FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

Keep it cool til din konfirmation: Konfirmationstøj til drenge (2020)

Administrator Administrator 25. Feb 2020
Vil du være sikker på succes på din store dag? Følg vores konfirmationsguide til ham
Skal du snart konfirmeres? Så vil du garanteret gerne stå knivskarpt på din store dag. Når man bliver konfirmeret, bliver der taget mange billeder - og man vil jo helst huske tilbage på en dag, hvor man så knivskarp ud i sit konfirmationstøj.

Når du tænker på konfirmationstøj til drenge, tænker du garanteret på det helt klassiske: jakkesæt, slips, blazer, en nystrøget hvid skjorte. Og lad os bare være ærlige: Det look holder stadig (når det er veludført), men i dag findes der mange andre alternativer, du kan ty til på den store dag. På den måde kan du finde konfirmationstøj, der passer perfekt til din stil - og som samtidig er moderne.

Vi har her samlet de største trends og tendenser til konfirmationstøj til drenge anno 2020, så du kan få inspiration til dit outfit.

Det klassiske look holder stadig

Man går aldrig galt i byen med et velsiddende jakkesæt. Bum. Og det gør man heller ikke, når det handler om konfirmationstøj til drenge. I dag behøver ikke jakkesæt hverken at være stift, kedeligt eller ubehageligt at have på - tværtimod!

Er du til full suit? Så skal du have fat i habitbukser, blazer og en sprød skjorte. Hvor det førhen var det helt klassiske jakkesæt, drengene havde på til konfirmationen, er der i dag mere frit slag på hylderne.

Vil du gerne have det klassiske suit på, men med et tvist? Så tillader moden det i den grad. Så er det op til dig, om du er til slips, butterfly, t-shirt eller måske jeans? Det klassiske jakkesæt er ofte i farverne sort, blå eller grå - og de farver holder i den grad stadig. Og så får du et lækkert jakkesæt, du kan bruge igen og igen. Uanset om du er til et slim fit eller et mere casual fit, som vi ser mere og mere i modebilledet, kan du finde et lækkert jakkesæt her hos os.

Drop slipset og keep it casual

Synes du, det føles lidt som at være i spændetrøje, når du har slips på? Så er der gode nyheder til dig - du kan nemlig sagtens finde konfirmationstøj til drenge, som er mere casual end det klassiske skjorte og slips. For tiden byder konfirmationstrenden i lige så høj grad på fittede habitbukser, en skarp, hvid t-shirt og en pæn jakke. Jakken behøver faktisk ikke engang at være en blazer, og du kan sætte kant på dit outfit ved at vælge en jakke i eksempelvis et mere boxy fit. Mange styles, både jakker og habitbukser, laves i dag med stretch, så det er behageligt at have på. Og det er jo perfekt, når du skal konfirmeres, og festen varer fra morgen til aften.

Habitbukser, jeans eller bare bukser ?

Vil du gerne investere i et par lækre herrebukser til din konfirmation, som du rent faktisk kan få gavn af bagefter? Så vælg en mere casual style, som er så komfortable, at de går til hverdagsbrug bagefter. Du kan finde et hav af velsiddende, behagelige bukser og habitbukser her, hvor du kan finde det fit, du bedst kan lide. Vil du gerne holde stilen klassisk, men samtidig være komfortabel hele dagen? Så vælg jakkesættet, men skift skjorten ud med en t-shirt. En anden mellemvej er også at style dit jakkesæt med et par velsiddende jeans.

Skil dig ud med et farvet jakkesæt

Har du svært ved at se dig selv blive konfirmeret i det klassiske, sorte jakkesæt? Så sæt kulør på dagen med et farvet jakkesæt. Et farvet jakkesæt siger “her kommer jeg!”, og det kan i den grad gøre dagen både festligere og sjovere. Når det kommer til konfirmationstøj til drenge, er der nemlig ikke nogen regler - og i dag kan man se ud på mange forskellige måder. Så hvis du er typen, der har det bedre i et stribet, mønstret eller farvet jakkesæt, kan du sagtens gøre det - og stadig være med på moden. Du kan vælge et farvet jakkesæt i pangfarver, men hvis du vil følge moden, kan du gå i en mere sandfarvet, beige retning. Beige og jordtoner er overalt på catwalken, og det er farver, der gør det rigtig godt både som chinos, blazer og til et helt jakkesæt.

Hvilke sko skal du vælge til din konfirmation ?

Okay, så er der ved at være styr på tøjet. Men hvad med accessories og sko? Igen byder modebilledet på lidt af hvert, og der er mildest talt noget for enhver en smag. Men - når det så er sagt, så er der særligt én trend, der går igen: Sneakers. Vælger du at sætte dit konfirmationstøj sammen med et par sneakers, får du et friskt, casual look, der samtidig er behageligt at have på. Sneakers kan være med til at give dit look kant, og så får du et par sko, du kan bruge bagefter - eksempelvis til blå mandag.

Vil du gerne have et mere formelt udtryk, men vil du gerne undgå de klassiske herresko (du ved, dem din far har)? Så kan du give dit outfit kant og personligt ved at vælge et par lækre støvler. Den klassiske chelsea boot er stadig højeste mode, og her får du også en støvle, der er så tidløs, at du kan bruge den igen og igen.

Konfirmationstøj til drenge: Fuldend outfit med accessories

Accessories er ikke kun noget, pigerne bruger. Et fedt bælte og et par lækre strømper kan være præcis det, der tager dit outfit fra 0 til 100, så det er værd at have med i tankerne, når du skal shoppe konfirmationstøj til drenge.

Skal du være helt med på moden, kan du skabe et fedt look ved at sætte smykker til dit outfit. Det kunne eksempelvis være en chunky fingerring eller en simpel halskæde. Det virker måske ikke af meget, men det kan gøre alverden for dit samlede outfit.