Levering: 1-2 hverdage
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

Modetøj til drenge og piger

Yas modetøj

Y.A.S er en forkortelse for "Your Apparal & Style" og dækker over et dansk tøjmærke, som er en del af Bestseller-familien. Det så dagens lys i 2013 og Y.A.S blev hurtigt en ny favorit hos mange danske kvinder. Sådan er det stadig. Måske fordi Y.A.S på en unik måde formår at forene det individuelle med tidens smarte trends. Begge dele kombineret med et strejf af det rene, nordiske udtryk som skandinavisk mode er kendt for. Her har vi samlet hele vores udvalg af smukke styles fra Y.A.S, så du nemt kan finde dine egne favoritter. Vi leverer indenfor 1-2 dage og tilbyder gratis fragt med Click & Collect. Hvilket tøj fra Y.A.S skal vi pakke til dig?


< 1 >
< 1 >Y.A.S tøj giver dig dansk mode med kant

Y.A.S ønsker at alle kvinder bliver inspirerede, når de kigger på de forskellige kollektioner. Samtidig skal de enkelte styles også have noget velkendt og klassisk over sig. På den måde kombineres det stilsikre med det nysgerrige – og det skaber en helt unik stil. Derfor er Y.A.S også ideelt, når du gerne vil understrege det legende og særlige ved din personlighed. Y.A.S har nemlig en tilpas smule kant, som kan gøre din stil til din helt egen, hvis du ønsker det. Det kan få selv den mest ordinære garderobe til at shine. Kort sagt: Y.A.S henvender sig til alle kvinder, der er vilde med mode og elsker at kombinere det nye med det klassiske – og ikke er bange for at vise, hvem de er. Lyder det som dig? Så har du helt sikkert fundet et af dine nye yndlingsbrands!


Y.A.S er passioneret design – hele vejen

Intet er tilfældigt, når en ny kollektion fra Y.A.S kommer på gaden. Der er tænkt over enhver detalje og alle materialer er nøje udvalgte. Det gør tøjet smukt at se på, samtidig med at det holder formen længe og er behageligt at have på. Når du køber tøj fra Y.A.S, er du derfor sikker på at have investereret i tøj og mode af høj kvalitet. Noget der både kan ses og mærkes. Det skaber en fornemmelse af noget luksuriøst, samtidig med at du alligevel slipper for at bruge en formue på smart modetøj. Priserne på tøjet fra Y.A.S er nemlig ganske fornuftige og nogle gange kan det næsten være svært at tro, du ikke har betalt mere for det.


Brede kollektioner, der dækker det hele

Kollektionerne fra Y.A.S har noget for alle. Uanset om du leder efter hverdagstøj eller et festligt outfit til en aften i byen. Her er både nyskabende modeller, der prøver grænser af mht. farver, mønstre og snit og klassiske styles der tiltaler de fleste. Fælles for dem alle er de små detaljer, der gør hver enkelt model til sin egen. Generelt byder sortimentet på alle typer af tøj: Strikbluser, cardigans, bukser, shorts, kjoler, bluser, toppe og jakker. Du kan enten kombinere de forskellige styles med hinanden eller med dine yndlingsjeans eller favoritbluser. Du bestemmer selv – helt som det oprindeligt er tankegangen bag Y.A.S. Stilen er din.


Y.A.S tøj i mange størrelser

Størrelserne hos Y.A.S strækker sig, afhængigt af model, fra XXS til XL. Nogle styles har dog en anden inddeling og spænder fra størrelse 34 – 42. Vi anbefaler, at du vælger den størrelse du plejer, når du køber Y.A.S online. Generelt er mærket nemlig helt almindeligt i både pasform og størrelse. Skulle du alligevel blive overrasket, giver vi dig gratis ombytning til den rigtige størrelse. Du udfylder bare retursedlen og sender varerne retur i den pose, du modtog dem. Vi har endda sørget for at vedlægge en pakkelabel, som du blot klistrer udenpå. Du skal med andre ord ikke gøre andet end at aflevere pakken igen, hvor du afhentede den. Du kan også bytte dine varer i en af vores 17 fysiske butikker. Her står vores søde medarbejdere klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse. Du kan se en butiksoversigt her. Måske er vi tættere på, end du tror.