i henhold til bogføringslovens bestemmelser.

4.5 Retten til dataportabilitet betyder, at du har ret til at få udleveret dine oplysninger på et struktureret og almindelig læsbart format.

4.6 du har til enhver tid ret til at gøre indsigelser mod vores brug af data i henhold til markedsføring. Hvis din indsigelse handler om brugen af cookies, kan du finde vejledning om at trække samtykket til cookies tilbage i vores cookiebeskrivelse.

4.7 Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke. Du kan f.eks. afmelde nyhedsbrev, sms-tjenester, kundeklub og lignende.

4.8 Du har ret til at klage over behandling af personoplysninger til Datatilsynet. Hvis du ønsker at klage, vil vi gerne orienteres. Vi vil også gerne se på, hvad vi kan gøre for at imødekomme din klage. Datatilsynet kan kontaktes her: Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Telefon: 3319 3200 eller e-mail: dt@datatilsynet.dk

5 Sletning af persondata

5.1 Dine oplysninger i webshoppen slettes automatisk efter en inaktiv periode på 1 år.


5.2 Oplysninger vedrørende køb på webshoppen og som er omfattet af bogførings-loven vil blive opbevaret og gemt i 5 hele år efter det kalenderår som oplysninger er givet i. Oplysningerne kan hvis der forefindes et retslig eller saglig argument opbevares længere tid. Men normal procedure er at oplysninger vedrørende køb på webshoppen efter 5 år slettes eller anonymiseres.

6 Sikkerhed omkring personoplysninger

6.1 Vi har gennemført og tilpasset alle tekniske foranstaltninger for at passe på, opbevare og administrere dine personoplysninger. Dette er gjort med henblik på at undgå misbrug af personoplysninger eller at dine oplysninger på anden måde kommer til uvedkommendes kendskab.

7 Version og ændringer

7.1 Denne er version 2 af KingsQueens.dk persondatapolitik. Opdateret 12. november 2020.

7.2 Såfremt der gennemføres ændringer, så vil du blive gjort opmærksom på dette via dine besøg på webshoppen.