FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

MOVES MODETØJ

< 1 2 3 4 >
< 1 2 3 4 >

Moves by Minimum er et sub-brand under hovedmærket Minimum. Minimum blev grundlagt i 1997 i Aarhus og den første kollektion til kvinder kom på markedet 10 år senere. Moves by Minimum kom til familien af modebrands, da Minimum ønskede en linje til især de yngre kvinder. Moves by Minimum er kendt for at være fremme i skoene og firstmovers på trends og modetendenser indenfor butiksmode. Det er også derfor brandet hedder Moves, som betyder "Bevægelser". Er du vild med de nyeste tendenser og altid at være et skridt foran veninderne, når der kommer til farver, snit og mønstre? Så er Moves by Minimum helt sikkert noget for dig. Du kan se hele vores udvalg af Moves by Minimum her på siden – og forelsker du dig i en style, sørger vi for at sende den til dig indenfor 1-2 dage.

Moves by Minimum er fast-fashion

Moves by Minimum satser især på det danske marked og målet er at imødekomme efterspørgslen efter sæsonaktuelle styles til gode priser, hvor alle kan være med. Brandet har også fokus på en god pasform og behagelige materialer. Modetøj skal nemlig ikke kun være smart – men også være rart at have på. Samtidig skal udtrykket være både råt, modigt og feminint, så der opstår en følelse af at eje et stykke helstøbt tøj. Rødderne i flere forskellige stiltendenser efterlader helt unikke styles med ungdommelig kant. Perfekt til at skille sig ud fra mængden, men samtidig være stilfuldt klædt på. Selvom modens generelle tendenser er i fokus, arbejdes der nemlig også på at tilføre hver enkelt model noget klassisk, så modellerne samtidig er tidløse og kan bruges igen og igen. Med afsæt i fine detaljer og masser af farver, skaber Moves by Minimum hver sæson dermed den ene must-have efter den anden.


Kings & Queens har haft Moves by Minimum fra starten

Hos Kings & Queens er vi vilde med Moves by Minimums vision om at være et fast-fashion brand, der hele tiden ønsker at imødekomme tendenser og trends. Vores idé om at en Kings & Queens pige ikke er bange for at gå sine egne veje, harmonerer nemlig perfekt med Moves by Minimums definition af deres målgruppe: Unge kvinder der ikke er bange for at gå forrest og blive bemærket, men alligevel er vilde med mode og at følge tidens trends.


Stort udvalg og flere årlige kollektioner

Når man gerne vil være blandt de første, er man nødt til at bevæge sig hurtigt. Derfor sender Moves by Minimum flere kollektioner på gaden året rundt. Kun på den måde kan det lade sig gøre hele tiden at være opdateret på den nyeste modetendenser. Hver kollektion har sin egen historie at fortælle eller tema at bevæge sig ud fra, som danner baggrund for de valgte farver og materialer. Udvalget af modeller og styles skifter helt naturligt efter årstiden. Om sommeren er der især korte ærmer og shorts på tapetet – og om vinteren lune styles og varmere ærmelængder at spotte. Du finder dog også alt det indimellem: Skjorter, nederdele, T-shirts, kjoler, jakker, buksedragter og toppe.


Moves by Minimum på tilbud

Selvom priserne på Moves by Minimum generelt er overkommelige, har vi på udvalgte styles presset prisen længere ned. Vi har eksempelvis mængderabatter på udvalgte modeller fra Moves by Minimum – og tilbud på tidligere kollektioner og udgåede modeller. Du kan se alle Moves by Minimum tilbud her på siden. Måske er netop nogle af dine favoritter lige nu tilgængelige til en særligt god pris?


Hurtig levering og gratis ombytning

Moves by Minimum producerer modetøj fra størrelse XS til L. Enkelte styles fås også i størrelse XL – og andre har en størrelsesinddeling fra 34- 40. Pasformen er almindelig, men for nogle modellers vedkommende til den smalle side. Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, anbefaler vi at du vælger størrelse efter din generelle kropsbygning. Er du bred over skuldrene og hofterne, er den største størrelse bedst – er du omvendt smal, bør du vælge den mindste. Skulle du alligevel ramme forkert, har vi gratis ombytning til en anden størrelse. Du sender blot dine varer retur ved hjælp af den vedlagte pakkelabel. Så sørger vi for at sende den rigtige størrelse til dig i stedet. Du er også velkommen til at bytte dit tøj fra Moves by Minimum i en af vores 17 fysiske butikker. Du kan se en oversigt her.