FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger
Forårsjakker til damer

Forårsjakker til damer

Når temperaturerne stiger og vintertøjet kan pakkes væk, er der brug for forårsjakker i lettere og tyndere stof. På den måde kommer du ikke til at have det for varmt når solen skinner - men kan alligevel holde dig varm i det nogle gange blæsende forårsvejr. Herunder finder du vores store udvalg af forårsjakker og overgangjakker til kvinder. Både i smarte modefarver og klassiske nuancer. De mange forårsjakker til damer kommer fra flere forskellige brands, som for eksempel Object, Sisters Point og Vila.Se dem alle sammen herunder og find netop din favorit.
< 1 2 >
< 1 2 >

Skal din forårsjakke være kort eller lang?

Vi har både korte og lange forårsjakker til kvinder på hylderne. Måske foretrækker du den ene type – eller også har du brug for begge slags. Så kan du altid lade din forårsjakke supplere din øvrige påklædning på den bedste måde.En lang forårsjakke er eksempelvis god, hvis du gerne vil gå i lange skjorter eller kjoler, mens en kort model er oplagt til et par jeans.Med korte forårsjakker kan du også sætte fokus på overkroppen og din bagdel. En lang jakke kan derimod skabe et visuelt indtryk om en glidende overgang mellem din overkrop og dine ben og er derfor særligt god, hvis du er høj.En kort forårsjakke er desuden god på de lune dage, hvor den lange model omvendt kan blive for varm, fordi den dækker mere af kroppen.


Praktiske og smarte forårsjakker til damer

Forårsjakker til damer skal kunne lidt af hvert.Først og fremmest er vejret generelt lidt omskifteligt i foråret – og igen i efteråret, hvor mange kvinder også bruger deres forårsjakker.Det betyder, at en dame forårsjakke gerne skal kunne isolere en smule for blæsten. Du har måske også brug for at supplere med en regnjakke, som kan holde dig tør, hvis det regner. Her på siden finder du begge typer forårsjakker til damer. Så kan du være stilfuldt og praktisk påklædt på én gang.Dernæst kan du også kaste et blik på forårsjakkernes detaljer.Er du vild med applikationer og dekorative syninger, som tiltrækker sig opmærksomhed? Eller er du til det klassiske og rene udtryk, der matcher det hele? Har du brug for lommer til dine nøgler og telefonen – eller mangler du en dame forårsjakke med hætte?Jo mere du ved om, hvad den optimale forårsjakke er for dig, jo nemmere er det at finde en model, der er perfekt til dine behov.


Billige forårsjakker til kvinder

Forårsjakker behøver ikke være dyre. I hvert fald ikke hos os.Hos Kings & Queens finder du nemlig overgangsjakker i flere forskellige prisklasser. Så kan du både investere i en god basisjakke og supplere med billige forårsjakker til kvinder, der nuancemæssigt passer til de øvrige styles i dit tøjskab.Vi har desuden ofte gode tilbud på forårsjakker. På den måde kan du være heldig at få fingre i den model du længe har ønsket dig, til en særligt lav pris. Du kan se alle aktuelle tilbud på forårsjakker længere oppe på siden.


Din forårsjakke skal sidde godt

Hvis din nye overgangsjakke skal være din trofaste partner gennem foråret, skal den sidde godt og være rar at have på.Derfor er det vigtigt, at du får fat i den rigtige størrelse, når du skal vælge blandt vores mange smarte forårsjakker til damer. Hos Kings & Queens har vi derfor gjort det nemt for dig.Passer din nye forårsjakke ikke perfekt, tilbyder vi nemlig gratis ombytning til den rigtige størrelse. Det er i øvrigt nemt. Du udfylder blot den vedlagte returseddel og benytter den medfølgende returlabel.Du er naturligvis også meget velkommen til at bytte din nye jakke i en af vores 17 landsdækkende butikker. Her kan du i øvrigt også afhente din ordre og dermed spare penge på fragten.Du kan læse alt om vores returmuligheder her