FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

Last minute julegave - Gavekortet er perfekt

Administrator Administrator 9. Sep 2019
Er du en af dem der er i god tid? Eller er du altid i sidste øjeblik med gaverne? Et gavekort virker hver gang
Nogle mennesker sætter en ære i at være ude i god tid i forhold til indkøb af årets julegaver. De starter flere måneder før kalenderen viser december og er færdige med at købe gaver og pakke dem ind, inden det første afsnit af årets julekalender løber over skærmen. Og så er der os andre. Os der har alle gode intentioner om at finde velvalgte julegaver til hele familien i ro og mag. Måske under en hyggelig shoppetur i december og med en varm afslutning på dagen i form af en kop varm kakao på en café, mens sneen daler.

Os, som hvert år endnu engang endte med at være lige så sent på den som den hvide jul. Selvom vi er sent ude, behøver det dog på ingen måde påvirke andet end vores dårlige samvittighed. Der er nemlig mulighed for at købe last minute julegaver, helt indtil du er klar til at slå ring om juletræet sammen med familien. Endda gaver af den gode slags. Og hvis indholdet i pakken er godt, hvem bekymrer sig så i virkeligheden om, hvornår i december julegaven er købt?

Print selv gavekort til omgående levering

Gavekort er i forvejen en populær gave til jul og med en last minute julegave af denne slags, vil det næppe blive opdaget, at du er for sent ude. Måske havde du endda alligevel købt et gavekort, hvis du havde ordnet din julegaveshopping i god tid på Strøget eller i indkøbscenteret? Når du køber et gavekort hos Kings & Queens online, får du det leveret direkte til din mail med det samme som en PDF-fil, du nemt kan printe ud. Holder du ikke jul sammen med modtageren af din julegave, kan du endda videresende PDF'en direkte til vedkommendes mail. Der er således tale om en last minute julegave af den allermest fleksible slags. Gavekortet kan desuden benyttes her på webshoppen, og dermed uanset hvor i landet, modtageren bor.

Pak din last minute julegave fint ind

Hvis modtageren af din last minute julegave er tilstede juleaften, kan du gøre gaven knapt så panik-agtig ved at pakke den fint ind. Gavekortet fylder i sagens natur ikke særlig meget og kan fint være i en kuvert – men der er ikke så meget julestemning over en flad, hvid konvolut. Skal gaven se ud af mere, kan du derfor pakke den ind. De fleste hjem gemmer på en tom skotøjsæske, du kan lægge gavekortet i. Måske i selskab af en pose juleslik fra køkkenskabet, en flaske vin fra vinreolen eller en anden ekstra ting. Pakker du æsken ind i julepapir og sløjfer efter alle kunstens regler, er der ingen, der kan se at der er tale om en last minute julegave – og gaven vil med garanti falde i god jord.

Derfor er et gavekort en god julegave

Fordelene ved at forære et gavekort i julegave er mange:

- Modtageren kan bruge sit gavekort på præcis dét, vedkommende mangler eller ønsker sig.

- Gavekortet kan bruges som delbetaling af en dyrere vare – og også i kombination med andre gavekort til Kings & Queens. Dermed kan modtageren af din last minute julegave måske få råd til den længe ønskede vinterjakke eller nøjes med at betale en lille difference selv.

- Som giver af julegaven er det nemt for dig, fordi du ikke behøver spekulere over, om du har valgt den rigtige størrelse, farve eller model.

- Gavekort er gyldige i lang tid og modtageren kan derfor vente med at benytte det, til vedkommende reelt mangler nye jeans, sko eller skjorter.

Du kan desuden købe gavekort på præcis det beløb, dit gavebudget tillader og derfor er denne last minute julegave egnet til gaver i alle prisklasser. Køb gavekort til Kingsqueens.dk her