FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger
Langærmede T-shirts til herre

Langærmede T-shirts til herre

Vores langærmede T-shirts til herrer kan både bruges sammen med et par jeans eller shorts og som ekstra lag under en skjorte eller sweatshirt. Enten til hverdag, når du skal klædes på til job og skole eller være aktiv – og når du skal i byen og gerne vil være både pænt og afslappet påklædt på én gang. Det er faktisk kun dig, der sætter grænsen. Med flere forskellige styles kan du nemlig finde langærmede T-shirts til herrer der passer til det hele. Herunder kan du se hele vores udvalg fra kendte mærker som blandt andre Mads Nørgaard og Calvin Klein.
< 1 >
< 1 >

Veltilpas i en langærmet T-shirt til mænd – hele dagen!

Med en langærmet T-shirt er der lagt op til et både smart og behageligt outfit. Alle vores langærmede T-shirts til herrer er som udgangspunkt fremstillet af blødt bomuld, som lader huden ånde samtidig med at det opsuger overskydende fugt. Derfor kan de smarte T-shirts med lange ærmer bruges hele dagen. Også under en lettere anstrengende cykeltur i modvind til jobbet og mange timer efterfølgende på kontoret, i butikken eller måske bare derhjemme i sofaen. Der er intet der strammer og ingenting der kradser. Med vores langærmede T-shirts til mænd får du med andre ord masser af komfort og god praktisk funktion, samtidig med at du er trendy klædt på.


Billige langærmede T-shirts til herrer

En langærmet T-shirts til mænd bliver hurtigt en ny favoritstyle og dermed også en del af din faste basisgarderobe – og når dét sker, har du helt sikkert ikke nok i en enkelt. Her kan du med fordel gøre brug af vores mængderabatter og således også købe billige langærmede T-shirts hos Kings & Queens. Særligt de klassiske basismodeller fra nogle af vores brands fås med rabat, hvis du køber 2 ad gangen. Du kan dog også være heldig at finde andre langærmede T-shirts til herrer på tilbud blandt tidligere kollektioner eller udgåede modeller. Du kan se hele udvalget længere oppe på siden. Øverst kan du desuden ved hjælp at filterfunktionen sortere de langærmede T-shirts efter eksempelvis brand og størrelse.Så finder du nemt en langærmet herre T-shirt, der passer til dig.


Langærmede herre T-shirts med hurtig levering

Uanset om du rent faktisk står og mangler T-shirts med lange ærmer eller bare har lyst til en ny, kan det være træls at vente på varen kommer hjem. Hos Kings & Queens sørger vi derfor for at du hurtigt har dit nye tøj i hænderne. Vi tilstræber nemlig 1-2 dages leveringstid, med mulighed for flere forskellige fragtformer. Dermed kan du vælge den løsning, der passer dig bedst. Måske bor du tæt på en af vores fysiske butikker? Så kan du vælge at afhente din online ordre her og dermed få gratis fragt. Langærmede T-shirts til herrer med gratis fragt får du også, hvis du bestiller for mere end 499 kroner og vælger levering med GLS. Du kan læse mere om vores leveringsmuligheder og fragtpriser her.


Den rigtige størrelse - eller gratis ombytning

Hvis du allerede har en favoritstyle eller et yndlingsbrand, ved du sikkert allerede hvilken størrelse, du skal vælge din langærmet T-shirts til mænd i. Er du derimod faldet over en model og pasform, du ikke kender, kan du måske komme i tvivl: Skal du vælge den størrelse du plejer eller en anden? Generelt er langærmede T-shirts til mænd relativt ens i størrelserne, så som udgangspunkt kan du trygt vælge den størrelse, du normalt hopper i. Skulle du alligevel få brug for en størrelse større eller mindre, tilbyder vi gratis ombytning. Også online. Du udfylder blot retursedlen og sender trøjen retur til os. Vi betaler omkostningerne og sender dig kvit og frit den rigtige størrelse i stedet. Du kan naturligvis også kigge ind i en af vores fysiske butikker og prøve dig frem til den rigtige størrelse i stedet. Husk blot din følgeseddel.Du finder en oversigt over vores landsdækkende butikker her.