FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger
Sko til herre

Sko til herre

Med de rigtige sko til herre på fødderne, bliver dit outfit fuldendt. Uanset om du er klassisk klædt og har brug for et par pæne herresko eller elsker den sporty stil og gerne hopper i et par moderigtige sneakers til mænd. Fordi herresko er så vigtig en del af din påklædning, har vi naturligvis sørget for at udvalget af begge dele er stort – og at det samtidig omfatter også slippers, støvler og slip ons. Dermed kan du finde netop det par sko til herre du har brug for eller foretrækker. Se hele udvalget af sko til mænd fra mærker som Tommy Hilfiger, No Religion og Black Rebel herunder og få dine nye herresko leveret allerede indenfor 1-2 dage.
< 1 2 3 4 >
< 1 2 3 4 >

De forskellige typer sko til herre

Der findes flere slags sko til herre og måske har du brug for et overblik over, hvad de forskellige betegnelser dækker. Det får du nu.


Sneakers

Sneakers har fået navn fra det engelske ord "to sneak" – eller " at snige" på dansk. Det er nemlig netop det man kan i de behagelige sko med bløde gummisåler. I modsætning til de larmende træsko og støvler, der ellers var det mest almindelige fodtøj, da de første sneakers kom på markedet i 20'erne. Udvalget af sneakers er næsten uendeligt stort og du kan derfor få sneakers i en lang række afskygninger. Også klassisk udseende sneakers, som sagtens kan bæres sammen med en påklædning i den finere ende af skalaen på trods af det afslappede udtryk.


Chelsea støvler

Chelsea støvler kaldes også for ankelstøvler. En ægte chelseastøvle til mænd har en strop på ankelstykket samt elastik i siderne, som gør det muligt at holde støvlen snøreløs. Støvlerne stammer fra England og har været meget populære siden 60'erne. Denne type herresko er blandt de mest populære støvler til mænd.


Canvas sko

De stilfulde og samtidig afslappede canvas sko – også kaldet lærredsko – er en klassiker indenfor fodtøj til mænd. Overdelen er fremstillet af stof og denne type sko er typisk en smule fladere i designet end for eksempel herresneakers. Canvassko til mænd fås enten med snører eller som slip on, som du nemt kan stikke fødderne i. Med eller uden sokker!


Slippers

Slippers, sandaler, klip-klapper – kald dem hvad du vil. De er nemme at hoppe i, perfekte til sommer og gode på både stranden og ved poolen. Vi har mange forskellige slags i vores sortiment af sko til herre. Både den sporty slags i gummi og de mere klassiske biosandaler i kork og læder.


Pas godt på dine herresko

Dine sko til herre kan holde sig pæne i lang tid ved hjælp af nogle få, nemme råd.Først og fremmest er det vigtigste - uanset hvilket materiale dine sko er fremstillet af - at imprægnere dem med en såkaldt imprægneringsspray, der passer til skoens materiale. Dermed tilføres skoen en ekstra usynlig overflade, som holder det værste snavs, skrammer og vand væk fra selve skoens overdel, hvormed denne beskyttes. Derudover er det en god idé jævnligt at tørre dine sko over med en fugtig klud og fjerne eventuelt snavs, inden det sætter sig fast. Særligt hvide sneakers holder sig pæne længere, hvis du gør det til en vane at tørre dem godt af, inden du sætter dem tilbage på skohylden. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, du sørger for at tørre dine sko godt, hvis de er blevet våde af enten regn eller sved. Dermed kan du minimere risikoen for at dine herresko kommer til at lugte.


Billige sko til mænd

Hos Kings & Queens sigter vi efter at have sko til herre på hylderne i alle prisklasser. Derfor kan du både finde billige herresko til få hundrede kroner fra Black Rebel og trendy modesko fra verdenskendte brands som Calvin Klein og Tommy Hilfiger.Det kan også lade sig gøre at købe sko fra alle vores brands på tilbud. Enten i form af restpar eller udgående herresko. Gå på opdagelse blandt alle tilbud længere oppe på siden.


Smarte sko til herre med hurtig levering

Der er ingen grund til at vente længere end højst nødvendigt på at stikke fødderne i dine nye herresko. Slet ikke, når du handler hos os. Vi leverer nemlig indenfor kun 1-2 hverdage. Med 18 fysiske butikker fordelt over hele landet, og muligheden for at få din ordre leveret hertil med Click & Collect, kan du desuden prøve dine nye sko til mænd allerede ved modtagelsen. Dermed kan du nemt og hurtigt bytte dem til et par i en anden farve eller størrelse, hvis du har brug for dét. Læs mere om vores forskellige leveringsmuligheder her.