Fri levering til butik
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

Modetøj til drenge og piger
  • beck søndergaard accessories

BECK SØNDERGAARD

Danske Becksöndergaard er blevet et af de danske kvinders foretrukne mærker, når det kommer til accessories og modetilbehør. Især de smarte og iøjnefaldende Becksöndergaard tasker er populære og med masser af spændende farvekombinationer og mønstre, er der noget for enhver smag. Becksöndergaard er dog meget mere end dét. Her på siden finder du derfor også undertøj, strømper, hårpynt, tørklæder og regnfrakker så smarte, at du ikke troede det var muligt. Har du fundet en favoritstyle fra Becksöndergaard? Så bestil den nu og få din pakke leveret allerede indenfor 1-2 dage – med gratis ombytning.Mest populære varegrupper

Becksöndergaard – en historie om iværksætteri

Bag brandet Becksöndergaard står de to kvinder Lis Beck og Anna Søndergaard – og det er naturligvis også i deres efternavne, brandnavnet tager sit afsæt. Historien om Becksøndergaard startede i København, hvor de to ophavskvinder mødte hinanden i forbindelse med deres studier. De udviklede hurtigt et venskab og med tiden opstod drømmen om at blive iværksættere og skabe lækre accessories og andet modetilbehør. I 2003 valgte de at forfølge drømmen og åbnede den første Becksöndergaard butik i et kælderlokale på Nørrebro. Målet for Becksøndergaard var at skabe farverige og legende accessories med et personligt udtryk, som kan bruges gennem flere sæsoner og samtidig ikke koster en formue. Det er lykkedes og det er tydeligt, at vores kunder her hos Kings & Queens er enige. Becksöndergaard er nemlig et af vores mest populære mærker, når det kommer til accessories.


Gennemtænkte detaljer hos Becksöndergaard

Den mest populære style fra Becksöndergaard er den fine Granny pung. Faktisk var præcis denne taskemodel også den allerførste, der kom på markedet, da Becksøndergaard slog dørene op. Pungen er praktisk og fylder ikke meget. Alligevel har den plads til både mobil, penge, betalingskort og læbepomade – eller dét, du som kvinde ellers har brug for i en dagligdag på farten. På den måde bliver pungen både smart og praktisk, hvilket faktisk er kendetegnet ved Becksöndergaard generelt. Her er nemlig tænkt over alle detaljer. Ikke kun de visuelle. Det betyder, at remmen på din nye crossover taske fra Becksøndergaard kan justeres, så den sidder præcis hvor du vil have den. Uanset hvor høj eller lav du er og hvor tyndt eller tykt overtøj, du har på. Det er også denne grundighed i designet, der medfører at laptoptasken indeholder flere mindre rum til alle dine småting – eller giver dig muligheden for at købe en ny taskerem og på den måde ændre designet på din Becksöndergaard taske, som du har lyst til.


Smarte Becksøndergaard strømper

Becksøndergaard er udover taskerne også kendt for sin store kollektion af strømper. Den byder på et væld af sokker med spændende prints, anderledes farvekombinationer og alternative materialer. Med et par Becksöndergaard strømper lader du dine sokker blive en del af dit outfit og kan på den måde skabe en diskret kant på dit ellers klassiske outfit eller give den fuld gas med farverne fra top til tå. Her er både prikker, striber, glimmer og sjove prints – og så er et par Becksöndergaard strømper billigere end du tror!


Modeaccesories med en finger på pulsen

Når man designer modetilbehør, er det vigtigt at følge med i tidens trends indenfor både snit, farvevalg og mønstre. Kun på den måde giver man sine kunder mulighed for at benytte de forskellige accessories i kombination med den eksisterende garderobe. Det ved de hos Becksøndergaard og du er derfor sikker på, at enhver style er nøje sammensat i materialer, farver og struktur, så den matcher det øvrige modebillede. Samtidig har hver enkelt design fra Becksöndergaard også den særlige kant, som netop gør dit modeitem til en ægte Becksöndergaard og giver dit outfit personlighed.


Vi gør det nemt at shoppe Becksöndergaard online

Den største fordel ved at shoppe mode online er, at det er nemt og går hurtigt. Begge dele noget, vi går meget op i hos Kings & Queens. Derfor har vi både hurtig levering, så du har varen indenfor 1-2 dage, og gratis ombytning, hvis du efter at have modtaget varen enten har brug for en anden størrelse eller style. Du udfylder blot retursedlen og sender dine Becksöndergaard varer tilbage til os ved at bruge den vedlagte pakkelabel. Du kan også bytte dine varer i en af vores landsdækkende fysiske butikker. Nemmere bliver det ikke.