Levering: 1-2 hverdage

Vi afsender om: 00:00:00

Modetøj til drenge og piger

NORTHERN LEGACY SMYKKER

Northern Legacy er kendt for deres stilfulde og trendy herresmykker. Northern Legacy har siden starten i 2015 ønsket at gøre op med den generelle tendens til, at smykker er forbeholdt kvinder. Mænd kan nemlig sagtens bære smykker og på den måde understrege hvem de er – eller tilføre outfittet en smule kant. Tidligere var de få herresmykker der fandtes på markedet især en slags statussymboler, men Northern Legacy har ønsket, at smykker til mænd i stedet skulle være en måde at udtrykke sig på. På den måde sender smykker fra Northern Legacy et signal om, at bæreren er velovervejet i sit modevalg og sin måde at fremstå på. Både i dagligdagen og i byen. Du finder hele vores udvalg af Northern Legacy her på siden.Northern Legacy er smykker med kant

Herresmykker skal ses. Ellers tilfører de ikke dit outfit det unikke udtryk og den personlighed, de er tiltænkt. Derfor har de flotte Northern Legacy smykker masser af kant. Både i form, design, farver og materialevalg. Nogle farver og udtryk er dog mere iøjnefaldende end andre og du vælger således selv, hvor stor en visuel del af dit samlede outfit, dine Northern Legacy smykker skal udgøre. Måske er du mest til en stilren herrering i stål? En guldring med farverige sten? En enkel halskæde med et diskret udtryk? Northern Legacy byder på det hele og i vores udvalg af smykker fra det danske brand, har vi taget højde for, at der er noget for enhver.


Herresmykker i et gennemarbejdet design

Intet er tilfældigt hos Northern Legacy. Alle materialer er nemlig nøje udvalgte, så alle smykker leveres i høj og nikkelfri kvalitet. Smykkerne fra Northern Legacy fås både i rustfrit stål, Sterling sølv og forgyldt Sterling sølv. På den måde kan du vælge præcis det materiale, der passer bedst til din personlighed, De forskellige sten er desuden håndplukkede og stammer fra flere kontinenter, så de enkelte smykker fra Northern Legacy har sin egen historie at fortælle. Smykkerne er i øvrigt håndlavede, så hvert stykke er ganske unikt og helt sit eget.


Sådan passer du godt på dine Northern Legacy smykker

Du kan sørge for at dine smykker fra Northern Legacy holder sig pæne i mange år, ved altid at tage dem af, inden du går i bad, sætter hår eller bruger andre plejeprodukter. Smykkerne fra Northern Legacy tåler ganske vist uden problemer vand – men kemikalierne i sæbe og andre hverdagsprodukter kan med tiden gøre særligt de forskellige sten matte eller misfarvede. Det kan ikke undgås at smykker der bruges, får små overfladeridser og for mange bliver dette blot en del af ringens historie. Pas dog på med kraftige stød fra andre overflader – f.eks. i forbindelse med fysisk arbejde.


Northern Legacy ringe i den rigtige størrelse

Nogle Northern Legacy smykker er one size. Andre, særligt ringene, har forskellige størrelser. Hvis du ikke ved, hvilken størrelse ring du bruger, kan du måle dig frem på følgende måde:
  1. Klip en strimmel papir med en bredde på cirka en halv centimeter.
  2. Træk strimlen rundt om den finger, din Northern Legacy ring skal sidde på – dér, hvor du naturligt vil placere ringen.
  3. Sæt en streg på det sted, hvor strimlen begynder at overlappe sig selv.
  4. Mål længden på strimlen fra den ene ende frem til ovennævnte streg.
Du har nu omkredsen på din finger. Husk at dine fingre kan udvide sig en smule i omkreds, når det er varmt – og mindskes en smule i kulde.
  • Størrelse 8 passer en finger med en omkreds på 57-59 mm.
  • Størrelse 9 passer en finger med en omkreds på 59-61 mm.
  • Størrelse 10 passer en finger med en omkreds på 62-64 mm.
Vælg som udgangspunkt altid den største størrelse, hvis du er i tvivl.


Gratis ombytning – både online og i butik

Skulle du alligevel komme til at vælge den forkerte størrelse, tilbyder vi gratis ombytning. Også når du køber Northern Legacy online. Vi har lagt en returseddel og en pakkelabel i din pakke, som du nemt kan benytte, hvis din Northern Legacy ring skal ombyttes. Du er også velkommen til at bytte dine varer i en af vores fysiske butikker. Dem finder du her. Vi har desuden hurtig levering på kun 1-2 dage og mulighed for gratis fragt med Click & Collect eller fra 499 kroner med GLS.