FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger
Kjoler til hende

Kjoler til hende

Kjoler er de fleste kvinders redning, når tøjet skal være pænt og feminint, men samtidig rart at have på. Det er også derfor, vi har så mange forskellige kjoler på hylderne: En kjole hitter nemlig altid! Uanset om du leder efter nyt, smart hverdagstøj i form af en kjole, der er nem at bevæge sig i eller en smuk festkjole, der får dig til at se fantastisk ud.Her har vi samlet alle vores kjoler, så du kan gå på opdagelse og lade dig inspirere. Du kan nemt sortere de viste kjoler efter både din størrelse og foretrukne farve – og finder du en kjole, du ikke kan leve uden, sørger vi for at sende den til dig indenfor 1-2 dage.

Kjoler til alle lejligheder

Hos Kings & Queens har vi kjoler til enhver lejlighed og i mange forskellige prisklasser. Du går derfor ikke forgæves hos os, når du skal finde en ny kjole til enten hverdag eller fest.Faktisk kan du i mange tilfælde finde kjoler, der kan det hele på én gang! Indenfor modetøj ligger hele forskellen nemlig i detaljen – og det betyder, at du ved at style dine kjoler på forskellige måder, kan opnå vidt forskellige udtryk.Tager du stiletter eller sneakers på? En denimjakke eller en cardigan? Smykker eller et tørklæde? Ved at variere mellem dine accessories og eksperimentere med forskellige tilbehør, kan du give enhver kjole nyt liv.Derfor er kjoler også en fast bestanddel af de fleste kvinders basisgarderobe.

Vi udvider løbende vores udvalg af smukke kjoler

På vores webshop finder du mange hundrede forskellige kjoler i et utal af forskellige farver og pasformer samt fra mange forskellige mærker.
Vi vil vove at påstå, at vi har kjoler for enhver smag, men finder du ikke det helt rigtige match blandt vores kjoler, så husk på, at vi løbende udvider og opdaterer vores udvalg.
Der er derfor god grund til at udforske vores sortiment fra tid til anden, så du ikke går glip af de seneste nyheder.


Kjoler i 3 forskellige længder

Kjoler fås i flere forskellige længder og selvom der kan være individuelle forskelle, findes der alligevel 3 grundlæggende kjoletyper: Minikjoler, midikjoler og maxikjoler.


Minikjoler

Som navnet antyder, er minikjoler dem, der har den korteste længde. Minikjoler kaldes også ofte sommerkjoler.Skørtet går generelt til midt på låret – eller lige over knæet - og denne type kjole er således relativt kort. Mange kombinerer derfor deres minikjole med et par indershorts fra for eksempel Pieces. Så risikerer man nemlig ikke at afsløre mere end højest nødvendigt, når man skal bukke sig ned, cykle eller danse natten lang.


Midikjoler

En midikjole går til knæet eller lige under. Det er en fin længde til både hverdag og fest og kjolen kan enten bæres med bare ben, nylonstrømper eller et par tynde leggings, afhængigt af årstiden.Midi kjoler fås både med og uden ærmer og er nem at style med en jakke, blazer eller cardigan.


Maxikjoler

Maxikjoler er de længste kjolemodeller. De går enten til midt på læggen eller helt ned til anklerne og er ofte brugt til fester. Maxi kjoler fås i mange forskellige designs. Nogle har lange ærmer og knapper – andre tynde stropper og en dyb udskæring. Der er således masser af muligheder for at finde en maxikjole, uanset hvilket kjolesnit du foretrækker.


Find en kjole der passer til dig

Det kan nogle gange være svært at finde nye kjoler online. Især hvis man er højere eller lavere end gennemsnittet. Hvordan kjolen falder, har nemlig meget at sige for den generelle pasform. Vi har dog sørget for, det er så nemt som muligt for dig. Først og fremmest ved at dele vores bedste tips til valg af kjolemodel og størrelse.Når du skal købe kjoler online, er det en nemlig god idé at være opmærksom på, hvilket materiale den pågældende kjole er syet i. Det er angivet under hver enkel kjolemodel.Faste stoffer, som polyester og vævet bomuld kan ikke strække sig og kjolen vil derfor heller ikke være særlig elastisk. Det kan være en udfordring, hvis du har en stor barm eller brede skuldre.I dette tilfælde kan du med fordel i stedet kigge efter kjoler syet i bomuldsjersey eller en stofblanding, der indeholder elastan. Disse stoffer er nemlig strækbare og dermed mere elastiske.Derudover finder du også en størrelsesguide under hver kjole, som du kan tage udgangspunkt i, når du skal vælge kjolestørrelse. Ved at måle omkredsen ved bryst, talje og hofte kan du derefter i skemaet se, hvilken kjolestørrelse, du skal bruge. Svinger du mellem to størrelser, så vælg den største.

Kjoler fra alle dine foretrukne mærker

Kings & Queens byder ikke kun på kjoler i en række af forskellige længder og stilarter. Vi byder også på mange forskellige mærker. Listen over mærker er lang og tæller bl.a. Calvin Klein, FILA, Global Funk, Levi's, NA-KD, Nørgaard, Nike og mange andre skønne mærker.Med så mange forskellige mærker samlet ét sted, så er det meget tænkeligt, at du kan købe en ny kjole fra dit favoritmærke hos os. Øverst på siden finder du vores mærkeoversigt. Her kan du krydse dine favoritmærker af. Du kan også sortere de mange kjoler efter faktorer som farve, størrelse, pris og meget andet. Dette vil hjælpe dig med at finde den perfekte kjole. Leder du f.eks. efter en hvid kjole i str. S, så kan du angive det øverst.Søger du en kjole til et specifikt formål, så klik dig ind på en af vores forskellige kjolekategorier. Du kan bl.a. opleve vores udvalg af hverdagskjoler, festkjoler eller nytårskjoler. Vi har kjoler for enhver smag og til enhver lejlighed.

En ny kjole i høj kvalitet behøver ikke at koste en formue

I jagten på den nye kjole kan du ikke nøjes med at tage højde for dine ønsker og præferencer. Du skal også have dit budget in mente.I vores sortiment finder du kjoler fra kendte og populære mærker, men det er ikke ensbetydende med, at kjolerne befinder sig i den høje prisklasse. Faktisk forhandler vi moderne kjoler til priser, hvor alle kan være med. Derfor er vi sikre på, at vi også har en kjole, der matcher dit budget. Øverst på kategorisiden finder du boksen pris, hvor du har mulighed for at angive dit budget. Angiver du dit budget, så vil du kun blive præsenteret for kjoler, der befinder sig inden for denne prisklasse. Dermed undgår du at sprænge kjolebudgettet.Kunne det være noget med en lyseblå, grøn, hvid, gul eller ternet kjole? Så kan du få indfriet dit ønske her. Vi forhandler nemlig kjoler i en verden af forskellige farver og med forskellige mønstre.

Gode tilbud på kjoler til kvinder

Der er mange gode grunde til at købe kjoler online hos Kings & Queens.
Foruden et stort udvalg og mange skønne mærker, så kan vi byde på en masse gode tilbud.
Du kan sortere vores mange kjoler efter rabat med vores filter og dermed blive præsenteret for de kjoler, der er sat mest ned lige nu. På den måde kan du med ét klik finde de største besparelser på flotte kjoler.

Gratis ombytning og nem retur

Skulle du alligevel komme til at bestille dine kjoler hjem i den forkerte størrelse, er der i øvrigt ingen grund til at fortvivle. Vi tilbyder nemlig gratis ombytning.Du sender blot din kjole retur i samme pose, som du modtog den i. Vi har endda vedlagt en pakkelabel, så det eneste du skal er at aflevere pakken på posthuset eller i pakkeshoppen. Du er også velkommen til at bytte dine kjoler i en af vores fysiske butikker, som du finder over hele landet.